- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi nesmertoglu
-
O ne demek oluyor?? Sende sorun yok yani?? Ayrica tup bebek falan mi oneriliyor bu durumda??Eşimde 47 + marker tespit edildi fakat kesin sebep o diyemeyiz diyolar
Dokuz haftalık teşekkür ederim ihtimal sıralayıp deneme yanılma yöntemiyle beni yıpratıyorlarCanım çok çok geçmiş olsun kaç haftalıktı. Doktorunu değiştirip sebebini araştır mutlaka allah bir acı daha yaşatmasın
Tüp bebek yapayım diyo ama sağlıklı bebekte düşebilir onu garanti edemem diyo.eşin taşıyıcı sağlıklı çocukta en kötü ihtimalle taşıyı olur dedi hamile kaldım yıllar sonra oda gittiO ne demek oluyor?? Sende sorun yok yani?? Ayrica tup bebek falan mi oneriliyor bu durumda??
Cnmm benim yaa. Bende 2 dusuk 1 kimyasal gebelik yasadim. Seni anliyorum. Ama Rabbim buyuk insAllah kucaklarimizi saglikli hayirli bebeklerle doldursunnTüp bebek yapayım diyo ama sağlıklı bebekte düşebilir onu garanti edemem diyo.eşin taşıyıcı sağlıklı çocukta en kötü ihtimalle taşıyı olur dedi hamile kaldım yıllar sonra oda gitti
Bu arada ozel hastaneyemi gidiyorsunn??Dokuz haftalık teşekkür ederim ihtimal sıralayıp deneme yanılma yöntemiyle beni yıpratıyorlar
Amin inşallah ama artık ne enerjim kaldı nede üzülmeye mecalim bu gebeliğe bile cesaret edememiştim . Bu defaki erken oldu tetikteydik zatenCnmm benim yaa. Bende 2 dusuk 1 kimyasal gebelim yasadim. Seni anliyorum. Ama Rabbim buyuk insAllah kucaklarimizi saglikli hayirli bebeklerle doldursunn
İnsAllah birdaha yasamazsin bu durumu. Artik hamile kalinca kucagina saglikla alirsin yavrunu.Amin inşallah ama artık ne enerjim kaldı nede üzülmeye mecalim bu gebeliğe bile cesaret edememiştim . Bu defaki erken oldu tetikteydik zaten
İşin trajikomik yanı da o zaten ben kadın doğum eğitim araştırma hastanesinde ebeyim. Hem kendi çalıştığım yerde hemde özelde doktor a gidiyordum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş yaBu arada ozel hastaneyemi gidiyorsunn??
Amin hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah da ben son Ümit kırıntılarımı yitirdim ölü gebelikle beklemekte başka bi stres kaynağıİnsAllah birdaha yasamazsin bu durumu. Artik hamile kalinca kucagina saglikla alirsin yavrunu.
Hayırlısı artık çok yıprandımYasin genc daha insAllah yeniden olur umidini yitirme
Canim allah sabir versin. Bebegi karninda kalbi durmus bir anne olarak cok iyi anliyorum kaygilarini ve korkularini ayrica yasadigin aciyi en iyi anlayanlardanim emin ol.Hayırlısı artık çok yıprandım
Çok çok geçmiş olsun.. Bende 5 haftalik kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum. ne güzel yumurtaların calisiyo hamile kalabiliyosun. Etrafımda o kadar insan var ki hamile bile kalamiyor senelerce bu umutla yaşıyor.. hayırlısi böyleymiş sakat veya daha sonra bu acıyı yaşamak dahada zor olurdu.. İçimden geçti sen yine tez zamanda hamile kalıp çok sağlıklı bir kız çocuğu sahip olucaksin:)Hayırlısı artık çok yıprandım
Teşekkür ederim benle iligili bir sıkıntı yok zaten ona rağmen coraspin oksapar kullandım tedbiren ama olmayınca olmuyo maalesefCanim allah sabir versin. Bebegi karninda kalbi durmus bir anne olarak cok iyi anliyorum kaygilarini ve korkularini ayrica yasadigin aciyi en iyi anlayanlardanim emin ol.
Pihtilasma testlerin yapilmistir muhtemelen bilmiyorum ama, yapilmadiysa mutlaka yaptir cok onemli. Allah tekrar kayip yasatmasin sana tez vakitte insallah bebegine kavusursun
Ben altı yıllık evliyim bel yıldır hamile kalamadım zaten buda ittir kaktır oldu pcos artı bi tüp kapalı. Ruhen gebelik fikrine çok uzaklaştım ama yine de teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun.. Bende 5 haftalik kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum. ne güzel yumurtaların calisiyo hamile kalabiliyosun. Etrafımda o kadar insan var ki hamile bile kalamiyor senelerce bu umutla yaşıyor.. hayırlısi böyleymiş sakat veya daha sonra bu acıyı yaşamak dahada zor olurdu.. İçimden geçti sen yine tez zamanda hamile kalıp çok sağlıklı bir kız çocuğu sahip olucaksin:)
Eşimin gen testinde sıkıntı var. Çok teşekkür ederim Rabbim gebeliğini tamamına erdirsincanım benim ablamın (görümcemin de)yaşadığı durum seninle aynı Rabbim sabır versin testlerin yapıldı mı Allah'ım gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Benim de bir tane kaybım var, kalp atışları durmuştu 7.haftada, ben 10.haftadaki kontrolünde öğrendim, bende kan pihtilasmasi çıktı, sende mutlaka baktırYine kaybettim
Baktırdım bende sıkıntı yok ona rağmen tedbiren ilaç başlandıBenim de bir tane kaybım var, kalp atışları durmuştu 7.haftada, ben 10.haftadaki kontrolünde öğrendim, bende kan pihtilasmasi çıktı, sende mutlaka baktır
Cok gecmis olsun..Rabbim yerini doldursun canmBaktırdım bende sıkıntı yok ona rağmen tedbiren ilaç başlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?