Benim esimde anlatacagi birsey varsa ben artik bayilana kadar anlatir, bir saadete gelmez : ) Anlatacak birseyi yoksa, cok sessizdir, aksamlari genellikle haber programlarina dalar. Aksam eve geldiginde ben ona bir yarim saat pek laf vermem, yani hosgeldin falan derim ama anlatacaklarim varsada anlatmam o anda, hic kafasi kaldirmiyor cünki ondan sonra niye beni dinlemiyorsun diye tartisiyordum gecmiste, artik akillandim bir asaga yukari yarim saat rahat birakirim kendisini. Film zevklerimiz pek uyusmadigi icin cok nadir beraber birseyler izleriz, ama insan inanki herseye alisabiliyor, karakterini ögrendikce sende alisirsin.
Gezmeyi cok sevdigi icin, disarda gezerken cok hos sohbetli insan ve insanlari güldürmeyi cok sever, sinemaya gitmeyi, disarda yemek yemeye bayilir, haftasonlarimiz ama yinede pek programlari olmaz, sakin geciririz genelde, alisveris falan, normal seyler yani : )
Gezmeyi cok sevdigi icin, disarda gezerken cok hos sohbetli insan ve insanlari güldürmeyi cok sever, sinemaya gitmeyi, disarda yemek yemeye bayilir, haftasonlarimiz ama yinede pek programlari olmaz, sakin geciririz genelde, alisveris falan, normal seyler yani : )