ya siz ?

hehehe :) sevindim canım senin adına...Yeni evlisin sanırım yaş kaç ve nerde yaşıyorsun :)
22 Yaşındayım bir buçuk sene oldu evleneli İstanbulda yaşıyorum Eşimde biraz çocuk gibidir çocuklarla bile güreşir Sen kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun?

22 Yaşındayım bir buçuk sene oldu evleneli İstanbulda yaşıyorum Eşimde biraz çocuk gibidir çocuklarla bile güreşir Sen kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun?

19 yaşındayım nişanlıyım şuan Bolu'da yaşıyorum marmarise gelin gidiyorum.. :)

oohh mis gibi yere gelin gidiyorsun Severekmi görücü usulümü evleniyorsun ?

severek canıım :) eşim bizim uzaktan akraba sayılır ama 3,5 seneye kadar tanımıyordum kendisini tanıştık falan konuşmaya başladık ettik şuan nişanlıyız haziranda düğünüm var nasipse :)

oohh mis gibi yere gelin gidiyorsun Severekmi görücü usulümü evleniyorsun ?

severek canıım :) eşim bizim uzaktan akraba sayılır ama 3,5 seneye kadar tanımıyordum kendisini tanıştık falan konuşmaya başladık ettik şuan nişanlıyız haziranda düğünüm var nasipse :)

ooooooooh Düğün var Desene yandan yandan Kurtlar dükülecek :D Eşin Doğuma büyümemi oralı ?

yok canım Zonguldaklı ailesi zongda yaşıyor.. kendisi oraya çalışmaya gitmiş orda kalmış benide oraya alıyor :)
Çok Güzel bi yere gidiyorsun keyfini çıkart :D Şimdiden sizi tebrik ediyorum canım İnşallah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür boyu beraber yaşarsınız allah dert bela vermesin

Çok Güzel bi yere gidiyorsun keyfini çıkart :D Şimdiden sizi tebrik ediyorum canım İnşallah sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür boyu beraber yaşarsınız allah dert bela vermesin

çok tşk ederim canım...amin inşallah cümlemizin sağlıklı mutlu huzurlu bir yuvası olur :) bebiş falan var mı sende ? çalışıyor musun ?

çok tşk ederim canım...amin inşallah cümlemizin sağlıklı mutlu huzurlu bir yuvası olur :) bebiş falan var mı sende ? çalışıyor musun ?
Bebişim yok olsun diye uğraşıyoruz olsun diye doktor kapılarındayız Çalışmıyorum Şimdilik ya sen ?

Son düzenleme:
Bebişim yok olsun diye uğraşıyoruz olsun diye doktor kapılarındayız Çalışmıyorum Şimdilik

hımm Allah yar ve yardımcın olsun inşallah...en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın inşallah canım gönlünü ferah tut herşeyi gören Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah...

hımm Allah yar ve yardımcın olsun inşallah...en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın inşallah canım gönlünü ferah tut herşeyi gören Rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah...
Amin Sağol canım güzel dileklerin için tşkr ederim.. Sen neler yapıyorsun?

Amin Sağol canım güzel dileklerin için tşkr ederim.. Sen neler yapıyorsun?

ne yapayım canım işte yavaş yavaş hazırlıklara başladık..bende çalışmıyorum..Şimdi cinsellk sayfasında bir konu açacaktım fakat konu aç yazısı yook oraya herkes açamıyor mu acaba ? Bir soru soracaktım :(

ne yapayım canım işte yavaş yavaş hazırlıklara başladık..bende çalışmıyorum..Şimdi cinsellk sayfasında bir konu açacaktım fakat konu aç yazısı yook oraya herkes açamıyor mu acaba ? Bir soru soracaktım :(
Üyeliğini Yenimi Actın canım ? Yönetim Onay verince açabiliyorsun biraz beklemen gerekecek yeni üyeliksen

Üyeliğini Yenimi Actın canım ? Yönetim Onay verince açabiliyorsun biraz beklemen gerekecek yeni üyeliksen

evet canım yeni açtım..bak ben bunu bilmiyordum..artık ne zaman açılırsa onayımız o zaman sorarız yapacak birşey yok desene :)

evet canım yeni açtım..bak ben bunu bilmiyordum..artık ne zaman açılırsa onayımız o zaman sorarız yapacak birşey yok desene :)
Bende baktım bende Konu Açamıyorum herhalde yöneticiler konu açmayı bir süreliğine kapadı... Sorucağın bişi varsa banda sorabilirsin özelden mesajlaşabiliriz

canıım yazdım ama yollayamıyorum msj sayısı 100 ve üzeri olması gerekmiş benim henüz daha 100 değil..burdan sormamın bi sakıncası yoktur heralde :)

Ben Sana Yolladım canım :) İstediğin yerden sorabilirsin

Back
X