ya normal mi bu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar nasl yazcam bilemiyorum ama eşim 2 gün ilişkimiz olmazsa 3. gece uykusunda boşalıyo bazen 2.gece bile oluyo yani:bbo:
ve biz bebek tedavisine başlicaz dr haftada sadece 2 ilişki dedi 3 ü geçmesin dedi ama olmuyo işte
evli arkadaşlar normal mi bu sizce yardım edin lütfen:1no2:

canım bence normal diil..ama ilişkiye girmeden de onu tatmin edebilirsin yane:icecream:

kıslarr başka fikri olan yok mu????-tatlicadiarzu-
paranoyacım zaten tatmin olmaması lazım bikaç gün boşalmaması lazım bebek içinsenağlamayasakkelime

bebek tedavisinde eşinin en az 3 gün ilişkiye girmemesi gerek...
nedeni ise,spermlerin kalitesi açısından....bende bebek için uğraşanlardanım o yüzden diyorum bunları...

bu arada baldır,cevizdir,tatlıdır falan çok tüketiyosa kes bence...şayet bunları yemeyen birisiysede vakit geçirmeden üroloğa görünmesinde fayda var...yoksa bebek tedavisinin süresi uzar gibi görünüyo...

nedeni ise,spermlerin kalitesi açısından....bende bebek için uğraşanlardanım o yüzden diyorum bunları...

bu arada baldır,cevizdir,tatlıdır falan çok tüketiyosa kes bence...şayet bunları yemeyen birisiysede vakit geçirmeden üroloğa görünmesinde fayda var...yoksa bebek tedavisinin süresi uzar gibi görünüyo...

katiliyorum.......en kesin yol bir urologa gorunmesidir.allah yardimciniz olsun

valla cnm bence normal degil ya doktora sorsaydn keşke normal mi falan bi zararı olur mu die ama hani uykusunda boşalıosa zatn başlı başına problem....

canım ewt yaa ben de diyorum bi dr a gitsen diye ama normal diyo bi sorun yok diyo

ya neden erkekler böyle anlamıyorum biz bişey olduğunda kuzu kuzu gidiyorz dr a heryerimizi açıyoruz gerektiğinde,acılara katlanıyoruz ama beyfendiler gurur sahibi yea onlarda sorun olmazzz:1shok::mymeka:
ayy çok sinirliyim ya:kızgın:

valla cnm bence normal degil ya doktora sorsaydn keşke normal mi falan bi zararı olur mu die ama hani uykusunda boşalıosa zatn başlı başına problem....

ya bi dakka erkekler uykusunda boşalmaz mı eşim dedi ki bu normal bişey
her normal erkek yaşar bunu
ben de diyorum ki normaldir ama bukadar sık olması normal deil..
haksız mıyım eşi böyle sorun yaşayan varsa yazsın lütfen bilgilenmek istiyorum

kisiye göre degisen bir sey bu benim esimde hic rastlamadım bu duruma

canım ceviz ve keçiboynuzu tüketiyo ama onları yemezken de böyleydi
bebek tedavisi gerçekten zorlaşıyo çünkü haftada 5 kez muhakkak oluyo ilişki:utangac:
yani ben istemesem de gece oluyoo
ama nasıl ikna etcem dr a gitmek için ya offfffffff

Bence normal bi durum canım. Yıllarca bir geceyi boş geçirmeyen erkekler olabiliyor.
Bide gebelik tedavisi için kısıtlama getirilmesi onda yasağa karşı tepki oluşturuyordur.
Kısıtlama hissinden kurtulabilmasi için bebekten bahsetmesen nasıl olur ki?
Kaç yıllık evli olduğunuzu bilmiyorum ama - İlk önce sizin ilişkiniz ve huzurunuz önemli.
Cinselliğin programlı ve görev gibi yaşanması çoğu kişiyi strese sokarak - sağlıklı ilişkiyi engeller.

Bence normal bi durum canım. Yıllarca bir geceyi boş geçirmeyen erkekler olabiliyor.
Bide gebelik tedavisi için kısıtlama getirilmesi onda yasağa karşı tepki oluşturuyordur.
Kısıtlama hissinden kurtulabilmasi için bebekten bahsetmesen nasıl olur ki?
Kaç yıllık evli olduğunuzu bilmiyorum ama - İlk önce sizin ilişkiniz ve huzurunuz önemli.
Cinselliğin programlı ve görev gibi yaşanması çoğu kişiyi strese sokarak - sağlıklı ilişkiyi engeller.

canım 1buçuk senedir evliyim
içimi biraz da ola rahatlattın inşallah ciddi bişey yoktur
eşimi de kırdığımı düşünüyorum bu konuda çok belli ediyorum rahatsız olduğumu
önceleri olmasa da şimdi görev gibi yaşıyoruz açıkcası
bu beni de geriyo

erkeklerde uykuda boşalma gayet normal bir durumdur. genellikle bir süre ilişkiden uzak kalmışsa yaşanır bu durum. fizyolojik bir rahatlama sağlayabilmek için genellikle rüya yoluyla gece boşalması olur ama rüya şart değil tabiki. Ergenliğe giren erkek çocuklarda da sık görülür tamamen fizyolojik bir durumdur. Ama 2 günde 1 olması normal mi o konuyu tam bilemiyorum ama tahminime göre normal herkesin libidosu, vücut ritmi farklı çünkü.

haddim olmayarak eşinizi kırmamanızı öneriyorum çünkü istemsiz bir eylem olarak gördüm ben. Bebek tedavisi olurken eminim o da istemiyordur ama mani olamıyordur belki bir doktor yardımcı olabilir size.

haddim olmayarak eşinizi kırmamanızı öneriyorum çünkü istemsiz bir eylem olarak gördüm ben. Bebek tedavisi olurken eminim o da istemiyordur ama mani olamıyordur belki bir doktor yardımcı olabilir size.

ewet canım kırıyorum sonra üzülüyorum ama napiyim ya benimde elimde olan bişey değil ki bebek çok istyom benn:teselli:

ben eşimde hiç rastlamadım, sadece uzun süre ilişkiye girilmediğinde olur diye biliyorum yani iki gün aradan sonra olması pek normal değil gibi, belki de kişiye göre değişiyordur. bir ürologa danışsanız iyi olur, allah yardımcınız olsun.

uykuda boşalmanın erkeklerde var olduğunu bende duymuştum dediğin gibi sanırım böyle bişey var ama bence bu kadar sık olması normal deil evt dediğin gibi belki erkekler gurur yapar doktora gitmek istemezler ama bence senin sakin olup onu ikna etmen gerekir ee neticede bi bebeğiniz olacak eşin doktora giderse bunu güzel bi dille eşine anlatmalısın bence, biliyorum işin zor ama ne yazıkki birçok konuda olduğu gibi buradada sorumluluğun büyük bir bölümü bayanlara düşüyor allah yardımcın olsun ve tekrardan geçmiş olsun...

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

Back
X