ya siz ?

Benim esimde anlatacagi birsey varsa ben artik bayilana kadar anlatir, bir saadete gelmez : ) Anlatacak birseyi yoksa, cok sessizdir, aksamlari genellikle haber programlarina dalar. Aksam eve geldiginde ben ona bir yarim saat pek laf vermem, yani hosgeldin falan derim ama anlatacaklarim varsada anlatmam o anda, hic kafasi kaldirmiyor cünki ondan sonra niye beni dinlemiyorsun diye tartisiyordum gecmiste, artik akillandim bir asaga yukari yarim saat rahat birakirim kendisini. Film zevklerimiz pek uyusmadigi icin cok nadir beraber birseyler izleriz, ama insan inanki herseye alisabiliyor, karakterini ögrendikce sende alisirsin.

Gezmeyi cok sevdigi icin, disarda gezerken cok hos sohbetli insan ve insanlari güldürmeyi cok sever, sinemaya gitmeyi, disarda yemek yemeye bayilir, haftasonlarimiz ama yinede pek programlari olmaz, sakin geciririz genelde, alisveris falan, normal seyler yani : )

Benimki de hic konusmaz.
Nisanliyken de boyleydi, sevgiliyken de.
Evlenince ama hic cekilmiyor cnm.
Evlenmeden once acilmasini sagla.
Yoksa cok sikilirsin aksamlari.

Benim esimde anlatacagi birsey varsa ben artik bayilana kadar anlatir, bir saadete gelmez : ) Anlatacak birseyi yoksa, cok sessizdir, aksamlari genellikle haber programlarina dalar. Aksam eve geldiginde ben ona bir yarim saat pek laf vermem, yani hosgeldin falan derim ama anlatacaklarim varsada anlatmam o anda, hic kafasi kaldirmiyor cünki ondan sonra niye beni dinlemiyorsun diye tartisiyordum gecmiste, artik akillandim bir asaga yukari yarim saat rahat birakirim kendisini. Film zevklerimiz pek uyusmadigi icin cok nadir beraber birseyler izleriz, ama insan inanki herseye alisabiliyor, karakterini ögrendikce sende alisirsin.

Gezmeyi cok sevdigi icin, disarda gezerken cok hos sohbetli insan ve insanlari güldürmeyi cok sever, sinemaya gitmeyi, disarda yemek yemeye bayilir, haftasonlarimiz ama yinede pek programlari olmaz, sakin geciririz genelde, alisveris falan, normal seyler yani : )

hımm.. bakalım bizim nasıl olacak.. benim asıl sorunum başka :(

Benimki de hic konusmaz.
Nisanliyken de boyleydi, sevgiliyken de.
Evlenince ama hic cekilmiyor cnm.
Evlenmeden once acilmasini sagla.
Yoksa cok sikilirsin aksamlari.

yok konuşuyorda benim kadar değil sağolsun şunu yapalım bunu yapalım dediğimde onaylıyor..Asıl sorunum ben ailemden uzak bi şehire gelin gidiyorum onlarının yokluğu,hasreti ve evlilikte zorlanmam alışamamaktan korkuyorum...Nasıl vakit geçireceğim hakkında bi bilgim yok...sizler nasıldınız evliliğin ilk aylarında ?

yok konuşuyorda benim kadar değil sağolsun şunu yapalım bunu yapalım dediğimde onaylıyor..Asıl sorunum ben ailemden uzak bi şehire gelin gidiyorum onlarının yokluğu,hasreti ve evlilikte zorlanmam alışamamaktan korkuyorum...Nasıl vakit geçireceğim hakkında bi bilgim yok...sizler nasıldınız evliliğin ilk aylarında ?

14 aylik evliyim cnm, benim konularima bir goz at istersen :))
Bizimki biraz sorunlu yani, ama bana bakma, sizinki mukemmelde olabilir.
Birde bende yurtdisina gelin geldim.
Aile vs gectim, etrafimda turkce konusan bile yok.
Allahtan donuyorum ama ulkeme artik :))

Onyargilarla evlenme oncelikle cnm.
Nasil olacak, neler olacak vs diye dusunme. Akisina birak cnm.
Zor oluyor ewt, ama esinle mutlu olursan, altindan kalkilamayacak seylerde degil.

Vakit gecirme konusunda ise kesinlikle ugras bulmalisin kendine.
Calisabilirsin mesela, hobi edinebilirsin.
Bos kalirsan, cok bunalirsin.

14 aylik evliyim cnm, benim konularima bir goz at istersen :))
Bizimki biraz sorunlu yani, ama bana bakma, sizinki mukemmelde olabilir.
Birde bende yurtdisina gelin geldim.
Aile vs gectim, etrafimda turkce konusan bile yok.
Allahtan donuyorum ama ulkeme artik :))

Onyargilarla evlenme oncelikle cnm.
Nasil olacak, neler olacak vs diye dusunme. Akisina birak cnm.
Zor oluyor ewt, ama esinle mutlu olursan, altindan kalkilamayacak seylerde degil.

Vakit gecirme konusunda ise kesinlikle ugras bulmalisin kendine.
Calisabilirsin mesela, hobi edinebilirsin.
Bos kalirsan, cok bunalirsin.

