Aldatilma konunu hatırlıyorum da iftira kısmıni kaçırmışım nasıl yani şimdi bi dakika
Bu adam aldattı sonrada karım beni aldattı dedi şimdi siz aynı evde mi yaşıyorsunuz burayı tam anlamadım
Bunu kendinize yapmayin yaptırmayın size trip atcak firsati bile vermemeniz gerekiyor
polis olan esinse ne guzel iste kendi cevresine rezil olur. Bu kilit isini dene bence.Ah hannazcim ya polis lojmanina polis hemen gelmiyor işte.
Ya xekismwli ac sen davayi delillerin varsa aldatmaya sanirim sana iftira atarak cocugu almayi hedefliodur anne agir kusurlu olsun ki o yastaki cocugu babaya verebilsin hakim nasi sa iftira oldugundan ispata gidemez eline bisi gecmez mahkemedeArsiz o bi kavga etsem benden çok bağırır. Git diyorum birasi binim de evim diyo.
Ah hannazcim ya polis lojmanina polis hemen gelmiyor işte.
Bu kk da okudugum kacinci ayni vaka oldu ayni benim basimdaki belada boyle yapiyor...
Bunlar is birligi icinde mi yoksa
Pes ettirip barısmaya çalışıyor dicem de insanlara karım beni aldattı diyip nasıl bariscak onu aklim almadıKısmen. Yalnız ben gelmeden önce anlaşma yaptık. Ben gelince o gidecek davayı acacakti sinavlarima girip gidecektim. Lakin evden gitmedi
Pes ettirip barısmaya çalışıyor dicem de insanlara karım beni aldattı diyip nasıl bariscak onu aklim almadı
Bu iftira olayı nasıl oldu peki ailesi,kardesler, cevresi seni aldatan kadınla neden ayni evdesin demiyorlar mi?
O acmazsa ben zaten acicam. Hani çok emindi istiyodu ya bosanmayi geçen hafta dava açıyordu. Madem çok istiyo o açsın bakalım dedim ama açmıyor beyefendi. O yüzden ben acicam. Katlanmak değil anlasmaya uymadığı için bu şekilde gelişti olaylarYanlış anlamayın gerçekten meraktan soruyorum. Hatırladığım kadarıyla aldatildiniz ve boşanma kararı aldınız, neden dava açmak yerine onu bekliyorsunuz? Üstelik bir de size iftira atmış. Neden katlaniyorsunuz?
Ben sana özelden de yazdım paso psikolojine oynuyor, senin karakterini, zayıf yönlerini biliyor, oralardan vuruyor, oyununa gelme diye. Böyle yaptıkça güçsüzleşip vaz geçirtecek seni, diğer türlü uğraşsa biliyor ki daha da güçlü duracaksın o boşanma çabucak olup bitecek. Keşke bana kulak versen de çekişmeli bi dava ile süründürsen de bi görse şu adam gününü.Mrb kızlar. .
Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.
Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.
Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.
Beyin yandı artık valla benim. Öf.
Bi akıl verin ya bunun amacı nedir kızlar
Bir kişiye annesi babası dahi inanmıyorsa esin çevresi tarafından serefsiz diye bilinen bi tip ozamanAilesinden kimse ona inanmiyor zaten.
Bence anlaşma yapmak yerine bir an önce acmaliydiniz davayı, sizi aldatmış adamın sözüne guvenmemeniz gerektiğini düşünüyorum. Yine de siz bilirsiniz tabi.O acmazsa ben zaten acicam. Hani çok emindi istiyodu ya bosanmayi geçen hafta dava açıyordu. Madem çok istiyo o açsın bakalım dedim ama açmıyor beyefendi. O yüzden ben acicam. Katlanmak değil anlasmaya uymadığı için bu şekilde gelişti olaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?