yapmış olabilirOfkeyle vi ara yaptim dedi snra dedi aklinin alamiyacagi bisi yok oylr bisi olnadi suclamalarina dayanamadim dedi. Su an bisi yok zaten bi skntii
Ofkeyle dedi çünkü o aldatmadim demesine ragmen aksini iddia ettim benCanım öfkeyle mi öyle söyledi , yoksa ciddi miydi ?
Ama bilmiyorym yapsa bana nasil yakin olcak vrya yapsa hic demezdiyapmış olabilir
Bence yapmış önce vicdanı rahat etmemiş söylemiş.
Sonra baktı olmuyo kıvırmış
Belki dedigib gibidir bilemiyorum ama aldatsa hic söylemez di bilemiyorum bi insan anne üzerine kadar yemib edemezdi sanirimVallahi ben bir şey anlamadım çocuk kıskandırmaya çalışmış sonra eline yüzüne mi bulaştırmış yoksa cidden aldattı sonra kız bunu tehtid etti de bu itiraf yoluna mı başvurmuş,yok cidden anlamadım niyetini :)
Ama hic bi sekilde ogrenemem calistigi ortamda hic bi tanıdığım yok ve bu olayı anlatmasa sonuna kadr ogrenmezdimEger gerçekten onun anlattığı gibi olsa bunu size söylemeye bile gerek duymazdi.cunku öğrendiğiniz takdirde bunu kanitlardi.ici rahat olurdu.ama bence anlattiklarindan farkli bir olay yaşanmış. Aldattı yada aldatmadi bilemem ama anlattığı gibi degil eksik bir şey var bence
Ya is cikislari sürekli mesajlasiyoruz ve cikis saatineyakib konusuyoruz onun haricinde yazdigi saatler her gn belirli saatler yani ayni saatlerde is olmadığı zaman . Yapsa ne bilim bunu anlatmazdi cunku anlatmasa sonuna kadat hiv bi şekilde ogrenemezdimHem cok isi var basini isten kaldiramiyor hem de surekli mesajlasiyorsunuz. Eline telefonu alip mesaj atan etrafa da bakar konusur da. Ayrilamicaz diye bisey yok bence sen ayrilmak istemiyorsun. Aldatmadigina inanirsan baris, aldattiysa affetme.
Tehdit etse ne olucak nerden beni bulupda bana soylicek ki hadi diyelim numarayi aldi ordan eder arar bende yanundayimdir görürüm. Hani eger ciddeb kizin tehditindeb korksa bana israrla aldatmadim demez sonuvta kiz onu aradiginda hersrt ortaya çıkacak onu anlayamadinAldatmasi icin daha ne olmasi gerekiyodu HANİ?
Izin almis gitmis kizla birlikte olmus zaten sana da itiraf etmis. Neden sana anlatti? Cunku kiz tehdit etmistir sevgiline soyleyecegim diye ondan anlatmistir
Ya izmarit asil anlayamayan sensin adam seni guzelce aldatmis kiz tehdit edince anlatmis bakmis kizdan bi sey cikmiyo inkara baslamis.Tehdit etse ne olucak nerden beni bulupda bana soylicek ki hadi diyelim numarayi aldi ordan eder arar bende yanundayimdir görürüm. Hani eger ciddeb kizin tehditindeb korksa bana israrla aldatmadim demez sonuvta kiz onu aradiginda hersrt ortaya çıkacak onu anlayamadin
Ya is cikislari sürekli mesajlasiyoruz ve cikis saatineyakib konusuyoruz onun haricinde yazdigi saatler her gn belirli saatler yani ayni saatlerde is olmadığı zaman . Yapsa ne bilim bunu anlatmazdi cunku anlatmasa sonuna kadat hiv bi şekilde ogrenemezdim
Etraf yüzsüzlerle dolu edenler var yok değil...Belki dedigib gibidir bilemiyorum ama aldatsa hic söylemez di bilemiyorum bi insan anne üzerine kadar yemib edemezdi sanirim
Evet ama belli ki kizda eğlence aramis gitmis takilmis cocuga bi gunluk eglenveti ne bi erkek ne bi kadın takar..Etraf yüzsüzlerle dolu edenler var yok değil...
oylr demekle olmuyor arada ask car vi buçuk sene var emek var. Inanmak istiyorum su an devam ediyoruz hersey yolunda bana gidim mesafesi hiv olmadi ama bisiler aklimi kurcaliyobence sen inanmak istemiyorsun sal ipini gitsin.
Aldatmanın bir günlüğü iki günlüğü olmaz ama değil mi ? :) Burada konu aldatıp aldatmaması kişinin değerli olup olmadığı değil ki...Evet ama belli ki kizda eğlence aramis gitmis takilmis cocuga bi gunluk eglenveti ne bi erkek ne bi kadın takar..
Ya siz konuyu anlamadiniz sanirim o bastan veri aldatmadim olay oldugu gibi hrp bunu diretti ben bazi zaman inanilmaz ağır laflat dedim sürekli basina kaktim diye bir kere sinirine ofkeyle dedi aldattm diye ardibdan zzaten boyle bisiyin olnadigibi tekrar tekrar dedj ve anlatmasam ogrenmezdin dedi tehdit etti diyelim kiz nerden aricak cocugu hadi numarasini verdi falan bi gunluk eğlenceyi kızda erkekde takmazYa izmarit asil anlayamayan sensin adam seni guzelce aldatmis kiz tehdit edince anlatmis bakmis kizdan bi sey cikmiyo inkara baslamis.
Evet aldatip aldatmamasi trk konu ama aldatsa bunu bu sekil bilr söylemez aldatan erkek saklaar sadece bunda takildimAldatmanın bir günlüğü iki günlüğü olmaz ama değil mi ? :) Burada konu aldatıp aldatmaması kişinin değerli olup olmadığı değil ki...
Ben de öyle okudum ya. Bilincaltimiz bize bir seyler anlatmak istiyor.sapıkmıyım acaba olgun göğüslerinizi benimle paylaşın diye okudum başlığı
Hayir konuyu yanlış okuyup anliyorsunux aldattı m demedi her zaman aldatmafim diyip aksini iddia etti sadece ben cok uste gidince o sinirine ya tamam ya dedigin gibi yac he he der gecistirir gibi yapti snrasnda grne aldatmadm gibisibden sinirli cumleler kurdu aldattim demesi gecistirmis sekilde olmasi bunuda belirtiyim.Arkadaş konu açıp yorum istiyorsun, adam aldattım dedi diyorsun. Sonra da yorumları beğenmiyorsun, aldatmamıştır dememizi bekliyorsun.
Oldu, başka ne diyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?