Tesekkur ederim yorumunuz icin ama burda sadecr uzun oldugu icin konuyu yanlis anlamis yanlis yorumlandirmis kisilere açıklık getiriyorum her zaman dusuncelerinr saygim var. Sadece ben hani hrnuz sevgiliyiz sanmiyorum ihtiyac duyacagini su an devam ediyoruz bi ka gundur takilmiyordu bu konu kapamistm ta ki yorumlari gorebe kadar kimisi tehdit etmistir kiz diyor kimisi vicdan rahatlatmak icin oylr basit yola yonrlmistir falan ne bilim. Cik kafan karisik bana hiv mrsafe de koymafi sadece kiza baktigi icin kebdini srrefsiz gibi hissetmisKarışık biraz.. Yani aldatsa gelip anlatmaz diye düşünüyorum.. Ama bir kız bir erkeğe numara bıraktı die , üstelik numaayı çöpe attığını itiraf rtmese sana niye kendini şrfsiz gibi hissedecek onuda anlamadım.. Acaba : bak bana hala hasta olan teklif eden bitileri var ama brn kimseye bakmıyorum kıymetimi bil gibi bir şey demek istedidr eline yüzünemi bulaştırdı..
Bu arada niye buraya konu açtın? Hertürlü yorum alacaksın, ve bunu kaldıramayacaksın, çünkü hala deviyosun ve ayrılmayı düşünmüyorsun.. Bu aralar bu peydah oldu, konu açıp sevgilim, kocam, arkadaşım böyle böyle yaptı deyip, sonra hayır o öyle birisi deil demek çıktı yahu.. Arkadaşlar kafanızda bitmediyse birşey gelip sevgilinizi kocanızı yerden yere curmayın burda..bittiyse ayrıldıysanız içinizi rahatlatmanıza yardımcı olalım ama hem kötü deyip hemde evet kötüymüş diyenlerle kavga etmek için konu açmayın ltfn..
Sen fazla kurcalama adamın aklınada aldatma sokma, varsa öyle birşey çıkar zaten ortaya.. Bu arada cinsellik molası verilmez, aldatma için bir mana deildir bu.. Bir sürü evli erkekte aldatıyor, neden?
Hani istediğini veriyorum, vermesem haklı gibi saçmalıkları çıkar aklından..
Bi gun aa asude dediydi dersinYa siz konuyu anlamadiniz sanirim o bastan veri aldatmadim olay oldugu gibi hrp bunu diretti ben bazi zaman inanilmaz ağır laflat dedim sürekli basina kaktim diye bir kere sinirine ofkeyle dedi aldattm diye ardibdan zzaten boyle bisiyin olnadigibi tekrar tekrar dedj ve anlatmasam ogrenmezdin dedi tehdit etti diyelim kiz nerden aricak cocugu hadi numarasini verdi falan bi gunluk eğlenceyi kızda erkekde takmaz
Yorumunuz icin vok tesekjur ederim. Elbette yakalamadan kesin sonuc cikmaz ama olaya gore bana olmamis gibi geldi bide daha olgub kişilerin yorumları benim icin onemli diyr acik acik anlatip sormak istedimsevgilinizle biri ilgilenmiş o da size anlatmış ama iç rahatlatmak için ama sizi kıskandırmak için..
siz ciddiye alıp kıskanınca hoşuna gitmiş biraz daha kıskandırayım demiş ki eline yüzüne bulaştırmış..
şaka kaka olmuş.. bana öyle geldi..
aldatmışsa da yakalamadan kimse emin olamaz zaten.. şüphe duyarak yaşamak ya da önünüze bakmak.. karar sizin..
