ya sizden rica ediyorum olgun goruslerinizi benimle paylasin :(

Ofkeyle vi ara yaptim dedi snra dedi aklinin alamiyacagi bisi yok oylr bisi olnadi suclamalarina dayanamadim dedi. Su an bisi yok zaten bi skntii

Ofkeyle vi ara yaptim dedi snra dedi aklinin alamiyacagi bisi yok oylr bisi olnadi suclamalarina dayanamadim dedi. Su an bisi yok zaten bi skntii
yapmış olabilir
Bence yapmış önce vicdanı rahat etmemiş söylemiş.
Sonra baktı olmuyo kıvırmış

Belki dedigib gibidir bilemiyorum ama aldatsa hic söylemez di bilemiyorum bi insan anne üzerine kadar yemib edemezdi sanirim

Ama hic bi sekilde ogrenemem calistigi ortamda hic bi tanıdığım yok ve bu olayı anlatmasa sonuna kadr ogrenmezdim

Hem cok isi var basini isten kaldiramiyor hem de surekli mesajlasiyorsunuz. Eline telefonu alip mesaj atan etrafa da bakar konusur da. Ayrilamicaz diye bisey yok bence sen ayrilmak istemiyorsun. Aldatmadigina inanirsan baris, aldattiysa affetme.
Ya is cikislari sürekli mesajlasiyoruz ve cikis saatineyakib konusuyoruz onun haricinde yazdigi saatler her gn belirli saatler yani ayni saatlerde is olmadığı zaman . Yapsa ne bilim bunu anlatmazdi cunku anlatmasa sonuna kadat hiv bi şekilde ogrenemezdim

Aldatmasi icin daha ne olmasi gerekiyodu HANİ?

Izin almis gitmis kizla birlikte olmus zaten sana da itiraf etmis. Neden sana anlatti? Cunku kiz tehdit etmistir sevgiline soyleyecegim diye ondan anlatmistir
Tehdit etse ne olucak nerden beni bulupda bana soylicek ki hadi diyelim numarayi aldi ordan eder arar bende yanundayimdir görürüm. Hani eger ciddeb kizin tehditindeb korksa bana israrla aldatmadim demez sonuvta kiz onu aradiginda hersrt ortaya çıkacak onu anlayamadin

Ya izmarit asil anlayamayan sensin adam seni guzelce aldatmis kiz tehdit edince anlatmis bakmis kizdan bi sey cikmiyo inkara baslamis.

bence sen inanmak istemiyorsun sal ipini gitsin.

Evet ama belli ki kizda eğlence aramis gitmis takilmis cocuga bi gunluk eglenveti ne bi erkek ne bi kadın takar..
Aldatmanın bir günlüğü iki günlüğü olmaz ama değil mi ? :) Burada konu aldatıp aldatmaması kişinin değerli olup olmadığı değil ki...

Ya izmarit asil anlayamayan sensin adam seni guzelce aldatmis kiz tehdit edince anlatmis bakmis kizdan bi sey cikmiyo inkara baslamis.
Ya siz konuyu anlamadiniz sanirim o bastan veri aldatmadim olay oldugu gibi hrp bunu diretti ben bazi zaman inanilmaz ağır laflat dedim sürekli basina kaktim diye bir kere sinirine ofkeyle dedi aldattm diye ardibdan zzaten boyle bisiyin olnadigibi tekrar tekrar dedj ve anlatmasam ogrenmezdin dedi tehdit etti diyelim kiz nerden aricak cocugu hadi numarasini verdi falan bi gunluk eğlenceyi kızda erkekde takmaz

Arkadaş konu açıp yorum istiyorsun, adam aldattım dedi diyorsun. Sonra da yorumları beğenmiyorsun, aldatmamıştır dememizi bekliyorsun.

Oldu, başka ne diyelim?

Karışık biraz.. Yani aldatsa gelip anlatmaz diye düşünüyorum.. Ama bir kız bir erkeğe numara bıraktı die , üstelik numaayı çöpe attığını itiraf rtmese sana niye kendini şrfsiz gibi hissedecek onuda anlamadım.. Acaba : bak bana hala hasta olan teklif eden bitileri var ama brn kimseye bakmıyorum kıymetimi bil gibi bir şey demek istedidr eline yüzünemi bulaştırdı..
Bu arada niye buraya konu açtın? Hertürlü yorum alacaksın, ve bunu kaldıramayacaksın, çünkü hala deviyosun ve ayrılmayı düşünmüyorsun.. Bu aralar bu peydah oldu, konu açıp sevgilim, kocam, arkadaşım böyle böyle yaptı deyip, sonra hayır o öyle birisi deil demek çıktı yahu.. Arkadaşlar kafanızda bitmediyse birşey gelip sevgilinizi kocanızı yerden yere curmayın burda..bittiyse ayrıldıysanız içinizi rahatlatmanıza yardımcı olalım ama hem kötü deyip hemde evet kötüymüş diyenlerle kavga etmek için konu açmayın ltfn..
Sen fazla kurcalama adamın aklınada aldatma sokma, varsa öyle birşey çıkar zaten ortaya.. Bu arada cinsellik molası verilmez, aldatma için bir mana deildir bu.. Bir sürü evli erkekte aldatıyor, neden?
Hani istediğini veriyorum, vermesem haklı gibi saçmalıkları çıkar aklından..

Arkadaş konu açıp yorum istiyorsun, adam aldattım dedi diyorsun. Sonra da yorumları beğenmiyorsun, aldatmamıştır dememizi bekliyorsun.

Oldu, başka ne diyelim?
Hayir konuyu yanlış okuyup anliyorsunux aldattı m demedi her zaman aldatmafim diyip aksini iddia etti sadece ben cok uste gidince o sinirine ya tamam ya dedigin gibi yac he he der gecistirir gibi yapti snrasnda grne aldatmadm gibisibden sinirli cumleler kurdu aldattim demesi gecistirmis sekilde olmasi bunuda belirtiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…