Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki eşin yalvarsa barışacaksın kahve,çünkü biri bana iftira atsa,ve o da eşim olsa,dünyayı yakarım...şu an onun da triplerini çekerek suçlu durumuna düşmüşsün,iyice yüz göz olmuşsun...çok şaşırdım sana...sanki o ilk günkü kadın gitmiş yerine başka biri gelmiş
Kuzum böyle yüzsüz bir şekilde devam edecek
Seninde açmayacağını bu sana uyguladığı suçluluk psikolojisini kabullenıp ayrılmayacağınızı düşünüyor
İşin ucunda çevreye rezil olmak var
Tek düşündüğü kendisi
Sana iftira atmasının sebebide boşanacağınız duyuldu ve sen davayı açarsan çevresine mağdur olan taraf kendisi gözüksün diyeydi
Zaten çekişmeliye karar vermiştin
Sen aç davayı bekleme
Sana tavır yapabileceği bir ortam oluşmasınada izin verme birde onun tavrınamı maruz kalacaksın
Pis herif..
Sanki eşin yalvarsa barışacaksın kahve,çünkü biri bana iftira atsa,ve o da eşim olsa,dünyayı yakarım...şu an onun da triplerini çekerek suçlu durumuna düşmüşsün,iyice yüz göz olmuşsun...çok şaşırdım sana...sanki o ilk günkü kadın gitmiş yerine başka biri gelmiş
barışadabilirsiniz insan başına gelmeden veya yaşamadan bilemiyor bazı şeyleri yaşamdan konuşmamak lazım hakkınızda hayırlısı olsunBarışma gibi birsey söz konusu dahi değil. Bunu soyleyim de burdan
Sanki sende bi umut bekliyomuşsun gibi geldi bana.değilse bu zamana kadar çoktan davayı acardin o açmasa bile..ama umutsuz vaka bu evlilik.adam sana resmen aldatiyosun diye iftira atmış. Ben olsaydim yerinde bu vakte kadar asla durutmazdim o evdeO acmazsa ben zaten acicam. Hani çok emindi istiyodu ya bosanmayi geçen hafta dava açıyordu. Madem çok istiyo o açsın bakalım dedim ama açmıyor beyefendi. O yüzden ben acicam. Katlanmak değil anlasmaya uymadığı için bu şekilde gelişti olaylar
Uzaklaştırma kararı çıkartın defolsun evden, ayrıca iftira attıysa ispatlamakla yükümlü, yok öyle kuru kuru sallamak, bu iftira için de dava açın görsün dünyanın kaç bucak olduğunu!Mrb kızlar. .
Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.
Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.
Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.
Beyin yandı artık valla benim. Öf.
Bi akıl verin ya bunun amacı nedir kızlar
Sanırım zaman aşımına uğratmaya çalışıyo erkekliğe .ok sürdürmücek ya tereddütlerini bi yana bıraktı heralde acelesi yok diyo zamanla yumuşucaksınız ve belki olaylar yatışıcak ve düzelicek diye düşünüyo heralde yada iş ciddiye bindi kaybetmeyi gözemi alamıyo nedir ;/Mrb kızlar. .
Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.
Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.
Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.
Mrb kızlar. .