Aynen canim inan bende bunu anlayamiyorum yazim cok uzun acik acik hrrseyi anlatmak ve herkesin fikrine saygiyla kendi fikirlerimle birlestirmek istedim herkes farkli diyor kimisi kiskandirmak icin kimisi olmus anlamiyorum. Zaten su an devam iliskide sknti yok taa ki bu siteye girio vazi yorunlari gorebe kadar gordm.ve tekrar aklima takildi..Simdi aldatmis mi aldatmamis mi
Benim anladgm kadariyla hani ilk söylemiş ya sana geldi numarasni birakti falan orda durust davranms bence ama sen sürekli üst üste sen beni aldattin diyince de canina tak edip evet demiştir ama doğru olduğunu sanmiyorum beniizmarkadarıyla 37101307 .!.:Aynen canim inan bende bunu anlayamiyorum yazim cok uzun acik acik hrrseyi anlatmak ve herkesin fikrine saygiyla kendi fikirlerimle birlestirmek istedim herkes farkli diyor kimisi kiskandirmak icin kimisi olmus anlamiyorum. Zaten su an devam iliskide sknti yok taa ki bu siteye girio vazi yorunlari gorebe kadar gordm.ve tekrar aklima takildi..
Ya simdi soylr bindurumda var oncelikle yorumun icin vok saol bitanem. Onceden de bi arkadasi erkek arkadasi yaniba iki kiz arkadasiyla gelmis gerci benimkiyle bi alakasi yok. O gecr bize gelivekti araba ayarlamak icin isre o gecede kizlarla takiliomus arkadasi mecburen birakamamis arkadasi kizlari mevburen arabata ayarlamaya arkadasi geldigi icin benimkinin yaninda kizlarda gelmis oyle ayarladilar falan snra bi kav gun sonra onuda bana ben sormadan dedi herseti diyen biri boyle biside varBenim anladgm kadariyla hani ilk söylemiş ya sana geldi numarasni birakti falan orda durust davranms bence ama sen sürekli üst üste sen beni aldattin diyince de canina tak edip evet demiştir ama doğru olduğunu sanmiyorum ben
Bana benzedigi icin bakmismismis amaaann erkek degil mi ne kadr sevse gene bakar goz doyurmak icin yorum icin degerli zmaanindan ayırdığınız icin vok saol :))Güven zedelenmiş bir kere, bence şüpheler üzerine ilişki kurulmaz. Ayrıca seven insan da sevdiğinden başkasını düşünüp ona bakmaz.
O zaman değerini bil bence canim:) benimkide söyler bana herseyi saolsun.. Aldatcagna bi gün inanmam ama hicbir şey belli olmaz hepsi erkek unutma temkinli ol..[/QUOTE][QzaE="iizmarit, post: 37101504, member: 606729"]Ya simdi soylr bindurumda var oncelikle yorumun icin vok saol bitanem. Onceden de bi arkadasi erkek arkadasi yaniba iki kiz arkadasiyla gelmis gerci benimkiyle bi alakasi yok. O gecr bize gelivekti araba ayarlamak icin isre o gecede kizlarla takiliomus arkadasi mecburen birakamamis arkadasi kizlari mevburen arabata ayarlamaya arkadasi geldigi icin benimkinin yaninda kizlarda gelmis oyle ayarladilar falan snra bi kav gun sonra onuda bana ben sormadan dedi herseti diyen biri boyle biside var
sapıkmıyım acaba olgun göğüslerinizi benimle paylaşın diye okudum başlığı
:) sapıklar siziiii :) :) ay çok güldümmm :)ben de öyle okudum oha başlığa bak dedim neyse ki yalnız değilmişim sapık da değilimdir inşallah
Coj cookkkkkkk tesejjur ederm degerli yorumun icin :)))yazdığından anladığım ve kanaat getirdiğim kadarıyla yok yok aldatmamış :)
Başlığı olgun göğüslerinizi paylaşın diye okudum
Bugün bana olanlar olmuş, yarın iyi ki tatil
ben de diyorum 8 sayfalik olay neymis boyleben de öyle okudum oha başlığa bak dedim neyse ki yalnız değilmişim sapık da değilimdir inşallah
Ben de dolgun göğüslerinizi okudum, gözlerim pörtledi resmen
Ahahahahahaha :))))))))Ben de dolgun göğüslerinizi okudum, gözlerim pörtledi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?