Ya yine olursa :(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Kızlaaarr :I
Gece rüyamda tuvaletimi yaptığımı gördüm şır şır ne güzelde yapıyorum ama. Sonra bi kalktım altıma yapıyorum Allahtan erken uyandım kalktığımda yeni yapmaya başlamıştım. Zor tuvalete attım kendimi. Ya 2. defadır başıma geliyor. Ay nişanlıyımda. Evlendiğimde kocamın üzerine işemesem iyi :I Sizin başınıza böyle bişi geldimi napsam ki. Akşam belirli bir saatten sonra sıvı alımını mı keseyim çocuk gibi.. Bilemedim :(

Bence bir doktora gorunun. O bolgedeki kaslarla alakali bir sorun olabilir. Eger birden fazla kez basiniza geldiyse.
Sagliginiz onemli,kocaya iseseniz bogulmaz adam merak etmeyin

Boğulur sandım iyi ki beni aydınlattınız:KK58: Öneriniz için teşekkürler.

Kızlaaarr :I
Gece rüyamda tuvaletimi yaptığımı gördüm şır şır ne güzelde yapıyorum ama. Sonra bi kalktım altıma yapıyorum Allahtan erken uyandım kalktığımda yeni yapmaya başlamıştım. Zor tuvalete attım kendimi. Ya 2. defadır başıma geliyor. Ay nişanlıyımda. Evlendiğimde kocamın üzerine işemesem iyi :I Sizin başınıza böyle bişi geldimi napsam ki. Akşam belirli bir saatten sonra sıvı alımını mı keseyim çocuk gibi.. Bilemedim :KK43:
uyumadan önce wc ihtiyacını gider , gece uyanırsan da yine git , sıkışık uyuma. Birdaha olursa git ama bence doktora , belki vücudunda ters giden bişeyler vardır...

Ya o oluyor valla bi kere de ben yaşamıştım bi iki yıl önce :) tekrarlamadı ama. Rüyada ağlarken gerçekte de ağlamak gibi bişey sanırım

uyumadan önce wc ihtiyacını gider , gece uyanırsan da yine git , sıkışık uyuma. Birdaha olursa git ama bence doktora , belki vücudunda ters giden bişeyler vardır...

Çok sıvı tüketen bir insanım. Yatmadan öncede gecede çok kez giderim ama. Sanırım dediğiniz gibi ters giden bişi var

Bir kere benim de oldu.
Evlenince yaparsan eğer kalk sessizce üstünü değiş eşini işediğin yere itekle ve çabuk kalk her yere işemişssin diye üste çık :KK53::KK53::KK53:

:D:D:D:D:D yaaaa çok kötüsün. Ama iyi fikir:)

yetişkinliğe adım attığımdan beri hiç yaşamadım. yatmadan önce evde çok su içerim, uyumadan mutlaka tuvalete giderim. ama yien de sabah sıkışık şekilde uyandığım da olur, hiç altıma yapmadım. fiizksel bi problem olabilir, tekrarlarsa doktora git bence.

Zaman zaman herkesin başına gelebilecek birşey.
Rüyamda tuvaletteydim.
Tam yapmak üzere iken uyandım.
Sizin de tekrarlar ise doktora görünün.
Bir defalık birşey ise insanlık hali olabilir yani canım..

Rüyamda tuvaletimi yaptığımı görüp, uyanınca çok sıkıştığımı gördüğüm oldu birkaç sefer, ama altıma yapmadım hiç.
Belki biraz daha geç uyansam yapardım bilmiyorum şimdi. Uykunuz ağır mı çişinizin geldiğini hissetmeyecek kadar?

Boğulur sandım iyi ki beni aydınlattınız:KK58: Öneriniz için teşekkürler.
Endiseniz "daha gencken boyle seyler olursa bunun yasliliginda nolur " olmaliyken koca uzerine isemek olunca, benden de oyle aydinlatma geldi :KK14:
Cunku idrar kacirma bir hastalik degil hastalik belirtisidir. Fizyolojik de olabilir psikolojik de olabilir sebebi,arastirilmadan bilinemez
  • Mesane kaslarınızın idrarı tutabilme gücü azalmış olabilir.
  • Mesane kaslarınız aşırı çalışıyor olabilir.
  • Mesaneniz üzerinde etki gösteren sinir sistemi hasara uğramış olabilir.
  • Mesaneniz düzgün çalıştığı halde bacaklarınız, omurganız yani kas iskelet sisteminiz hareketlerinizi kısıtlıyor olabilir.

Rüyamda tuvaletimi yaptığımı görüp, uyanınca çok sıkıştığımı gördüğüm oldu birkaç sefer, ama altıma yapmadım hiç.
Belki biraz daha geç uyansam yapardım bilmiyorum şimdi. Uykunuz ağır mı çişinizin geldiğini hissetmeyecek kadar?

Aslında çok ağır değil. Benim çok kez rüyama girer kalkarım sıkışmışım baya ama 2. defadır başıma geliyor.

Back
X