- 27 Şubat 2012
- 16.977
- 28.716
- 798
Konu çokta yeni değilmiş umarım o zamandan bu ya senin için olumlu gelişmeler yaşanmıştır.
Ah chil bütün dünya bana karşı sanki
Hep fos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu çokta yeni değilmiş umarım o zamandan bu ya senin için olumlu gelişmeler yaşanmıştır.
Kızlar ne olursa olsun bu işe giriyim mi işin ucunda basarisiz olmak da var. Yoksa tasimi taragimi toplayıp antalyada mi bir iş bulayim
Abla işte öyle mi yapsam diyorum
Bu işe girin tabii. Şartları iyi diyorsunuz. Eğitim de veriyorlar. Eğer beğenmezseniz sonra yine Antalya'ya gidersiniz.
Bencede orada olman daha iyi,İstanbul'da olsan imkanların yeterli gelecekmi.
Ayrı eve çık,en azından bir ihtiyacın olsa ailen anında yanında olur.
Birde iş durumun olacak seyahat durumun olsa oğluna kim bakacak.
Babam kesinlikle ayrı ev olmaz diyor onu da teklif ettim bizimkilere
Onun amacida bu zaten zorluğu görsün de yola gelsin hesabı yapıyor ama yemezler.
Belki bir zaman sonra evet der,bunu yaşayınca görmek lazım aslında..
Nafaka davasını açın da o zaman görsün hakkınızı nasıl savunduğunuzu. O sizin istediğiniz yola gelecek, güç sizde olacak.
Net maaş artı prim var ama isverenim tek bişey istedi bu işe emek vermek ve yüksel. Ya is çok güzel ama işte
Kendi duzenimi kurmamin vakti geldide geçiyor bile dimi abla. Bi okkali tokat patlatin kendine gel kızım artık diyin ya.
Aynaya bakıyorum tipe bak mal diyorum. Parmaklarima Mandal takip cikartinca acı hissi varya çok hoşuma gitmeye başladı. Deli gibi acidan salonda kosturuyorum siyirdim kesin de
Şöyle aciklayim 15 gün eğitim boyunca çocuğu birine verdim diyelim. 15 gün sonunda bu işi yapamicam diyip ayrıldım. Bakıcı parasini nerden bulup verecem 15 günlük. Iste bu benim belimi buken
Bu işe girip davayı acmakti amacim aslında daha sağlam adım atmak niyetine. .
Bu arada exin maaşına haciz konmus tek kuruş para alamiyor. Orda burda yiyip borç yapmıştır kesin.
Bu halde olmamizin sebebi benmisim. Beni çok iyi taniyormus. Reziiil
Canım iyi olmana çok sevindim, bak yeni kapılar açılmış önünde, herşey hop diye düzelivermiyor, illaki zorluk çekeceksin kendine güven. Nereye yerleşmelisin konusu biraz karışık ama iyi düşünüp kararı sen vermelisin;Telinin online şifresi var bende girsem mi cesaret edemiyorum kaç gündür. Baksam mi ? Bide biri buna mesaj atmış
Abi anahtari almam lazimmm :)
Diye
Ben olsam annemin yanına giderdim. Ayrı evde otursanız bile çocuğunuzu annenize gözünüz kapalı emanet edersiniz. Ordan 900 tl kâr ettiniz mesela. Ücreti asgari ücret de olsa ailenizin yanı daha mantıklı sanki.Annem gelip ben bakayım dedi olmazsa öyle yapicaz ama o da fazla kalamaz. Babam ve kardeşim yalnız kalacak. Bakıcı bulamazsan ben goturuyum sen toparlanana kadar. Bi taraftan da düşünüyorum. Bosandigimda zaten burda yasamicam ayrı ev tut mümkün değil gecinemem istanbulda ay çok kararsizim