kızlar göbeğine ağda yaptıran varmı benim göbeğim baya tüylendi ağdacım korktu normalde alıyormuş hamilelerin bişiy olmaz dedi ama benden baya bi korktu. çünkü çok canım yandı bacaklarımı ve dğer yerleri alırken... 5-6 senelik ağdacım halbuki yine de korktu almaya
ben de salı günü doktorun dediğine göre yaptırmaya karar verdim agdacım da öle dedi inş o zamana kadar doğurmam doğursam da artık iki dakika jiletle alırım diye düşünüyorum ya aklımda doğumdan çok agda var aklım çıkıyo agdasız yakalanmaktan Allah yardımcımız olsun
Bende utançlarımın sonunda yaptırmaya karar verdim çünkü çok sinir bozucu jiletle alıorum 1 gün sonra tekrar çıkıoo bıktım valla bu dertten kaydirigubbakcemile3 . Güzellik merkezine gidicem ama daha 2 gün oldu jilet vuralı ne zaman gitsem acaba yardımcı olurmusunuz ?
cnm tüyler cok kısaysa alamazlar 1 haftada falan uzar heralde ozmn git aldır bikac agdada düzene girer alısırsında 2 hafta sonra cıkmaya baslıyo cok rahat edersn bence cok utanıyodum ama yapamadıktan sonra mecbur yane 2 yıldır gidiyorum kolum bacagım baya azaldı pakette 2 hafta sonra cıkmaya baslıyo cok rahat edersn yane herkese tavsiye diyyorum kaydirigubbakcemile3
Tüy deil kii sırnaşık şey barizz kıl bunlarr yaa :sinifsinif: 1 haftaya kadar bende gidiyim artk alamıorum çünkü . Birde arkadaşlar ben sordum güzellik merkezinde 20 tl ye alıolar biraz pahalı bence kuaförlerde çok daha ucuzz nedeni ne bunun acaba ??
bugun agda gunun..zemuszemus
naptın...gıttın mı agdaya..
ben dogumuma 10 gun kala yaptım...ama bebek aghdadan 4 gun sonra geldı...çok rahat oldu..
bu konu galıba herkesı dusunduren bı konu bende yarıya kadar epılasyon aletı gersıne jılet kullanıodum ama kuaforumle konustum aynı zamanda arkadasım oluyo agdaya gel cok rahat edersın dedı hem azalır dedı bıde normal olursa dıkısler falan oluyo agdanı yaptırınca 2 hafta kesın rahat ederın dedı belkı 3e cıkar dedı oyuzden bende baslıcam ama karnım buyuyunce baslarım dıodum ama suan bıle benı zorluyo oyuzden bu aralar baslamayı dusunuyorum 4-5 haftada bır gıtsem artık 38.hafatya gore ayarlıcam.kadın olmak ne zor yaaa....
yok bugün deildi yarın doktor kontrolüm ondan sonra yaptırayım diyorum ama hala daha emin deilim ultrason 11 mayıs veriyo doğum tarihini acaba daha erken gelir mi hiç belirti de yokCADIARZU
cnm 11 mayısa ne kalmıski zaten s,mdi aldırsan 15 gün sonra cıkmaya baslıyo bence aldır derm yane ama tabi sne bilirsin zemuszemus
ya valla doğru diyosun ama sallaya sallaya bugüne kadar geldi şimdi de üç buçuk atıyorum hazırlıksız yakalanıcam diye ödüm kopuyo neyse artık yarın doktora gideyim de ne dicek bakim.gecen hafta bebeğin kafası çatıya girmemiş daha dedi rahatladım inşallah yarın da aynısı der de ben de öbür gün giderim agdacıya dua ediyorum öyle desin diye
kızlar bı nokta var temızlık konusunda gıttıgınız agdacınız ısıtıcıya herkese agdayı ayrı ayrı mı koyup ısıtıyor tamam spatulayı degıstırıolar herkeste ama senden önce bırıne kullandıgı agdaya devam mı edıolar sonucta spatulayı baskasına surup sonra yıne o agdaya daldırıyo mıkrop kapma olasılıgı yuksek dıılmı?bende ılk gıdıcem de doguma kadar duzene gırsın ıstıyorum ama hem utanıorum hem de bu konu bıraz kafamı karıstırıyor??bilmiyorumkismile
kızlar bı nokta var temızlık konusunda gıttıgınız agdacınız ısıtıcıya herkese agdayı ayrı ayrı mı koyup ısıtıyor tamam spatulayı degıstırıolar herkeste ama senden önce bırıne kullandıgı agdaya devam mı edıolar sonucta spatulayı baskasına surup sonra yıne o agdaya daldırıyo mıkrop kapma olasılıgı yuksek dıılmı?bende ılk gıdıcem de doguma kadar duzene gırsın ıstıyorum ama hem utanıorum hem de bu konu bıraz kafamı karıstırıyor??bilmiyorumkismile
selam kızlar merhaba benimde sizlere bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ben hamile olduğumu yeni öğrendim 5 haftalık falanım ve bugüne kadar hep jilet kullandım şimdi ağda yaptırmak istiyorum ama bebeğe bişey olur diye korkuyorum sizce ne zaman gitmeliyim ilk ağdamı yaptırmaya biraz daha beklemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?