memleketteyim kendi doktoruma görünemedim.basit bir akıntı problemiydi ama mantar vs olabilme ihtimaline karşı devlet hastanesinden sıra aldım. 26 haftalık da hamileyim bu arada.
içeri bi girdim 5 kişi birden alınıyor.biri perdenin arkada soyunuyor öbür perdenin arkada ultrason ve 3 kişi de doktora derdini anlatıyor doktorun kafa karışık.
neyse aldı beni muayeneye bebeği felan inceledi geç birde akıntıya alttan bakayım dedi. öbür tarafa geçtim o makasa yattım zaten her seferinde inanılmaz bir korku oluşturuyor o makas bende. soğuk terler akıyor ordaki aletleri görünce.hemşire bir yandan hadisenize ne bekliyorsunuz diye nerdeyse dövecek.(peçeteyi değiştirmesini bekliyorum,değiştirmeden çıktı tabi odadan) neyse yattım o spekulumdan ölüm gibi korkuyorum onunla muayene etti ama çığlık çığlığa.buunu anlatırken titriyorum şuan..
masadan kalktım zaten başım dönüyor. yerlere ve çöpe takıldı gözüm aman allahım heryer pislik içinde..çöpten sarkmış kullanılmış eldivenler,prezervatifler..ama asıl konu masanın üzerindeki o diğer açık spekulumlar.. eve geldiğimden beri aklım çıkıyor doktorun dalgınlığına gelip acaba bir önceki hastayla aynı spekulumu mu kullandı

neden masanın üzerindeydiler çöpte değilde