ya utanıyorum sormaya.....

doktorum aşağı yukarı zamanını söylemişti doğumumun. ben 1 hafta kala ağdamı yaptırıdm.çokta rahat ettim doğumdan sonrada bir süre idare etti beni.zaten sezeryan olmuştum birde onunla uğraşamazdım. hatta hemşireler bile annemlere ben narkozluyken hastamız çok temizmiş gibi şeyler söylemişler :)))

aynen bende cnm yıllarca jiletle almıştım. artık illallah gelmişti. birgün bütün cesaretimi toplayıp gittim. ilkince çok acıyor jiletle alındığı için ama sonra çok rahat ediyorsun inan. 10 sene oldu jilet vurmuyorum ne oraya nede başka bir yere..

ben de salı günü doktorun dediğine göre yaptırmaya karar verdim agdacım da öle dedi inş o zamana kadar doğurmam doğursam da artık iki dakika jiletle alırım diye düşünüyorum ya aklımda doğumdan çok agda var aklım çıkıyo agdasız yakalanmaktan Allah yardımcımız olsun

ben 38+3 te dogum yaptim aslinda daha 11 günüm vardi doguma kizim erken geldi..
allahtan son günlere yaklastigimiz icin agda isini halletmistim...ben hamileligim boyunca son günlerimde dahil vücut temizligimi hep kendim yaptim..ayna karsisinda yapiyodum son zamanlar zordu tabiki helede son agda iyice yormustu beni...
bence sizde daha fazla bekletmeden yaptirin kisisel temizliginizi bebeklerin nezaman gelicekleri hic belli olmuyo...eger son güne kadar gelmezse bebegiz killarda cikarsa yine yaptirirsiniz...
hem bisey daha var ki o dogum telasesinde kil tüy kimsenin aklina gelmiyoeyvahedigeldismile

bence sen bu aralar yaptirsan iyi olur.zaten en erken 2 haftaya filan cikiyor.bebegin de ne zaman gelecegi belli olmuyor.
benim de 24-25 mayis gibi dogumum var.sezeryan olacak.
ben nisan 27si yaptirdim.insallah digerini de 20-22 mayis gibi dusunuyorum.

valla kızlar kaç aydır ben anneme yaptırıyorum..karnımın sertleşmesi erken başladığı için eğilemiyorum,görmüyorumda zaten..bu hafta yaptırdım birdedoğuma giderken yaptırırım..
aynen annene katılıyorum canım..ben bekarken arkadaşlarımın yanında atletle bile gözükücem diye utanırdım..ama doğum sancısı ve terlemeyle birlikte her yanımı açtım annem başımdaydı o kapatıyo ben anne bırak kim görcekse görsün deyip durdum...o an ne kıl tüy ne utanma oluyor valla...

jilet yapan arkadaşlar ağda yaptırın derim..evet acıyor ama ilki çok acıyor sonra acı azalıyor...hazırlıklı olmak iyi...birde son zamanlarda alttan muayene de artıyor açılma falan var mı diye..birde 38. haftada çatı muayenesi var..yani alt taraflar açılacak ona göre..

sezeryan olacaklar zaten hazırlıklı oluyor ama normal bekleyenler 37 haftada falan ağda yapsın derim..benim fikrim..

ben önceden '' aa elaleme açıp nasıl yaptırıyolar ''diyordum..ama drlara nasıl açıyoruz..aynı şey...

bence hemn yaptır derim bende 38+3 de doğurdum hiç birşeyin garantisi yok dr 27 temmuz dedi ben 12 temmuzda doğurdum o nedenle herşeye hazırlıklı ol hayırlı doğumlar

Kiz hepten korkuttun beni. Demek ciplakta gorcekler ha. Ana yandikbilmiyorumkismile

annen çok tatlı kadınmış bayıldım:teytey:

Arkadaslar evde kendim yapsam agda, acitmayan markette falan satilirmi? Bileniniz varmi?

hiç öyle acıtmayan ağda duymadım yıllardır ağdayla alıyorum veya fırsat bulursam aldırmaya çalışıyorum çünki kendim almaya kalktığımda canım daha çok yanıyor ama kuaförde seni konuşmya daldırıyor ve hiç birşey hissetmiyorsun...

bende şuan 38+2 deyim düşünüyorum ne zaman gitsem diye hafif hafif sancılarım var aslında şimdi yaptırsam olur zaten öyle hemen de çıkmıyor çıkanlarıda tek tük görebildiğin kadar cımbızla almaya çalış ama asla jiletleme çünkü bunun doğum sonrası var hemen çıkma olasılığı var dikişin olacak malum jiletde iyice kaşındırıyor tahriş ediyor sen şimdiden aldır bence..

kızlrrrr cok iyi yapmısınız bu konuyu acmakla bende bugn düsünmüştüm ve sabah oturdum tarih ayarlaması yaptım en zmn gitsemki diye bedne 38 yada 39da gitmeyi düsünüyorum gerci bana daha cok var ama sindiden basladım düsünmeye ne zmn olcagı belli olmas ama bakalım inş temz oluruzkaydirigubbakcemile3

AY KOPTUM ANNENİZİN YORUMUNA kaydirigubbakcemile3
valla ben bebek poposu görünümü peşine düşüp birçok şeyi riske atmaktansa 38den sonra her duşta temizlenmek daha mantıklı geliyo.

bende jiletle alıyorum canım ama hep özenmişimdir ağdayla alanlara neyse ilk doğumumda bende senin dediğin gibi sancılar hafiften başlayınca temizlmiştim ertesi günde doğum yaptım inş. bu doğumumdada temizleme şansım olur Allah herkese kolay doğumlar versin

bu konu galıba herkesı dusunduren bı konu bende yarıya kadar epılasyon aletı gersıne jılet kullanıodum ama kuaforumle konustum aynı zamanda arkadasım oluyo agdaya gel cok rahat edersın dedı hem azalır dedı bıde normal olursa dıkısler falan oluyo agdanı yaptırınca 2 hafta kesın rahat ederın dedı belkı 3e cıkar dedı oyuzden bende baslıcam ama karnım buyuyunce baslarım dıodum ama suan bıle benı zorluyo oyuzden bu aralar baslamayı dusunuyorum 4-5 haftada bır gıtsem artık 38.hafatya gore ayarlıcam.kadın olmak ne zor yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…