ya sizden rica ediyorum olgun goruslerinizi benimle paylasin :(

bu arada aldatan adamların sonuna kadar inkar ettiği günümüzde, "aldattım" diyen bir adamın aldatmış olup olmadığından şüphe etmemek lazım..

Adam hiç aldatmamış ki, kız sürekli aldattın aldattın diyince adam da he he aldattım tarzında takılmış kıza.
Konunun başında anlattığın olay herkesin başına geliyor, birileri sürekli birilerine musallat oluyor, arkadaşının başına da aynısı gelmiş o da kızı reddetmiş zaten. Demek ki sen bu çocuğa hiç güvenmiyormuşsun ki şüpheleniyorsun.

Canım sacmalama çocuk aldatmamış ki seni baksana efendi gibi gelip anlatmış etmiş ben güvendim şahsen :) belli ki yapsada evet yaptım diyecek karakterde :)

Zaten beni bi erkekle muhabbetim oldugunu ogrenmisti ama arkadasca buna tahammul edemedi kesin ona inat yapti tesekkur eserim yorum icin :)

Iste arkadaslar her uzun iliskiyi disardan guzel saniyoruz bende oyle saniyodum ama gorduklerim sonradan sahit olduklarimla anladimki "istisnalar haric" bu uzun iliskilerde saygi kalmiyo cinsellik yasaniyor aliskanlik oluo boylecede suruyo gidiyo sevgi sanilarak ama hicte oyle degil sizin iliskiniz uzgunum ama hic evlilige gidecek gibi degil gitsede problemli olur ayrilirsin ayrilmassin sana kalmiş

Canım öfkeyle mi öyle söyledi , yoksa ciddi miydi ?

aldatma falan yok, rahat ol. hatta ve hatta bence böyle bir durum bile yok, seni kıskandırmak için söyledi böyle bi şeyi yüksek ihtimalle. çünkü çok kolpa bi hikaye. eğer yaşlarınız da küçükse, ergenlere hasta olunan bir dünya değil burası bebişim, ilişkiye devam. höbereley..

Erkekler iki halde bunu der.
ya gercekten aldatmistir. Itiraf etmenin bir yoludur bu sekilde söylemek
yada sen onu yapmadığı bir sey icin sözlerinle cok yormussundur susman icin yapmıştır. Bunu sen bileceksin çözeceksin.

Hem cok isi var basini isten kaldiramiyor hem de surekli mesajlasiyorsunuz. Eline telefonu alip mesaj atan etrafa da bakar konusur da. Ayrilamicaz diye bisey yok bence sen ayrilmak istemiyorsun. Aldatmadigina inanirsan baris, aldattiysa affetme.

Eger gerçekten onun anlattığı gibi olsa bunu size söylemeye bile gerek duymazdi.cunku öğrendiğiniz takdirde bunu kanitlardi.ici rahat olurdu.ama bence anlattiklarindan farkli bir olay yaşanmış. Aldattı yada aldatmadi bilemem ama anlattığı gibi degil eksik bir şey var bence

Vallahi ben bir şey anlamadım çocuk kıskandırmaya çalışmış sonra eline yüzüne mi bulaştırmış yoksa cidden aldattı sonra kız bunu tehtid etti de bu itiraf yoluna mı başvurmuş,yok cidden anlamadım niyetini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…