ya sen gel, ya beni de al diyen kayinpeder:)

Nacizane fikrimi sundum ister aklinin bir köşesinde tut istersen YAZDIKLARIMI görme unut.hayatta başarılar diliyorum

gercekten zor durumda olur yardım edilir hani evlerinde yiyecek icicekleri yok kira fatura odeyemiyor durumdaysa bile bir sure gelir kalır ama onlarıki fazla rahatlık gibi geldi ee size gelcez demesi ben olsam bende istemem

Ne guzel birde sizde beraber yasayacagiz diyor !!
Gelde sinir olma..

Ama esin gereken cevabi vermis , fikir degistirecegini sanmiyorum ..
Sen sert dur bu konuda ..

Sen laf arasında eşine düşüncelerini belli et senin asla ailesiyle birlikte yaşamayacağını bilsin..O zaman fikrini değiştirmeye cesaret edemez..Kesin ve net olarak tavrını koy..Para mevzusundada bence bir yatırım yapın siz ev,araba,yazlık vs. birşeyler alın,hem mal almış olursunuz hemde para göndermemek için bahaneniz olur ödemelerimiz var borç ödüyoruz dersiniz..İhtiyacı yoksa niye para beklentisi içinde bu aile hayret ettim ya..Sizin durumunuz varsa gönderin tabikide ama bizde zorlanıyoruz demişsin yani üzüldüm senin adına böyle düşüncesiz bir ailenin içine düşmüşsün arkadaşım..Allah eşinle mutluluk huzur versin inşallah ne diyim umarım düzelir ailesinin davranışlarıda...

konusahibinin hatasi ne soylermisin ?
esinin ailesinin iki maasi var. konu sahibinin bir maasi.
ve cocuklari var.
cocuklarinin bogazindan kesip esinin ailesine keyif icin para yolluyor ses etmiyor.
kayni gelmis iki ay evine kapaklanmis arabalarini kullanmis devamli ses etmemis.
hala da bir sey dedigi yok.
sadece ayni evde yasamam diyor.
sis ne kadar ozveride bulundunuz acaba esinizin ailesine cok merak ettim ?

ayrica uslubunun hangi kismi cirkin bi alintilasaniz ?

Yok o konuda asla taviz vermem. Gerekirse bosanirim ama kimseyle ayni catiyi paylasmam. Sen beraber misn esinin ailesiyle?

esiniz zaten ailesini getirmeye niyetli degil bence tartisma sirasinda filan burda yorumda yazdiginiz gibi konusmayin onunla..bu esinizi daha cok ailesine iter,sebepsiz bi savunma mekanizmasi gelistirir.
hasta yatalak filan olurlar Allah korusun ozaman bakmak boynumuzun borcu ama su durumda ben bu fikri desteklemiyorum,esin olarak da benim goruslerime saygi duyacagina inaniyorum gibi konusun.
ev ev ustune olmaz,mesafeli olun.esinizi elinizde tutun,bu konuda kavgaci olmayin derim.

Var canim var. Ama nedense is guc sahibi oldugundan beri bizimki pek bir kiymetli. Bu arada ogrencilik hayati boyunca konu komsunun yardimiyla, bursla ayakta kalmis esim. Hani desen ki bakip okutmuslar o da yok.

ahhhh ahhh en çokta bu canımı sıkıyo.eşim anlatırdı nasıl zor zamanlar geçirdiğini,hatta liseden sonra uzun bir ara verip inşaatlarda çalışmış sonra okula devam etmiş.onu manevi babalık yapan birinin okuttuğunu.bunları bile bile eee bide işte beni ailem okuttu bende kardeşlerime karşı görevi yerine getirmeliyim demez mi...tamam kardeş at demiyoruz yardımcı da ol ama bi sınırı vardır.birinin kpss kursunu öder o biter,diğerinin üniv hazırlık kursunu öder..yok konturları,ayakkabıları vs.bunun gibi bir sürü ıvır zıvır.

ne mı yaptım mesela dugunumden esaylarıma parmagımdakı yuzukten gelın arabasına kadar a dan zeye herseyı esımle ortak yaparak bı hayat kurdum
memurum kımseden bısey bekledım .bana ters gelen hallerı yok mu ıllakı var ama hıc bır zaman esımı doldurmadım .saygımı eksık etmedım.ben kayınvalıdeme kayınpederıme bakmak zorunda degılım amaaa esım bakmak zorunda ve onu engelleyemem.ıkı tarafıda gönulleyerek ıstedıgını yapabılır aılesıne .ha baktık anlamıyorlar o zamanda sen evlat olarak vazıfenı yap derım bu kadar.heresey para pulmu bu hayatta .

