- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
lohusa haliniz bi geçsin,vücudunuz toparlansın... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve sen daha 18 olmuss bunu mu düsünüyosun pess be kardesim baksana cocugunla ilitisimine yeni dogum yapmussun 9 ay nasıl durdunArkadaslar ben dogurali 18 gun oldu ve biz esimle 9.aydan itibaren cinselik yasamadik esim pek istemiyo gibi yani benden sogur diye korkuyorum boyle bisey yasayan oldumu hic??napmam gerek.
aynen öyle bebde senelerce elemedi sandimda okudumYaw daha 18gün olmuş doğuralı derdin bumu.adamda yeni baba oldu bi sakin olun...
Bi arkadaşıma loğusalık döneminde ilişki olmaz demiştim her açıdan yasak dedim.biz 12.gün ilişki yaşadık bişe olmadı dedi ki bu arkadaşım sezeryan doğum yaptı.içimden dedimki ya bukadarmı azgınsınız bukadarmı iradesizsiNiz bu nedir ya...ki beni kimsenin hayatı ilgilendirmez tabiki ama yadırgadım yani.aynen öyle bebde senelerce elemedi sandimda okudum
kanama oldugu sürece ayni regl dönemindeki gibi sağlık acısından iyi değil.... her erkekte farklı. benim eşim hic öyle tepeme binmedi doğumdan sonra illa olsun diye sonucta görüyor doğum yapmışım:)Bi arkadaşıma loğusalık döneminde ilişki olmaz demiştim her açıdan yasak dedim.biz 12.gün ilişki yaşadık bişe olmadı dedi ki bu arkadaşım sezeryan doğum yaptı.içimden dedimki ya bukadarmı azgınsınız bukadarmı iradesizsiNiz bu nedir ya...ki beni kimsenin hayatı ilgilendirmez tabiki ama yadırgadım yani.
Cnm benim esimde cinsel iliski olmayacaksa yanasmaz opusmez bile dayanamam diye yanasmiyodur merak etmeHayir tabikide ya bi cilvelesmek bile yok yaklasmiyo adam ya.
İlk bebeğimiz karnımda öldü.bu yüzden korkumuzdan öyle yaptıkneden? hamileginde sorun mu vardi
Zaten lohusasın yani Nasıl yaklaşabilir?kadının olduğu kadar erkeğin de korkuları oluyor doğumdan sonra.hele Bi kırkın çıksın herşey düzelir.tabii ortada büyük Bi problem yoksa erkekler kadınsız yapamaz :)sen düşünme şimdilik bebeğinle ilgilen bence.Ya boyle yanina gidiyorum falan off sicak falan diyo iki sarilip sigara icmeye cikiyo tuvalete gidiyo hep bahanelerle kaciyo benden.mesela opuyorum oda opuyo sonra hemncecik cekiliyo benden haz almiyo gibi.
Ya boyle yanina gidiyorum falan off sicak falan diyo iki sarilip sigara icmeye cikiyo tuvalete gidiyo hep bahanelerle kaciyo benden.mesela opuyorum oda opuyo sonra hemncecik cekiliyo benden haz almiyo gibi.
Aa olabilirEmzirdigin için sut kokuyo olabilirsin belki o kokudan rahatsız olup kaçiyor olmasın?
Hah bnm esimde oyle dedi sonraCnm benim esimde cinsel iliski olmayacaksa yanasmaz opusmez bile dayanamam diye yanasmiyodur merak etme