Ya siz yerimde olsaydınız?Fazla zamanım yok.

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
497
166
103
30
1 aydır eşimin anne babasıyla yasıyoruz. Bazı konularda uyum saglayamadık ve bu yüzden eşimin annesi sürekli bir şeyden sikayetci olup eşiyle kavga ediyor oğluyla kavga ediyor. Ben aşırı stress oluyorum. Herkes oluyor. Çünkü eşimin annesi sorunu dile getirirken doğru beden dili ve ses tonunu kullanmıyor. Eşim de cok arada kalıyor. Bir kaç gündür eşimle tartısıyorum ayrı eve cıkalım diye. Yeni iş buldu eşim. Kredi cekip türkiye hesabından tasınalım diyorum (yurt dısında yasıyoruz). Anne babasıyla sa konustuk onlar tasınmayın az daha para toplayın subat Mart gibi tasının diyorlar. Anneniz sorun yapmıcak artık siz tasınana ladar anlayıslı olcak diyor babası. Üzülmeye basladı annesi biz tasıncaz diyince. Ama ben insanların zorla ya da bu yastan sonra ddğişceğini düşünmüyorum. Annesi bugün A diyorsa yarın a dediğine b diyor öyle biri. Dillerini anlamıyorum diye yanımda da eşimle eşiyle kavga edip şikayetleniyordu ama ben anlıyorum az cok tabi. Hissediyorum da. Ben subat marta kadar kalmak istemiyorum burada. Eşim de zor günler yasıycaz diyip stress oluyor. Bu arada eşimde bazen yana dönerdir. Onun sözüne de inanamıyorum biraz. Sizce zorlukları göze alıp tasınmalı mıyız? Ben cektiğim stresleri ve agladıgım zamanları yok sayamıyorum

kesinlikle taşınmalısınız ev üstüne ev olmaz

Siz çalışıyor musunuz?
Sadece eşiniz mi çalışıyor?

Yani anne üzülürse üzülsün, oğlu kendi evinde yaşayacak diye üzülmesidir garip olan. Ama şurda şubata kaç ay kaldı, eğer gerçekten daha iyi koşullarda olacaksanız 2 ay sonra ben olsam beklerdim. Ama olacak mısınız meçhul tabii, en garantisi şimdiden çıkmak olur sanırım

İçinde bulunduğunuz durumu en iyi siz bilirsiniz ve tasınınca olacak olan zorluklar mı yoksa suan bu sekilde bir kac ay kalmak zorunda oldugunuz ev mi sizi boğuyor? Bunları düsünün tartın.Kendinizi en iyi ne sekilde hissedecekseniz öyle davranın.Ben anlattiklarinizdan birkac ay dahi yasamak istemeyecek kadar bunaldiginizi düsündüm ve böyle hissetsem duramam.

Hangi ülkedesiniz? Neden bastan beraber yasamak zorunda kaldiniz. Onu da ekleseniz daha iyi cevap verilebilir
Güney koredeyim. Daha 1 ay oldu tasınalı bu ülkeye. Eşimin askere gitmesi gerektiği için tasındık. Zatn ancak martta falan belli olcak. Burda genelde evli olanlar memur gibi askerlik yapjyprlar belediyede falan.İlk bas herkes herşeyi kabul etmişti. Ama annesi yine sözünden dönüp sorun cıkartmaya baslayınca ben 1 ayda aşırı yıprandım. Eşimdd sürekli arada kalıyor.

Peki ortada yaşayacağınız ev bile yokken niye evlendiniz?
Yaşınız da 28 görünüyor. Küçük de değilsiniz. Kayınvalide evine giderken ne düşündünüz?
Eşiniz yabancı mı? Nereli peki? Avrupa falansa orada sık görülen bir şey değildir. Koca koca insanların aile evine evlendik diye gelmesi.
Hayır bir de eşinize de güvenmiyorsunuz, kocanıza bu kadar güvensiz olmanız da acayip. Devam etmek istediğinize emin misiniz?

Ben de işte genelde belirsizlikten nefret ederim. Garantici tipimdir. Annesi genel olarak tamam iyi biri tamam. Ama aynı evin içinde bir konuya takınca takıyor. Misal ben yemek yapınca genelde yaptıgımda yemez. Yerse de tadımlık yerler.O yüzden bazen yemek yapmam. Bugün yapmadım misal ve işten eve geldi eşim de evdeydi. Birden bire bagırıp cagormaya basladı yemek yok bilmwm ne falan diye. Zaten evini temiz tutuyorum ben o ocagı pis bırakır onu bile ben temizlerim.Eşim de ona kızdı öyle söylenince.

Kadin aslinda böyle yasamak istemedigini belli ediyor sanirim. Esiniz gitse bile sizin yerinizde olsam onlarin yaninda kalmamaya bakarim. Yani sizi en zorlamayacak sekilde tasinmaya bakin

Kadin aslinda böyle yasamak istemedigini belli ediyor sanirim. Esiniz gitse bile sizin yerinizde olsam onlarin yaninda kalmamaya bakarim. Yani sizi en zorlamayacak sekilde tasinmaya bakin
Zaten eşime de dedim. Sen burdayken böyle davranıyorsa sen yokken nasıl olır bilmem dedim. Herseye ragmen o benim dilimi anlamasa bile ben kendi dilimde bile yükseltmedim sesimi. Yanlıs anlasılır da saygısızlık gibi görünür diye

Siz siz olun kendinize ufak da olsa bir yer bulun. Huzurdan baskasi yalan. Belki kadin sizi de kabulenemedi daha.

Şöyle ki biz ailesiyle de konusup ben dil kurusuna yazılıp işte biraz buraya alısana kadar ve eşimib askerlik durumj belli olana kadar hem de annesi sözde kültürlerini bana öğretmek istiyordu kendisi. Lakin böyle olmadı. Onlar teklif etti. Ama söylenilenler yapılmadı tabi. Ne umduk ne bulduk hesabı oldu.

Keske ev olmadan evlenmeseydiniz, ev ev üstüne olmaz biranönce tasinmaya bakin

Siz kendinize iş ve tam gün dil kursu ayarlayın bir an önce ve eve geç gelmeye çalışın. Bir süre bu şekilde daha az göze çarparsınız ve para toplayıp eve çıkın. Çok zorlanırsınız diye eşiniz üzülüyormuş sürekli evde iseniz kafayı yersiniz

İyi de aynı evde dünyanın neresinde olursanız olun çok da hoş olmayacağını tahmin etmeniz gerekirdi.
İnsanlarla mesafeliyken iyi anlaşmak mümkün ama aynı evin içinde işler değişir.
Valla bana kalırsa siz 2 ay dayanamazsınız.

Evet malmak istemiyorum ben. Ama eşimi borç stresindd görmek de üzüyor beni.Ailesiyleyken de arada kalıp stres olyor. Eşim için sanırım borc stresi daha korkutucu. Öyle hissediyorum. Garip ki böyle düşündüğü içinde ona kızıyorum.

Ben iyi tarafından düşündüm hep. Yani iyi tarafından bakmaya calıstım.Dil falan bilmiycem oraları bilmiyırum haklılar biraz öğrenirim önce diyip tamam dedik işte. Ben dayanamam evet 2 ay da eşim dayanmak istiyoe sanki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…