Ya kocim sogursa benden

Emzirdigin için sut kokuyo olabilirsin belki o kokudan rahatsız olup kaçiyor olmasın?

Arkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
ve sen daha 18 olmuss bunu mu düsünüyosun pess be kardesim baksana cocugunla ilitisimine yeni dogum yapmussun 9 ay nasıl durdun

aynen öyle bebde senelerce elemedi sandimda okudum
Bi arkadaşıma loğusalık döneminde ilişki olmaz demiştim her açıdan yasak dedim.biz 12.gün ilişki yaşadık bişe olmadı dedi ki bu arkadaşım sezeryan doğum yaptı.içimden dedimki ya bukadarmı azgınsınız bukadarmı iradesizsiNiz bu nedir ya...ki beni kimsenin hayatı ilgilendirmez tabiki ama yadırgadım yani.

Bi arkadaşıma loğusalık döneminde ilişki olmaz demiştim her açıdan yasak dedim.biz 12.gün ilişki yaşadık bişe olmadı dedi ki bu arkadaşım sezeryan doğum yaptı.içimden dedimki ya bukadarmı azgınsınız bukadarmı iradesizsiNiz bu nedir ya...ki beni kimsenin hayatı ilgilendirmez tabiki ama yadırgadım yani.
kanama oldugu sürece ayni regl dönemindeki gibi sağlık acısından iyi değil.... her erkekte farklı. benim eşim hic öyle tepeme binmedi doğumdan sonra illa olsun diye sonucta görüyor doğum yapmışım:)

40 gün lohusasınız zaten, ne ilişkisi..
18 gün olmul doğum yapalı, bunu düşünmek için erken..
Soğumaz.. Soğuyacak adama güle güle

18 gun neki ben hamileyken esim 9 ay yanasmadi valla billa .dusuk tehlikesi vardi bebege bisey olur sa diye 9 ay korktuu ama simdide 5 ay oldu dogum yapali 4 kere oldu :(( benimki cokktan sogumus oluyor bu durumda psikologa falanmi gotursem cok uzuluyorum yaaa saten duskub degildi hepten gittii adamm

Canım bak bazı erkekler hamilekte yaklaşmaya korkuyormuş.Birde sorunlu bir hamilikte geçirdikten ondandır.Birde dogumdan sonra bi çekinme olmuştur yada bi yazıda okumuştum.Erkekler eşleri dogum yapınca kafalarında o artık çok kutsal.biri oldu bi anne gibi düşünce oluşturmuş kafalarında.Üzerine gitme lohuslık sıkıntın bittiyse giyiminle onu etkile.Tabi seni bebekten kıskanıyor olabilir bu da bir olasılık.Allah analı babalı büyütsün bebegini.

Ya boyle yanina gidiyorum falan off sicak falan diyo iki sarilip sigara icmeye cikiyo tuvalete gidiyo hep bahanelerle kaciyo benden.mesela opuyorum oda opuyo sonra hemncecik cekiliyo benden haz almiyo gibi.
Zaten lohusasın yani Nasıl yaklaşabilir?kadının olduğu kadar erkeğin de korkuları oluyor doğumdan sonra.hele Bi kırkın çıksın herşey düzelir.tabii ortada büyük Bi problem yoksa erkekler kadınsız yapamaz :)sen düşünme şimdilik bebeğinle ilgilen bence.

Ya boyle yanina gidiyorum falan off sicak falan diyo iki sarilip sigara icmeye cikiyo tuvalete gidiyo hep bahanelerle kaciyo benden.mesela opuyorum oda opuyo sonra hemncecik cekiliyo benden haz almiyo gibi.

18 gunluk bebekle boyle davranabiiyosaniz masallah ne diyim. Soguyamaz bence

Back
X