ya sizden rica ediyorum olgun goruslerinizi benimle paylasin :(

Henüz
Tesekkur ederim yorumunuz icin ama burda sadecr uzun oldugu icin konuyu yanlis anlamis yanlis yorumlandirmis kisilere açıklık getiriyorum her zaman dusuncelerinr saygim var. Sadece ben hani hrnuz sevgiliyiz sanmiyorum ihtiyac duyacagini su an devam ediyoruz bi ka gundur takilmiyordu bu konu kapamistm ta ki yorumlari gorebe kadar kimisi tehdit etmistir kiz diyor kimisi vicdan rahatlatmak icin oylr basit yola yonrlmistir falan ne bilim. Cik kafan karisik bana hiv mrsafe de koymafi sadece kiza baktigi icin kebdini srrefsiz gibi hissetmis

Bi gun aa asude dediydi dersin

sevgilinizle biri ilgilenmiş o da size anlatmış ama iç rahatlatmak için ama sizi kıskandırmak için..
siz ciddiye alıp kıskanınca hoşuna gitmiş biraz daha kıskandırayım demiş ki eline yüzüne bulaştırmış..
şaka kaka olmuş.. bana öyle geldi..
aldatmışsa da yakalamadan kimse emin olamaz zaten.. şüphe duyarak yaşamak ya da önünüze bakmak.. karar sizin..

Yorumunuz icin vok tesekjur ederim. Elbette yakalamadan kesin sonuc cikmaz ama olaya gore bana olmamis gibi geldi bide daha olgub kişilerin yorumları benim icin onemli diyr acik acik anlatip sormak istedim

Simdi aldatmis mi aldatmamis mi
Aynen canim inan bende bunu anlayamiyorum yazim cok uzun acik acik hrrseyi anlatmak ve herkesin fikrine saygiyla kendi fikirlerimle birlestirmek istedim herkes farkli diyor kimisi kiskandirmak icin kimisi olmus anlamiyorum. Zaten su an devam iliskide sknti yok taa ki bu siteye girio vazi yorunlari gorebe kadar gordm.ve tekrar aklima takildi..

Güven zedelenmiş bir kere, bence şüpheler üzerine ilişki kurulmaz. Ayrıca seven insan da sevdiğinden başkasını düşünüp ona bakmaz.

Benim anladgm kadariyla hani ilk söylemiş ya sana geldi numarasni birakti falan orda durust davranms bence ama sen sürekli üst üste sen beni aldattin diyince de canina tak edip evet demiştir ama doğru olduğunu sanmiyorum ben

Benim anladgm kadariyla hani ilk söylemiş ya sana geldi numarasni birakti falan orda durust davranms bence ama sen sürekli üst üste sen beni aldattin diyince de canina tak edip evet demiştir ama doğru olduğunu sanmiyorum ben
Ya simdi soylr bindurumda var oncelikle yorumun icin vok saol bitanem. Onceden de bi arkadasi erkek arkadasi yaniba iki kiz arkadasiyla gelmis gerci benimkiyle bi alakasi yok. O gecr bize gelivekti araba ayarlamak icin isre o gecede kizlarla takiliomus arkadasi mecburen birakamamis arkadasi kizlari mevburen arabata ayarlamaya arkadasi geldigi icin benimkinin yaninda kizlarda gelmis oyle ayarladilar falan snra bi kav gun sonra onuda bana ben sormadan dedi herseti diyen biri boyle biside var

Güven zedelenmiş bir kere, bence şüpheler üzerine ilişki kurulmaz. Ayrıca seven insan da sevdiğinden başkasını düşünüp ona bakmaz.
Bana benzedigi icin bakmismismis amaaann erkek degil mi ne kadr sevse gene bakar goz doyurmak icin yorum icin degerli zmaanindan ayırdığınız icin vok saol :))

[QzaE="iizmarit, post: 37101504, member: 606729"]Ya simdi soylr bindurumda var oncelikle yorumun icin vok saol bitanem. Onceden de bi arkadasi erkek arkadasi yaniba iki kiz arkadasiyla gelmis gerci benimkiyle bi alakasi yok. O gecr bize gelivekti araba ayarlamak icin isre o gecede kizlarla takiliomus arkadasi mecburen birakamamis arkadasi kizlari mevburen arabata ayarlamaya arkadasi geldigi icin benimkinin yaninda kizlarda gelmis oyle ayarladilar falan snra bi kav gun sonra onuda bana ben sormadan dedi herseti diyen biri boyle biside var[/QUOTE]
O zaman değerini bil bence canim:) benimkide söyler bana herseyi saolsun.. Aldatcagna bi gün inanmam ama hicbir şey belli olmaz hepsi erkek unutma temkinli ol..

O zaman değerini bil bence canim:) benimkide söyler bana herseyi saolsun.. Aldatcagna bi gün inanmam ama hicbir şey belli olmaz hepsi erkek unutma temkinli ol..[/QUOTE]
Ya cok saol canimin ici yaa vallahi cok iyisin yani erkek mi erkek yapar ama soylemeyen de soylemez :)) bizimkiler demek diyor

yazdığından anladığım ve kanaat getirdiğim kadarıyla yok yok aldatmamış :)

Adam belkim nabiz yokladi.
Aldattim diyim de bi deneyeyim bakalim ne tepki verecek desi.
Olamaz mi, olabilir.
ben de öyle okudum oha başlığa bak dedim neyse ki yalnız değilmişim sapık da değilimdir inşallah
ben de diyorum 8 sayfalik olay neymis boyle meger yanlis okuyan gelmis

Ben de dolgun göğüslerinizi okudum, gözlerim pörtledi resmen

eee maç sonucu ne oldu şimdi ? yattı mı iddaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…