ya siz ?

Bolci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
326
0
26
Muğla
Eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz bayanlar ?? Eşiniz konuşkan mı ? Benim nişanlım pek konuşkan biri değil..ben çok konuşurum bazen onun yanında kendimi çok geveze hissediyorum...sizlerde nasıl bu durum ?

Eşlerinizle akşamları nasıl vakit geçiriyorsunuz bayanlar ?? Eşiniz konuşkan mı ? Benim nişanlım pek konuşkan biri değil..ben çok konuşurum bazen onun yanında kendimi çok geveze hissediyorum...sizlerde nasıl bu durum ?

İyidir konuşman canım.. Karşılıklı susarak zaman mı geçer :ssz: sen konuştukça zamanla o da konuşmaya alışır..Zorla onu da konuşturursun :))

esim konuskan degildir
ama ilk evlendigimda daha kötüydü
baya actim kendisini :)
o bile der ben cok degistim sayende der
bir konuskan bir suskun iyidir bence
zit karakterlerin daha iyi anlastigina inanirim
ama zamanla öyle yada böyle esler birbirlerinie benziyorlar
ve birbirlerini tamamliyorlar

bizim evde herkes özgürdür
benim internet bagimliligim var esiminde oyun bagimlisi
ama bu demek degilki sürekli böyleyiz
aksamlari kizim yatar ben birseyler yerim internette dolanirim
sonra beraber ya film izleriz yada tv bakariz
en cok yatak sohbetini severiz
yatakta isiklari kapatip bir saatten fazla konusmuslugumiz vardir
tabiki her aksam böyle degil ama
birbirimizi kisitlamayiz
herseyi beraber yapmak zorunda degiliz
cünkü bende oda yalniz birseyler yapmayida severiz

bazan derki ben pc basindayken söyle bir film buldum der
saat 22:30 da yatakta bulusalim der :) tam o saatte ordayim derim :)

Sevdiğimiz insanla karşilikli oturup güzel şeylerden konuşmak, sohbet etmek kadar güzel bir şey var mi?
Bana göre yok. :)

Zaman o kadar çabuk geçiyor ki sıkılıp acaba ne yapsak ne konuşsak dyecek zaman olmuyor....:25: :9:

Bizde degisiyor..Yeri gelir benim hic konusasim olmaz (hele aybasima yakin) yeri gelir esim suskun olur ben onu konusturmaya calisirim :1:

esim konuskan degildir

birbirimizi kisitlamayiz

bizdede ben internet bağımlısıyım nişanlım tv-maç :) bazen bize geliyor birkaç günlüğüne film izleyelim mi herkes yattıktan sonra der oturur film izleriz bizde :) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım :)

esim konuskan degildir

birbirimizi kisitlamayiz

Bizde de yatak sohbetleri vardır :) uzanır konuşuruz,şakalaşırız,sorunları çözeriz..Sarılıp uyuruz :16: eşim evdeyse gün içinde çok defa uzanır sarılırız birbirimize... sonra o pc başına ben pc başına :1:

Yeni evliken biz de fazla konuşmazdık....Oysa gece , gündüz telefonda konuşmalarımız mesajlaşmalarımız
bitmezdi... :29: .
Genelde her gün dizi ya da sinema izlerdik...:29:
.( Bazen de KavgaLarımız olurdu ufak tefek.:9: :9: :9: :9:..).Şimdi çocuğumuz var ve onunla oynamaktan tv izlemeye bile zaman kalmıyor...
Evlilik başka bir şey.... kavgasız gürültüsüz çook mutlu bir evliliğiniz olur inşlh...:16: :16: :16:

Ne kadardır birliktesiniz canım? :)
Belki nişanlın konuşmaktansa susmayı tercih edenlerdendir :)
Öyleyse iş sana kalmış, senin onu açman lazım :)

3 sene oldu canıım..Aslında pek şikayetçi değiliim dengeliyoruz birbirimizi :) bazen konuşmadığında sıkılıyorum ama sonra geçiyor yuvarlanıp gidiyoruz şükür :)

Bizde de yatak sohbetleri vardır :) uzanır konuşuruz,şakalaşırız,sorunları çözeriz..Sarılıp uyuruz :16: eşim evdeyse gün içinde çok defa uzanır sarılırız birbirimize... sonra o pc başına ben pc başına :1:

Allah bozmasın daim olsun bir ömür inş. :)

Yeni evliken biz de fazla konuşmazdık....Oysa gece , gündüz telefonda konuşmalarımız mesajlaşmalarımız
bitmezdi... :29: .
Genelde her gün dizi ya da sinema izlerdik...:29:
.( Bazen de KavgaLarımız olurdu ufak tefek.:9: :9: :9: :9:..).Şimdi çocuğumuz var ve onunla oynamaktan tv izlemeye bile zaman kalmıyor...
Evlilik başka bir şey.... kavgasız gürültüsüz çook mutlu bir evliliğiniz olur inşlh...:16: :16: :16:

amin canım Allahım herkese ağız tadıyla evliliğimizi sürdürmeyi nasip etsin cümlemize :)

3 sene oldu canıım..Aslında pek şikayetçi değiliim dengeliyoruz birbirimizi :) bazen konuşmadığında sıkılıyorum ama sonra geçiyor yuvarlanıp gidiyoruz şükür :)

O zaman onun hoşlandığı şeylerden konu aç :)
Belki biraz komik olacak ama futbolu seviyorsa, tuttuğu takımla ilgili biraz bilgi toplayıp ona anlat :)
Veya başka bir şeye basketbola, arabalara vs. :)

O zaman onun hoşlandığı şeylerden konu aç :)
Belki biraz komik olacak ama futbolu seviyorsa, tuttuğu takımla ilgili biraz bilgi toplayıp ona anlat :)
Veya başka bir şeye basketbola, arabalara vs. :)

hehehe onu denedim canım kendisi fanatik gs li netten okurdum okurdum gs yorumları falan anlatırdım ona hoşuna giderdi beni sıkıyodu bu sefer :) Ama Allah'a şükür çok büyük sorunumuz problemimiz yok... adın ne canım nerde oturuyorsun ne iş yapıyorsun yaş kaç ayıptır sorması :)

Back
X