• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaa ben çok kıskancım ama yaaaa:((

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar nickimden de belli olduğu gibi ben çok kıskancım neden böyle olduğumu da bilmiyorum..hiç aldatılmadım..hatta sevgililierim hep üstüme titreyen tipler oldu ama demek ki benim kendime güvenim yok:(((

mesela normalde beni arkadaşlarım güzel bulurlar... pelin karahana,beren saate,leyla ile mecnundaki ezgi asaroğluna benzetirler.... talibim ,beğenenim de çoktur... bunları yanlış anlamayın reklam yapmak değil niyetim..durumu iyi analiz edebilin diye diyorum... fakat benim aynaya bakacak tahammülüm olmaz çoğu zaman.... ya insan kendinden bu kadar mı nefret eder... mesela sokakta bi mağazanın önünden geçiyoruz diyelim..camda yansımamı görsem moralim bozulur o derece:(( kendimi sadece bir kez aynada beğendim... o da çok komiktir.bigün bi mağazada kıyaferlere bakarken yanımda birini gördüm..şöyle ayaktan başa süzdüm..aaa ne güzel kız lan dedim.... gözgöze bi geldik:53::53: aynaya bakıomuşum:53: yaaa nolur bana manyak demeyin :50: doktora mı gitsem acaba?

yani evet bu sebeple kıskancım sanırım ama ben bunu düzeltmek istiyorum.ne yapabilirim..örneğim şu milliyet.com var ya..nefret ediyorum ordan yaaa.. her gün en az 5 tane açık saçık kadın haberi var..demin yine gördüm bi hatun... maşallah Allah özenip yaratmış.kadının tüm seksi poslarını koymuşlar.... bunu bile kıskanıyorum.sevgilim o siteye bugün girdi mi? girdiyse bu resime tıkladı mı? tıkladıysa beğenip içi gitmiştir... diye düşünüp şuan resmen ağlama modundayım...böyle olmak İS-TE-Mİ-YO-RUM.... yardım ediiinn..napmalıyım:(

ehehehhe bebiş sen biraz aşmışsın ben de kendime kıskanç diyordum :1: bence bir uzmandan yardım almanın zamanı gelmiş :34:

kızlar nickimden de belli olduğu gibi ben çok kıskancım neden böyle olduğumu da bilmiyorum..hiç aldatılmadım..hatta sevgililierim hep üstüme titreyen tipler oldu ama demek ki benim kendime güvenim yok:(((

mesela normalde beni arkadaşlarım güzel bulurlar... pelin karahana,beren saate,leyla ile mecnundaki ezgi asaroğluna benzetirler.... talibim ,beğenenim de çoktur... bunları yanlış anlamayın reklam yapmak değil niyetim..durumu iyi analiz edebilin diye diyorum... fakat benim aynaya bakacak tahammülüm olmaz çoğu zaman.... ya insan kendinden bu kadar mı nefret eder... mesela sokakta bi mağazanın önünden geçiyoruz diyelim..camda yansımamı görsem moralim bozulur o derece:(( kendimi sadece bir kez aynada beğendim... o da çok komiktir.bigün bi mağazada kıyaferlere bakarken yanımda birini gördüm..şöyle ayaktan başa süzdüm..aaa ne güzel kız lan dedim.... gözgöze bi geldik:53::53: aynaya bakıomuşum:53: yaaa nolur bana manyak demeyin :50: doktora mı gitsem acaba?

yani evet bu sebeple kıskancım sanırım ama ben bunu düzeltmek istiyorum.ne yapabilirim..örneğim şu milliyet.com var ya..nefret ediyorum ordan yaaa.. her gün en az 5 tane açık saçık kadın haberi var..demin yine gördüm bi hatun... maşallah Allah özenip yaratmış.kadının tüm seksi poslarını koymuşlar.... bunu bile kıskanıyorum.sevgilim o siteye bugün girdi mi? girdiyse bu resime tıkladı mı? tıkladıysa beğenip içi gitmiştir... diye düşünüp şuan resmen ağlama modundayım...böyle olmak İS-TE-Mİ-YO-RUM.... yardım ediiinn..napmalıyım:(

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BWb64Szhzqk
tam senlik bir şarkı canım,

ama yapma böyle canına yazık biz kadınlar bile güzel bir hemcinsimizi görsek taş gibiymiş dediğimiz oluyur
hayatı kendine işgenceye çevirme

Acilen bir psikoloğa git...

