Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki eşin yalvarsa barışacaksın kahve,çünkü biri bana iftira atsa,ve o da eşim olsa,dünyayı yakarım...şu an onun da triplerini çekerek suçlu durumuna düşmüşsün,iyice yüz göz olmuşsun...çok şaşırdım sana...sanki o ilk günkü kadın gitmiş yerine başka biri gelmiş

+1

Kuzum böyle yüzsüz bir şekilde devam edecek
Seninde açmayacağını bu sana uyguladığı suçluluk psikolojisini kabullenıp ayrılmayacağınızı düşünüyor

İşin ucunda çevreye rezil olmak var

Tek düşündüğü kendisi

Sana iftira atmasının sebebide boşanacağınız duyuldu ve sen davayı açarsan çevresine mağdur olan taraf kendisi gözüksün diyeydi

Zaten çekişmeliye karar vermiştin
Sen aç davayı bekleme

Sana tavır yapabileceği bir ortam oluşmasınada izin verme birde onun tavrınamı maruz kalacaksın

Pis herif..

Ben acicam kuzum zaten davayı. Meydanı çok boş buldu ama yeter

Daha önce de okudum sizin konularınızı. Hala sağlıklı düşünemiyo gibisiniz. Bi arkadas da yazmıs sanki gelip özür dilese işler değişecekmıs gibi hissettim ben de. Ya boşanırsam nasıl olacak diye kara kara düşünmeye başladı ya da bi oyun peşinde. Üzerine ev araba para filan bişeyler var mı? Siz tazminat açarsınız filan diye elden çıkarmaya çalışıyo olabilir. Aldatmasının üstünü örtmeye çalışıyo olabilir,sizi zor durumda bırakacak -iftira atıyo dediğiniz için- sahte deliller oluşturmaya çalışıyo bile olabilir.
Bana da biraz sakin geldi davranıslarınız ben olsam daha büyük tepkiler verirdim sanırım Allah böyle zor durumlarda bırakmasın. Ama dediğim gibi çok yıpranmış olduğunuzu düşünüyorum.Umarım hayırlı bi şekilde atlatırsınız bu sorunları...

Sanki eşin yalvarsa barışacaksın kahve,çünkü biri bana iftira atsa,ve o da eşim olsa,dünyayı yakarım...şu an onun da triplerini çekerek suçlu durumuna düşmüşsün,iyice yüz göz olmuşsun...çok şaşırdım sana...sanki o ilk günkü kadın gitmiş yerine başka biri gelmiş

Barismicam.

dava açma işini neden ona bıraktınız ki, normalde aldatılan açar davayı, adam gidip ben eşimi aldattım bizi boşayın mı diyecek?
aynı evde kalmayı da kabul etmeseydiniz keşke, bir şekilde evden uzaklaştırsaydınız ya da başka bir yerde kalsaydınız sınav için.
düşünüyorum da eşim beni aldatsa değil aynı evde kalmak, sokakta karşılaşıp yüzünü görmeye tahammül edemem, bir de işin içine iftira gibi çirkinlikler girmişken, yanlışlıkla aynı evde kalsam bile gece uykusunda kafasını piknik tüpüyle ezerim. iyi sakinsiniz...

Barışma gibi birsey söz konusu dahi değil. Bunu soyleyim de burdan

O acmazsa ben zaten acicam. Hani çok emindi istiyodu ya bosanmayi geçen hafta dava açıyordu. Madem çok istiyo o açsın bakalım dedim ama açmıyor beyefendi. O yüzden ben acicam. Katlanmak değil anlasmaya uymadığı için bu şekilde gelişti olaylar
Sanki sende bi umut bekliyomuşsun gibi geldi bana.değilse bu zamana kadar çoktan davayı acardin o açmasa bile..ama umutsuz vaka bu evlilik.adam sana resmen aldatiyosun diye iftira atmış. Ben olsaydim yerinde bu vakte kadar asla durutmazdim o evde

Mrb kızlar. .

Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.

Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.

Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.

Beyin yandı artık valla benim. Öf.
Bi akıl verin ya bunun amacı nedir kızlar
Uzaklaştırma kararı çıkartın defolsun evden, ayrıca iftira attıysa ispatlamakla yükümlü, yok öyle kuru kuru sallamak, bu iftira için de dava açın görsün dünyanın kaç bucak olduğunu!

Bir de neden gelir gelmez dava açmadınız?? Kaç gündür aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz, şimdi mahkemede diyecek ki evet bir hata yaptım ama karım beni affetti eve döndü, siz de aksini iddia edemeyeceksiniz. Lütfen gereğini yapın şu çamur herife artık!

Mrb kızlar. .

Boşanma arefesindeyiz. Eve geldim okul sınav vs. Bana dediği gibi ne davayı acıyor ne de evden gidiyor. Yalnız işin garip tarafı tripli taraf o.

Evde soğuk rüzgarlar esiyor. Normal tabi ama trip atıp hayatı zehir eden kişi ben değil o. Pzt günü git davayı aç artık dedim. Acelesi yok dedi. Bu ne demek yahu. Beyin fonksiyonlarimi yitiricem.

Ya arkadaş madem ben seni aldattim buna inandin. Millete de söyledin bi gazeteye ilan vermediği kaldı. Neden boşanma işlemini yapmiyosun. Barışma çabasında desem asla öyle bir davranışı yok. Konuşmuyoruz bile. Boşanma davasını aç yoksa ben aciyim diyorum acelesi yok diyor.

Sanırım zaman aşımına uğratmaya çalışıyo erkekliğe .ok sürdürmücek ya tereddütlerini bi yana bıraktı heralde acelesi yok diyo zamanla yumuşucaksınız ve belki olaylar yatışıcak ve düzelicek diye düşünüyo heralde yada iş ciddiye bindi kaybetmeyi gözemi alamıyo nedir ;/

Konularınızı biliyorum eşinizin güvenilmez biri olduğunu bilmeniz gerekiyordu birde boşanma davasını onun acacığına nasıl inandınız. Şuan size psikolojik baskı yapıyor , aynı evde kalmanız zaten tamamen saçmalık koyun kapının önüne yüzsüzü.

Mrb kızlar. .

İyi değilsin
Sağlıklı düşünemiyorsun...
Davayı aç pazartesi
Çekişmeli...

yuzsuzluge vuruyor bence.. zamana bırakıp alismani istiyor.

Bence esin uzatip seni vazgecirmek istiyor. Acelesi yok ne be? Ayrica sanirim babasi da annesini aldatmisti bence kendi icinde vicdan muhakemesi yaptigi icin sana saldirip iftira atti. Bir de bosarsan sen onu kendini kandiracak hicbir sey kalmayacak elinde. Ayrica neyin anlasmasi? Magdur olan sensin ve bence senin ona dava acman hem de cekismeli dava acman gerekiyor. Onun korktugu da bu. Bu yuDen boyle pasif kaliyor.

Farkında değilsiniz ama erteliyorsunuz. Haklı olan sendin ve mahkemeye gitmedi gereken de. Durup sormuyor mu kimse neden bu kadar bekledin?
Esin davayı açsa kabul edip bosanacaksiniz? Nerede kaldı aldatılmışlığınız, beyefendi nin yanına kâr mı? Çekişmeli bosanin hakkınızı alın ve iftira atmak ne demekmiş mahkemede hesabını sorun. Dellilleri ile konuşsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X