Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.975
28.705
798
Mrb kızlar. .

Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.

Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.

Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.

Beyin yandı artık valla benim. Öf.
Bi akıl verin ya bunun amacı nedir kızlar

Bu inancından önceki davranışları nasıldı? Sanki ayrılmak için sağlam Bi sebep arayışındaymış da bulup gözünü kulağını kapatıp Bi an önce ayrılma derdinde gibi ama biraz da cesaret edemiyo. Blöf de olabilir

seni sinir etmek bu nasıl benle barışmaya çalışmaz deyip kendini harap etmen üstüne senin onun üstüne düşmen için yapıyor
ayrıca da senin onu aldattığına inansa ta iki sene öncesinden boşanmaya kalkardı

seni hem aldattığı hem üzerine sana iftira attığı için eşin tam bir y............

Son düzenleme:

Bu olaydan önce gayet iyiydik biz.

Aldatilma konunu hatırlıyorum da iftira kısmıni kaçırmışım nasıl yani şimdi bi dakika
Bu adam aldattı sonrada karım beni aldattı dedi şimdi siz aynı evde mi yaşıyorsunuz burayı tam anlamadım
Bunu kendinize yapmayin yaptırmayın size trip atcak firsati bile vermemeniz gerekiyor

Hem suçlu hem güçlü. Ya bir iş çeviriyor tazminat vermemek için birseyler araştırıyor ve zaman kazanıyor yada boşanmak istemeyecek

Arastirsin bulacağı bişey yok o yüzden korkum da yok

Davayi sen acsan kaybin mi oluyor? Meraktan soruyorum. Ben olsam acardim onu beklemezdim. Belli ki herif arsiz. Bi de bu sirada herseyin kanidini korumayi ihmal etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…