canım üstteki arkadaşa katılıyorum bence de bi uzmandan yardım alsan çok iyi olacak o senin bu kendini sevmemenin altında yatan olayı bulur konuşturup konuşturup neler çıkartıyorlar bilinç altımızdan sen bi psikolog araştırmaya başla bence

ehehehhe bebiş sen biraz aşmışsın ben de kendime kıskanç diyordum :1: bence bir uzmandan yardım almanın zamanı gelmiş :34:

ciddi misiniz yaa:((aslında ben de düşünüyorum bazen doktora gitmeyi..sanırım benim benlik algım bozulmuş:(

ama yapma böyle canına yazık biz kadınlar bile güzel bir hemcinsimizi görsek taş gibiymiş ]dediğimiz oluyur
hayatı kendine işgenceye çevirme

yaaa işte mesele de bu...biz bile kadın halimizle gördüğümüzü beğenirken onlar erkek hormonlarıyla akıllarından neler geçiriyordur:((( ya,"ulan ne hatunlar var biz nelerle takılıyoruz diye düşünüyorsa:(((benim gözüm ondan başkasını görmüyor..beğenemiyorum kimseyi..o da öyle olsun istiyorum ama o kadar güzel kızlar var ki:(((

Acilen bir psikoloğa git...
:53: haklısın sanırım:(

bu arada kızlar işim gereği şuan en yoğun saatlerdeyim... hemen cevap veremezsem kızmayın:(

ciddi misiniz yaa:((aslında ben de düşünüyorum bazen doktora gitmeyi..sanırım benim benlik algım bozulmuş:(

yaaa işte mesele de bu...biz bile kadın halimizle gördüğümüzü beğenirken onlar erkek hormonlarıyla akıllarından neler geçiriyordur:((( ya,"ulan ne hatunlar var biz nelerle takılıyoruz diye düşünüyorsa:(((benim gözüm ondan başkasını görmüyor..beğenemiyorum kimseyi..o da öyle olsun istiyorum ama o kadar güzel kızlar var ki:(((

ya sen neden kendi kafanda kurup sonrada bunlara inanıyorsun?

sen yakışıklı biri görünce "üff herife bak
bi de bizim yanımıza taktıklarımıza mı bak" mı diyorsun
yapma lütfen

bence bir psikologdan yardım almalısın... özgüven eksikliğin var canım::.................

aşmışsın sen kendini
:1:
kendini beğenme sen hariç herkese hayran kal
ömür geçmez böyle yaaa
:19:
bence uzmana görün

Bence de haklıyım , yani senin durumun kıskançlığı geçmiş. Hani, erkek arkadaşın bir kıza bakar kıskanırsın, yada ona biri bakar kıskanırsın. Sen o yanında yokken, acaba gazetede ki kızları görmüş müdür diye kuruyorsun kafanda. Hadi onu da geçtim, aynalara bakmamak ne demek hiç anlayamadım. Bence acilen, psikolojik destek al. Çünkü senin durumun kıskançlık değil tamamen özgüven eksiliği gibi görünüyor.

Bacım sen neyin kafasını yaşıyorsun da gazete haberindeki hatunları bile kıskanıyorsun :ssz:

amaaaaan bu da ne böyle. hiç aklıma gelmez kocam gazetedeki kadını beğebmişmidir diye?
valla ben çok güzelmiyim değil miyim bilmem ama kendimi dünyanın en güzeli görürüm. daha şimdiye hkadar bende güzeliyle karşılaşmadım hiç bi ortamda kocam şunada bakıyormudur demedim? benden daha güzeli alımlısı ve hatta zekisi var mı ki bakacak. baksada kendi kaybeder hıh :27:

amaaaaan bu da ne böyle. hiç aklıma gelmez kocam gazetedeki kadını beğebmişmidir diye?
valla ben çok güzelmiyim değil miyim bilmem ama kendimi dünyanın en güzeli görürüm. daha şimdiye hkadar bende güzeliyle karşılaşmadım hiç bi ortamda kocam şunada bakıyormudur demedim? benden daha güzeli alımlısı ve hatta zekisi var mı ki bakacak. baksada kendi kaybeder hıh :27:

keşke ben de senin gibi olsam:5:

Bacım sen neyin kafasını yaşıyorsun da gazete haberindeki hatunları bile kıskanıyorsun :ssz:
yaa resmen bir numaralı gündemim o gazete..her sabah açıp bakıyorum ki bugün çok kıskanmam gereken bişey var mı? neye bakarsa beğenir diye:(

