ya normal mi bu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım daha çok yeni evlisiniz. Gerginliğin sana da olumsuz etkileri olabilir - Bu günlerinin tadını çıkarmaya bak. Olumlu düşünmeye çalış göreceksin herşey ne kadar güzel olacak.a.s.

kızlar nasl yazcam bilemiyorum ama eşim 2 gün ilişkimiz olmazsa 3. gece uykusunda boşalıyo bazen 2.gece bile oluyo yani:bbo:
ve biz bebek tedavisine başlicaz dr haftada sadece 2 ilişki dedi 3 ü geçmesin dedi ama olmuyo işte
evli arkadaşlar normal mi bu sizce yardım edin lütfen:1no2:

eşinizde sorun var gibi...
bir üroloğa gözükse iyi olur...
geçmiş olsun..

ona oral seks yaparak yada sürtünerek boşalt bence

sorun boşalma şekli değil....
onu nasıl boşaltayım diye sormuyor arkadaş...
bebek tedavisi görüyor ve eşinin yaşadığı bu durumun normal olup olmadığını soruyor...:delphin:

üye olur olmaz cinsellik bölümüne kapak atmakta moda oldu valla...:uhm:

canım uykuda erkeğin boşalması normal ama sık sık oluyorsa bir doktora gidin bence de.yani hele ki tedavi için 3gün beklemek gerekiyorsa,eşini kırmadan konuş.hassas konular bunlar.

canım tam olarak bilmiyorum araştır istersen bir internetten ama belsoğukluğu olabilirmi acaba?
sen belsoğukluğunu internetten bir araştır istersen ve en kısa zamanda bir ürologa danışsanız iyi olur....
sağlıcakla....

ya bilmiyorm ama hala devam ediyo
erkn boşalma da var

okadar endişe etme canım bebek için mutlaka 3gün beklemek gerekmez normali 1gün aradır doktorun abartmış bence,benim dr ve netten okuduğum yazılarda günaşırı ilşki öneriliyor çocuk isteyen çiftlere,eziyet etmeyin birbirinize...

canım bencede pek normal değil biraz kendini dinlemen gerek fazla yıpranmayın

Back
X