Çocuk Hastalıkları ya napcam ben :( yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
18
31
kızımın dişi cıktı ishal kusuyor önceki konumdan da dedıgım gibi hasta doktor diş yüzünden ateşi cıkıyor diyor bebeklerde diş cıkarken sürekli ateşmi oluyor off çoçuk büyütmek ne zor ya

sakin olun ishal olması normalde kusma ne alaka ? dr normal mi dedi kusmasına ateşide 37 lerde normal biliyorum onun üstünde ise onu tetikleyen diğe rahatsızlıklar boy gösterir...

nrmal dedi ama ben cok korkuyorum çok üzülüyorum kızıma
sakin olun ishal olması normalde kusma ne alaka ? dr normal mi dedi kusmasına ateşide 37 lerde normal biliyorum onun üstünde ise onu tetikleyen diğe rahatsızlıklar boy gösterir...

nrmal dedi ama ben cok korkuyorum çok üzülüyorum kızıma

hıı sen şuan yaşı küçük olan 19 luk kişisin..Canım yok mu seni sakinleştirecek etrafında insan korkma,dr normal dedi ise üşütmemeye çalış sakin ve sabırlı ol.ek gıdaya geçti isen muz ve elma püresi ver.İnşallah geçer canımmm.Bolcada emzir..

diş çıkartma dediğiniz kadar ishal ateş ve kusma yapmaz.
elini ağzına soktuğu için midesi bulanabilir veya mikrop kapmıştır.Bu dedikleriniz gün içerisinde 2den fazla ise tekrar mümkünse başka bir dr. gösterin lütfen

ewet oyum :) annem arayıp sakinleştirmeye çalışıo ama olmuo kız kardesimden sonra panik atak başladı bnde elimde ates ölcerle geziom

hadiya aslında ilk dişi cıktıgında bişi yoktu bı kac defa az atesı cıktı o ama hasta oldu sürekli cıkıo doktor dişten dio

ewet oyum :) annem arayıp sakinleştirmeye çalışıo ama olmuo kız kardesimden sonra panik atak başladı bnde elimde ates ölcerle geziom

sen al kızınıda annenin yanına git canım böyle korkarak bişey yapamazsın.oyle olma tedirginliğini bebeğe yansıtma.Rahat olursan dr dediklerinide yaparsan bişeycik olmaz kızına bak bende büyüttüm şimdi 16 aylık oldu kimse anadan doğma tecrübeli olmuyor.Sakin olursan bişey olmaz kaç saate bir calpol veriyosun ilaç olarak ne verdi dr ?

4 satte bir carpol ama antibiyotigi yazdı kayınpederime al dedim eşim işte oldugu için kendisi ilaç sewmedıgı ıcın almamıs ilaç verme dıede bna kızıo kızım ilaç nedir die annemin yanına gidemem ayda iki defa gidebiliom onun dişinda asagıya markete komsuya amca dayı falan inemiom düşün halimş

o nedemek ya ilaç nedir ozaman doktor niye olmuş konunun ilk başındada belirttim diş ile sadece ateş çıkmaz tetikleyen şeyler var dr bunu görmüş işte antibiyotik vermiş nasıl geçecek acaba ya sorun kp olacak şey değil ...küçük şey belki onun yüzünden daha kötü olacak bende çok ilaç verme taraftarı değilim ama rahatsız olduğunu ateşinin olduğunu söylemişsin ki diğer konundada boğazı kızarık demiştin nasıl geçecek bu ??? kullanmaz isen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…