- 7 Mayıs 2020
- 433
- 311
- 18
- 41
- Konu Sahibi gulistan1985
-
7 kere ya musavvir 7 kere inşirah süresi 7 kere tekrar ya musavvir 7 kere duha suresi 7 musavvir 7 kere ihlas suresi gece 7 gün devam edilecek. çok güzel görünmenize sebeb olucak inşallah. yapanlardan yorum almayı bekleriz.
esmaül hüsnalar için habibe ayvacıyı tavsiye ederim youtubede
El-Musavvir İsminin Faziletleri,
Havas ve Esrarı
Tıbben çocuğu olmayan kimseler 7 gün oruç tutup, orucunu açmasının hemen akabinde akşam namazı kılıp sonrasında da bu ism-i şerifi 21 defa ‘Ya Musavvir‘ ismini zikrederse Rabbimi inayeti ile hayırlı bir evlada sahip olması Allah’u Teâla’dan umulur.
Hergün bir insan akşam namazını kıldıktan sonra bu esma-ı zikri 21 defa ‘Ya Musavvir‘ diye zikrettiği takdirde Rabbimden istek ve dilekleri gerçekleşen murada nail olan kullardan olur.
Yatmadan önce güzel bir abdest aldıktan sonra hiç kimseyle konuşmadan bu esmay-ı zikri 1000 defa ‘Ya Musavvir‘ diye çeken kimse rüyasında kimi görmek istiyorsa o kimseyi ona Cenab-ı Zül Celâl rüyasında görmeyi nasip eder.
Sevdiğin bir kişinin rüyasına girmek için ‘Ya Musavvir‘ 336 defa bu esma zikri kamer vaktinde okuyup zikredilirse o kişinin rüyasına girmeye nail olur.
Evlenmek isteyenler de bu ism-i şerifi ‘Ya Musavvir‘ ismini günlük 336 defa sabah seher vakti okuyup zikretsinler.
Bu ismi şerifi 336 defa yatmadan ‘Ya Musavvir‘ diye çekmeye devam eden kimseye ruhani varlıklar görünür.
Bu esma-ı zikir günlük 336 defa ‘El-Musavvir’ ismiyle zikreden bir kimse, maddi ve manevi her anlamda yüce mertebelere ulaşır.
100 aldım kalan 69.500400 defa okudum kalan 69,600
100 aldım kalan 65.7501550 okudum kalan 65.850
100 aldım kalan 63.400450 okudum kalan 63,500
ağzına sağlık rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin100 aldım kalan 63.400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?