Gelemeyesiceler

Ne güzelsiniz Allah sizede sizin gibi gelin versin...

Ne güzelsiniz Allah sizede sizin gibi gelin versin...
ÖVUNMEK ICIN DEMIYORUM AMA AMIN ARKADASIM .KIZMAK KUSMEK KAVGA ETMEK BASIT .HERKES YAPIYO ONU AMA BENIM YAPTIGIMLA IC HUZUR YAKALANIYO.BAZEN MAZLU OLMAK TA IYIDIR ARKADASIMM

Sanırım benim sonumda böyle bir şekilde olacak... görümcelerim şehir dışına taşınmak istiyor . kp gitmek istemiyor.
eşiniz sizin yanınızda gibi bir tavır sergilemiş . hayırlısı olsun herşeyin inşallah.

Ben kimden ne beklemisim kardesim? Ne saygisizlik yapmisim? Hangi mesajima dayanarak bunlari yaziyorsun? Sana cevap vrmeyi dusunmuyordum ama yapmadigim yazmadigim seyleri bana isnat ederek iftira atiyorsun. Ayiptir gunahtir. Bu insanlara her ay cocugumun rizkindan kesip yolluyorum.araba aldim. Oglu Gelip benzinini bana odettirp iki ay keyip surdu. Yine ses etmedim. Sessizce hakkimdan feragat edip sattim. Simdiye kadar binlerce tlmiz onlara gecti. Biz cok zor durumdayken istedigimiz bin tlyi sonraki ay geri istediler. Yine gonul koymadik. Taviz tavizi dogurdu. Evime goz koydular.o paylastigin ayeti bile anlamamissin sen. Allah kimseye kimsenin huzurunu bozma hakki vermez. Ben kendimi gecindiremezken, cocuguma hakkiyla bakmaya cirpinirken, ayni zamanda uykumdan feragat edip ders calisirken adam gelip ben karim ve cocuklarim evinize yerlesecegiz. Siz de bize bakacaksiniz diyor. Buna hicbir din hos bakmaz. Hasta olur muhtac olur basimin ustunde yeri var ama ben iki maasli kayinpederi kaynanayi genc ama calismayan kayinla gorumceye ne diye evimi acip hizmet edeyim? Kendimi oveyim derken haksiz yere insanlari yeremezsin. Git baska konularda oyalan. Benim konumu mesgul etme.

bu insanın geliri sizden fazla ise siz 1000TL altı bir rakamla geçiniyorsunuz demek oluyor.. Yanılıyor muyum?
Değilse eşin annesini babasını aynı şehre istemediği için doğru olanı yalan söylemiş.
Aynı ev değil de aynı şehir olmasının ne sakıncası var.
Buna neden ikna etmiyorsunuz madem?

Hayir ortalama bir memur maasiyla geciniyoruz. Ama iste pahali sehir kira fatura derken herkes gibi biz de ay sonunu zor cikariyoruz. Dikkat ettiysen zaten esim sehrimize gelebilecegini ama kiralarin ve hayatin pahali oldugunu ama yine de gelmek isterlerse gelebileceklerini soyledi. Ama kendisi ne kirasi sizin evde yasicaz dedi.

İste buna gicığım ya. Benimkide beraber oturuyoz bi gün bile yanlz kalmadık üç buçk seredir... tain olursam gelir aylarca kalırsnız muabbeti yapıo ağzına çarpasım ğelio. Seninki yok demis ztn cnm dert etme...

Esin mi boyle soyluyor? Allah yardimcin olsun. İnsanin esi arkasinda olmayinca eli kolu baglaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…