Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu çokta yeni değilmiş umarım o zamandan bu ya senin için olumlu gelişmeler yaşanmıştır.

Ah chil bütün dünya bana karşı sanki
Hep fos

Kızlar ne olursa olsun bu işe giriyim mi işin ucunda basarisiz olmak da var. Yoksa tasimi taragimi toplayıp antalyada mi bir iş bulayim

Bu işe girin tabii. Şartları iyi diyorsunuz. Eğitim de veriyorlar. Eğer beğenmezseniz sonra yine Antalya'ya gidersiniz.

Abla işte öyle mi yapsam diyorum

Bencede orada olman daha iyi,İstanbul'da olsan imkanların yeterli gelecekmi.
Ayrı eve çık,en azından bir ihtiyacın olsa ailen anında yanında olur.
Birde iş durumun olacak seyahat durumun olsa oğluna kim bakacak.

Bu işe girin tabii. Şartları iyi diyorsunuz. Eğitim de veriyorlar. Eğer beğenmezseniz sonra yine Antalya'ya gidersiniz.

Şöyle aciklayim 15 gün eğitim boyunca çocuğu birine verdim diyelim. 15 gün sonunda bu işi yapamicam diyip ayrıldım. Bakıcı parasini nerden bulup verecem 15 günlük. Iste bu benim belimi buken

Bencede orada olman daha iyi,İstanbul'da olsan imkanların yeterli gelecekmi.
Ayrı eve çık,en azından bir ihtiyacın olsa ailen anında yanında olur.
Birde iş durumun olacak seyahat durumun olsa oğluna kim bakacak.

Babam kesinlikle ayrı ev olmaz diyor onu da teklif ettim bizimkilere

Bu işe girip davayı acmakti amacim aslında daha sağlam adım atmak niyetine. .

Bu arada exin maaşına haciz konmus tek kuruş para alamiyor. Orda burda yiyip borç yapmıştır kesin.

Belki bir zaman sonra evet der,bunu yaşayınca görmek lazım aslında..

Kendi duzenimi kurmamin vakti geldide geçiyor bile dimi abla. Bi okkali tokat patlatin kendine gel kızım artık diyin ya.

Aynaya bakıyorum tipe bak mal diyorum. Parmaklarima Mandal takip cikartinca acı hissi varya çok hoşuma gitmeye başladı. Deli gibi acidan salonda kosturuyorum siyirdim kesin de

Nafaka davasını açın da o zaman görsün hakkınızı nasıl savunduğunuzu. O sizin istediğiniz yola gelecek, güç sizde olacak.

Bu halde olmamizin sebebi benmisim. Beni çok iyi taniyormus. Reziiil

Kendi duzenimi kurmamin vakti geldide geçiyor bile dimi abla. Bi okkali tokat patlatin kendine gel kızım artık diyin ya.

Aynaya bakıyorum tipe bak mal diyorum. Parmaklarima Mandal takip cikartinca acı hissi varya çok hoşuma gitmeye başladı. Deli gibi acidan salonda kosturuyorum siyirdim kesin de

Belli bir yaşa gelmiş kadınlarız artık,ayağımız yere sağlam basıyor çok şükür...
Böyle hissetmen çok doğal,gerginsin sinirlisin hak etmediğin olaylarla karşılaştın.
Boşver koş hiç kafana bile takma mandalları,ama canınıda yakma yani..
Arada hepimiz kafayı sıyırıyoruz neler diyoruz:))

Şöyle aciklayim 15 gün eğitim boyunca çocuğu birine verdim diyelim. 15 gün sonunda bu işi yapamicam diyip ayrıldım. Bakıcı parasini nerden bulup verecem 15 günlük. Iste bu benim belimi buken

Ailenizden borç olarak alsanız. Bence çekinmeden sorun. Şimdi yardım etmeyecekler de ne zaman edecekler?