Çalışırım diyordum ama nişanlımistemiyor..Birde ben marmarise gelin gidicem orda ki çoğu iş imkanı olarak barda çalışmak,dükkanlarda çalışsan hemen yabancı dil var mı diye soruyorlar biraz zor gibi çalışmam yani...Sen neler yaptın senin daha zor ilk zamanlar nasıl vakit geçiriyordun ?

Çalışırım diyordum ama nişanlımistemiyor..Birde ben marmarise gelin gidicem orda ki çoğu iş imkanı olarak barda çalışmak,dükkanlarda çalışsan hemen yabancı dil var mı diye soruyorlar biraz zor gibi çalışmam yani...Sen neler yaptın senin daha zor ilk zamanlar nasıl vakit geçiriyordun ?

Bu sartlara bakarsak hakli sayilir nisanlin cnm.
Kendini gelistirmek adina birseyler yapabilirsin o zaman.
Kurslara falan gidebilirisn mesela.
Yoksa inanki cok zor oluyor.

Ben evliligimin 3.ayindan itibaren ders calismaya baslamistim.
Kpss ye hazirlandim, vakit nasil geciyor anlamiyodum bile.
Gunu yettiremiyordum resmen :))
Ama 2aydir bombos oturuyorum oylece :)
Allahtan Turkiyeye donecegim, o yuzden biraz rahatladim sayilir./B]

Bu sartlara bakarsak hakli sayilir nisanlin cnm.
Kendini gelistirmek adina birseyler yapabilirsin o zaman.
Kurslara falan gidebilirisn mesela.
Yoksa inanki cok zor oluyor.

Ben evliligimin 3.ayindan itibaren ders calismaya baslamistim.
Kpss ye hazirlandim, vakit nasil geciyor anlamiyodum bile.
Gunu yettiremiyordum resmen :))
Ama 2aydir bombos oturuyorum oylece :)
Allahtan Turkiyeye donecegim, o yuzden biraz rahatladim sayilir./B]

hımm..Türkiye'ye dönüyor olmana sevindim...herşeye gücü yeten Rabbim inşallah banada yardımcı olurda çok zorluk çekmem..

ikinci öğretim oladuğum için akşamları bearber giriyoruz derse.
eve gelişimiz zaten 9 10 oluyor.
fakat onun dışında eşim konuşkandır.
hatta bir şeye takıldı mı susturamam da: )))
bir dersten çıkarız.
hemen mazisini anlatır,ben üniversitedeyken bir organik kimya dersi vardı....bla bla bla... :27:
dinlemek için 2 kere üstün çaba sarfettim ve baktım ki her seferinde aynı şeyi anlatıyor bende dinliyormuş gibi yapmaya başladım: ))
hevesini kırmak istemiyorum o yüzden mümkün mertebe konuşacağımız ortak şeylere getiriyorum mevzuyu.
iletişimimiz iyi çok şükür.

Nişanlıyken telde bi konuşurduk annem artık yeter diye bağırırdı :52:

Genelde sessiz bi eşim var dışarıda pek konuşkan değil şükürler olsun ki paylaşması gereken herşeyi benimle paylaşır :)

Şu aralar eve internet aldık onun başından kalkmıyor o ayrı bi mesele ama yatağa girince gene bi yarım saat öyle dertleşmeden uyumayız konuşur dururuz öyle işte :17:

benım esım cok konuskan degıl
ama sohbet eder
bende cok konusurum kendımı tarıf edecek olsaydım avrupa yakası selın derdım :27:
aksamları bızım evde pc ve netımız bılınclı olarak yok

telefonlarlada oyalanmıyoruz
gecıdıgımız tum vakıt cok kalıtelı oluyor

yemekten sonra kahve ıcıyoruz sıgarayla
daha sonra ılla cekırdek cıps bıseyler yıyoruz televızyon ızlerken gelecegımızden bahsedıyoruz
ızledıgımız seyle ılgılı konusuyoruz

bızde dısarı cıkma ozurlusunuz dısarı cıkan evlı kısıler nereye gıder dıye cıddı cıddı dusunuyorum :26:

bızde dısarı cıkma ozurlusunuz dısarı cıkan evlı kısıler nereye gıder dıye cıddı cıddı dusunuyorum :26:

Bunu bende hep düşünürdüm sonra yaşayarak öğrendim :))

Biz küçük bi ilçede yaşıyoruz bi sineması bilem yok :)

Şehir merkezi 45 dk uzaklıkta ayda yada 2 ayda 1 illaki arkadaşlarla sinemaya gidip cafede cenga felan oyunlar oynayıp geliyoruz.

Bide şimdi eşimin çocukluk arkadaşlarıyla(hepsi evli) eşli güne girdik ayda 1 toplaşacağız böylece erkekler birbirinden kopmayacak bizde kızlar olarak kaynaşacağız hoş kaynaştık bilem ama neyse :)) Hem işin içinden erkekler olunca yüklü bi para ile girdik çok iyi olacak :)

Böyle işte ilk 1 sene çok sıkılmıştım ama artık sıkılmaya vaktim bile olmuyo çok şükür :)

Back
X