Bence de haklıyım , yani senin durumun kıskançlığı geçmiş. Hani, erkek arkadaşın bir kıza bakar kıskanırsın, yada ona biri bakar kıskanırsın. Sen o yanında yokken, acaba gazetede ki kızları görmüş müdür diye kuruyorsun kafanda. Hadi onu da geçtim, aynalara bakmamak ne demek hiç anlayamadım. Bence acilen, psikolojik destek al. Çünkü senin durumun kıskançlık değil tamamen özgüven eksiliği gibi görünüyor.
valla arkadaşım inanmazsınız belki...abarttığımı düşünürsünüz diye anlatmaya çekiniyorum...yaşadığım yer küçük bi ilçe... herkes güzelliğimi konuşur... adımı bilmeyen yok...ya da mesela geçen terziye gittim(burada herşeyden bi tane var,küçücük bi yer:) kızın teki bana baktı,baktıııı..sonra.. pardon acaba siz"kıskançkız"mısınız dedi.... ben de evet nerden biliosunuz dedim...adınızı çok duyuyoruz..görünce kafamdaki tarifle örtüştü diorlar..ya da mesela bazen bana bi arkadaşım gelip..filanca seni sordurdu...markette görmüş, çok beğenmiş...falan dese... onda bile içimden" lan acaba ben çok çirkinim de insanlar teselli olsun diye böyle yalanlar mı söylüyorlar" diye düşünüyorum... onlar demese kendimi güzel bulmiicam:(

aşmışsın sen kendini
:1:
kendini beğenme sen hariç herkese hayran kal
ömür geçmez böyle yaaa
:19:
bence uzmana görün
aynen durumum o işte.... bence benden başka herkes güzel..mesela kızın tekine bakıorum..çok çok ortalama bi kız. yaa ne güzel kaşları var..benimki incecik diorum:( ya da kimsenin beğenmeyeceği bi kız var diyelim..aa ne güzel uzun ince bacakları var..ben davul gibiyim diorum:(

ya sen neden kendi kafanda kurup sonrada bunlara inanıyorsun?

sen yakışıklı biri görünce "üff herife bak
bi de bizim yanımıza taktıklarımıza mı bak" mı diyorsun
yapma lütfen

hayır ama "onlar erkek" onlar farklı düşünür zihniyeti ile yetiştik ya toplum olarak:(((

bende çok kıskancımdır. nişanlımı annemi babamı abimi hatta komik gelebilir nişanlımın annesini babasını felaket kıskanırım :) hatta bazen kendi kendime bir kıskanclık yapıp bütün günü mutsuz geçirme potansiyeline sahibim :) nişanlımı erkek olan ev arkadaşından bile kıskanırım :) ama seninki biraz aşmış :)
acilen profesyonel yardım almalısın :)

Bu kadar beğenilip kendini beğenmemen tuhaf. Arkadaşların dediği gibi bir psikologa gitmelisin. :) Bir de burcunu çok merak ettiim?

Bu kadar beğenilip kendini beğenmemen tuhaf. Arkadaşların dediği gibi bir psikologa gitmelisin. :) Bir de burcunu çok merak ettiim?

aslan:(( çok garip dimi:)) yani süsü,gösterişi çok severim...renkli platform ayakkabılar, iri takılar, etekler, elbiseler... çok seevrim sürekli giyerim..hep full makyaj,hep saç baş yapılıyımdır... .o bakımdan uyuyorum burcuma ama kendine güven kısmında tık yok.... mesela bugün çalıştığım yerde 2 arkadaşım geldi..muhabbet arasında yaa senin giyim tarzına bayılıoruz falan dediler... ama ben bi japon yapıştırıcısı almam gerekiodu..kendimi bugün çok çirkin hissettiğim için kırtasiyeye gitmedim...alt,tenha yollardan gelip evime kapandım:(:( işin kötü yanı burada psikolog da yok:((( olsa da ertesi gün herkese anlatır diye düşünür,gidip derdimi anlatamzdım herhalde>:(( geçenlerde netten bi numara buldum..bi banka hesabına 200 lira yatırıosunuz 1 aylık telefondan psikolojik destek sağlıyorlar ama güvenemedim ona da...:(

Son düzenleme:
yaa ben bu kadar kıskançlık herkeste olur sanıyordum..bir kişi bile destekçi çıkmadı... bu kadar doktorluk olduğumu bilmiyordum.. sevgilim kıskançlıktan kavga ettiğimzde hep"sen bu huyunla mutlu olamazsın..mutluluk da vermezsin" derdi...haklıymış demek..ben herkes öyle sanıodum:(

Back
X