Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canm...pko luyum... Kendimi bildim bileli adetim düzensiz.Allaha şükür yeni doğum yaptm sayılır... Hala düzensiz...üzülme ama bi an önce tedavini ol ve uzun yıllar korunma derimselam arkadaşlar, 4 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebeğim olmadı. adetlerim düzensiz çok korkuyorum ilerde sorunum olcak diye. doktora gittim sadece adet söktürücü verdi hiç ilgilenmiyorlar. suan maddi durumum baska sehirde bakılcak kadar iyi deil. bekarken adet düzensiz olup bebeği olanlar var deil mi ??
Canim istersen hayıt tohumunu bir araştir. Adet düzensizligine iyi geliyor diye biliyorum. Kafana bu kadar takma. Yumurtlama gunlerine ilişkini denk getir.birde tekrar doktoruna git ve konuş..selam arkadaşlar, 4 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebeğim olmadı. adetlerim düzensiz çok korkuyorum ilerde sorunum olcak diye. doktora gittim sadece adet söktürücü verdi hiç ilgilenmiyorlar. suan maddi durumum baska sehirde bakılcak kadar iyi deil. bekarken adet düzensiz olup bebeği olanlar var deil mi ??
Haydi bakalim tedavin olumlu geçer umarım. Cok gecmis olsun. Allah isteyen herkese nasip etsinevet gittim doktora hormon düzensizliğim varmış doğum kontrol ilacı verdi yasmin iki ay kullancam bakalım