Ya Mukaddim hatmi

Arkadaşlar malum recep ayına giriyoruz yarın bu ay rabbime hamd etme ayı o yüzden bu ay her gün en az 100 ihlas ile en fazla 1000 ihlası şerif okuyup rabbime tevekkül edebiliriz ben kendi adıma yapıcam da bilen bildiğini söylesin derler ya söyleyeyim dedim

En az 100 en fazla 1000 nasıl oluyor beynim mi durmuş benim.

Çok güzel bir bilgiymiş, teşekkürler canım paylaştığın için. Eğer bir 1000 ihlas için grup kurulursa benide etiketler misin?

Tek başına günde 1.000 tane okunur mu acaba ben de bir dileğim için okumak istiyorum da

Oldum dun tutmadığını ogrendik yikilmadkm ayaktayım psikolojikmen çökük bir durumdayim ama olsun
Sana dua edeceğim içimden geldi bir uygulama var onu da sana göndereyim çok etkili

Sana dua edeceğim içimden geldi bir uygulama var onu da sana göndereyim çok etkili
Ve merve bir kenarda meraktan çatlar. Ben de ozel olarak dua edicem L Loriklorik ben de bebe istiyorum ama böyle uğrasanlara benden önce nasip etsin Allah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…