Canım darısı başına.. Umarım sizde çook çook mutlu olursunuz![]()
amin inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe onu denedim canım kendisi fanatik gs li netten okurdum okurdum gs yorumları falan anlatırdım ona hoşuna giderdi beni sıkıyodu bu sefer :) Ama Allah'a şükür çok büyük sorunumuz problemimiz yok... adın ne canım nerde oturuyorsun ne iş yapıyorsun yaş kaç ayıptır sorması :)
Problem yoksa sorun yok demektir. Garip bir cümle mi oldu ne :44:
Aydın'da yaşıyorum canım öğrenciyim..
hımm ne güzeel..Bende marmarise gelin gidiyorum..
Marmaris mi ooo :)
Hakkınızda hayırlısı olsun canım :)
5 aylık evliyim eşim evdeyken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile .....
bearaber tv izliyoruz çay içiyoruz ..sohbet ediyoruzz.. eğer yorgun değilsek dışarı çıkıyoruz yürüyüş yapıyoruz ...
akşamları çok hızlı geçiyor:)
sen kaç yıllık evlisin canım ? yaş kaç ? nerde yaşıyorsun ? biraz çok soru sordum ama kusura bakma :)
4yıllık evliyim canım.yaş 30 oldu.. Eşimin doğu görevi için Bitlisteyiz
![]()
sor canım ne olacak cevap veririz :))
sağool canıım :) amin Allahım seninde hakkında hayırlısı neyse onu versin :)
Çay İçer Film İzleriz Dizi bakarız Bazen Sarmassa eğer smackdown yaparız![]()
Birbirimizi yumruklarız Isırırız saçmalarız sonrada yatar uyurus
![]()
ne kadar güzel yaşamınız boyunca hep böyle olursunuz inşallah canım :) nerdensin canım nereye gelin geldin :) evlilik nasıl ilk zamanlar zorluk çektin mi sende ?
amin inşallah şimdilik güzel gidiyor ...
i nşallah sende çok mutlu olursun....
ben hatay a geldim ..hiç zorlruk çekmedim ..hatay biraz karışık bir yer ..şehir düzenli değil ..çarşıya çıkıyorsun her yerde arapça konuşuyorlar .. sanki bir arap ülkesindesin :)
garibime giden çok şey var ....trafik berbat ...
ben eşimle mutluyum en önemlisi bu benim için ...
şimdiye kadr da zorluk çekmedim allaha şükür ...
sonrasını da görecez artık :)
amin inşallah canım.. bende marmarise gidiyorum tatil yeri olduğu için çok hareketli biryer..inşallah bende zorluk sıkıntı çekmem canım :)
oo hem de marmaris hiçç sıkılmazsınnnn...
Oh oh ne güzeel :)
Güzel Tabi Stresimizi Atıyorus tokat yarışı yapıyoruz sonrada kıkır kıkır gülüyoruz gerci bizimkisi biraz manyaklık amaSizede tavsiye ederim
Bizde de yatak sohbetleri vardır :) uzanır konuşuruz,şakalaşırız,sorunları çözeriz..Sarılıp uyuruzeşim evdeyse gün içinde çok defa uzanır sarılırız birbirimize... sonra o pc başına ben pc başına
![]()