Antalya'da iyi bir iş bulacağınızın garantisi yok. Artı Antalya'da ailenizin hayatınıza müdahale edip sizi bunaltma potansiyelleri var gibi geldi. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Pes etme ciksn zorluklar seni yildirmasin aksine daha azimli ol.
Cunku bi cocugun var sana ihtiyaci var.
Bak baba olcak sahis coktan cekmis kendini.
Sakin onun oyununa gelme kazdigi kuyuya kendi dussun.
Birak ilgilenmesin hic biseyle sen dik dur.
Olmadi ailenin yanin da bi is bulursun.
Cok kolay degil ama istesen herseyi yaparsin simdi aksilik cikar istedigin gibi yolun da gitmez ama zamanla herseyi yaparsin.pes etme

Bence bu durumun en iyi yanı aldatılmış kadinlara verdiğin cesaret,
Hemde çocuğum var deyip, sineye çekmemek
Bence takdir edilesi bi durum

Bu halde olmamizin sebebi benmisim. Beni çok iyi taniyormus. Reziiil

Ya ona laf bile söylemek istemiyorum. Ayrıca bu hale gelmenizin sebebi siz bile olsanız, dünanın en kötüsü de olsanız, çocuğa bakmak zorunda. Maaşına haciz konduysa borç harç bulsun. Keşke o hacizi siz koydurtsaydınız.

Boşverin siz işe odaklanın. Siz yapamam diye korkuyorsunuz ama siz bu işi çok güzel yaparsınız. Sadece son zamanlarda güveninizi kaybettiniz. Çoğu işe "ben bu işi biliyorum, yaparım" diye girilmiyor. İş işte öğreniliyor. Bir çalışmaya başlasanız gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Telinin online şifresi var bende girsem mi cesaret edemiyorum kaç gündür. Baksam mi ? Bide biri buna mesaj atmış

Abi anahtari almam lazimmm :)
Diye

Telinin online şifresi var bende girsem mi cesaret edemiyorum kaç gündür. Baksam mi ? Bide biri buna mesaj atmış

Abi anahtari almam lazimmm :)
Diye
Canım iyi olmana çok sevindim, bak yeni kapılar açılmış önünde, herşey hop diye düzelivermiyor, illaki zorluk çekeceksin kendine güven. Nereye yerleşmelisin konusu biraz karışık ama iyi düşünüp kararı sen vermelisin;

Antalyada yaşamak ailenin desteğini alma bakımından pek çok avantaj taşıyor bunun yanında ailenle aynı yerde yaşamak demek yeniden bir otoritenin altına girmek demek, evlenip belli süre evden uzak kalınca insanın çok zoruna gidiyor kısıtlamalar.

İstanbulda devam etmek istersen kazancının çok iyi olması lazım, bakıcı kreş meselesi de var. Ha bir de zırt pırt çocuğu bahane edip sinir bozmak için karşına çıkacak eski kocan olacak, şu an çocukla ilgilenmediğine bakıp aldanma, sen ne zaman hayatını düzene koydun o anda çıkar ortaya emin ol. Bir de polismiş, mesleğinin avantajlarını seni zor durumda bırakmak için kullanabilir. Eğer dava açtıysan avukatınla konuş çocuk için nafaka talebinde bulun. Yok öyle madem boşanmak istiyorsun ne halin varsa gör demek! Kusura bakmasın çamur abi!

Bir de görüşme ayrıntılarını falan bakma boşver, ha davada işine yarayacaksa bilemem tabi

Annem gelip ben bakayım dedi olmazsa öyle yapicaz ama o da fazla kalamaz. Babam ve kardeşim yalnız kalacak. Bakıcı bulamazsan ben goturuyum sen toparlanana kadar. Bi taraftan da düşünüyorum. Bosandigimda zaten burda yasamicam ayrı ev tut mümkün değil gecinemem istanbulda ay çok kararsizim
Ben olsam annemin yanına giderdim. Ayrı evde otursanız bile çocuğunuzu annenize gözünüz kapalı emanet edersiniz. Ordan 900 tl kâr ettiniz mesela. Ücreti asgari ücret de olsa ailenizin yanı daha mantıklı sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X