Ya Bir De Sabahtan Beri Ne Ev Ne Cep Telefonum Susmadi Bilimum Aile Büyükleri Arkadaşlar Teste Gittinmi Sonuç Ne Nezaman Belli Olcek Diye Ariyorlar Ay Iyice Stres Oldum şimdi Ağlicam Yahuuu
Yarın sabah idrar testi yapacağım erken ama olsun zaten salı kan testinde kesin belli olcak canım. bekliyorum bakalım az kaldı.
Kızlar idrar testini yaptım ama yok bişeyy.Daha adetime var ama almıştık yapayım bari dedim kan testinden önce.Yarın kan testi yaptırcam o zaman gerçekten var mı yokmu görcem artık.Bana dua edin kıslarrr
Hiç umudum yok açıkcaı bu ay.
merhaba canım gelişmelerini takip ediyorum inşallah güzel haberlerini alırız,,,,,,Kızlar idrar testini yaptım ama yok bişeyy.Daha adetime var ama almıştık yapayım bari dedim kan testinden önce.Yarın kan testi yaptırcam o zaman gerçekten var mı yokmu görcem artık.Bana dua edin kıslarrr
Hiç umudum yok açıkcaı bu ay.
Yarın sabah idrar testi yapacağım erken ama olsun zaten salı kan testinde kesin belli olcak canım. bekliyorum bakalım az kaldı.
ılk tup denemem tuttu kısssslarrrrrrrr.benım admın karsısına artık pozıtıf yazblırsınız
amın canım INSALLAH.dr. buyuk ıhtımal cogul gebelık dıyorr kanım yuksek cıktıı cunku.haftaya kontrolum var bellı olcak...
burdan merkez ısmı vermem uygun olmayabılır canım
ılk tup denemem tuttu kısssslarrrrrrrr.benım admın karsısına artık pozıtıf yazblırsınız
amın canım INSALLAH.dr. buyuk ıhtımal cogul gebelık dıyorr kanım yuksek cıktıı cunku.haftaya kontrolum var bellı olcak...
burdan merkez ısmı vermem uygun olmayabılır canım
Lazkizi Bişii Sorcam Canim Ya Baktim Ama Gözüm Döndü Bakamadim Fazla Sen Kaç Defa Aşilamdan Sonra Tüp Bebeğe Geçtin Tam Sorunun Neydi Bu Pko Nedir Yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?