sevgili kaktüs beni de yazarmısın bu ay aşılamam var ama negatif olma olasılığı çok yüksek yapılacak aşılamanın. moralinizi bozacaksam yazmayadabilirsin.Malum hareketli sayısı düşük. Ne vardı azıcık fazla kıpırdasalardı. babaları gibi yavaşlar yaaa.:1hug:
kaktüscüm,
artık aşılama tarihi olarak bana 18 temmuz yazabilirsin)
Kızlar ben geldim öslerdinizmi beni ben hala beklemedeyim bakalım bu sefer tutacakmı dua edin:1hug::1hug:a.s.a.s.
Kızlar ben geldim öslerdinizmi beni ben hala beklemedeyim bakalım bu sefer tutacakmı dua edin:1hug::1hug:a.s.a.s.
Selam arkadaslar bende beklemedeyim kryo transfer yapildi (dogru yere koydularsa kafamçokkarıştı böyle yaziyorum cünkü ultrason esliginde falan koymadilar birde koyarken zorlandi falaaaan )
ama benimkinde teknik hata varr :):):)
Ben bunu saymiyorum bir dahakine insallah laelaelaelaelae ne yapalim .
Not : yasanicak mutlaka yasanicaktir ,, yani su ki akacak kan damarda durmaaz yerimseniben
%90 bu benim yüzdem(-)
yarin sonuc icin gidiyooooorum dr. bundan sonrasi Allah kerim
Hepinize kocamaan sevgileer.
Sevgili Kaktuscugummmmmm,kızlarrrr umutları yitirmek yokkk...umutsuzluk yokkkk...yarın mübarek REGAİB KANDİLİ bol bol dua bol bol sabir...inşallah bizlerinde güzel haberleri olacak sevdiklerimize...bu arada bütün can dostlarımın yarınki kandilini kutlayım...malum akşama kadar yokum...hepinizi öpüyorum....
çok üzgünüm arkadaşlar bugün adet oldum. aşılama tutmadı yani negatifff....
çok üzgünüm arkadaşlar bugün adet oldum. aşılama tutmadı yani negatifff....
Selam arkadaslar bende beklemedeyim kryo transfer yapildi (dogru yere koydularsa kafamçokkarıştı böyle yaziyorum cünkü ultrason esliginde falan koymadilar birde koyarken zorlandi falaaaan )
ama benimkinde teknik hata varr :):):)
Ben bunu saymiyorum bir dahakine insallah laelaelaelaelae ne yapalim .
Not : yasanicak mutlaka yasanicaktir ,, yani su ki akacak kan damarda durmaaz yerimseniben
%90 bu benim yüzdem(-)
yarin sonuc icin gidiyooooorum dr. bundan sonrasi Allah kerim
Hepinize kocamaan sevgileer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?