Yaa kızlar yardım edinnn lütfennn...

Önemli olan yerlerin altını çiz fosforlu kalemle, sonra da sessiz bir yere otur ev içinde sesli sesli oku tekrar et bakmadan olana kadar

Sınavım var ezberleyemiyorumm..
Panik yaptım çok kötüyüm ezberleme yöntemleriniz neler?
Şimdiden sağolun
cumle cumle ezber sonra hepsini birlestirerek ben dinleyerk de cok sey ezberledim imkanin varsa o da ise yariyor Allah yardimciniz olsun

Sınavım var ezberleyemiyorumm..
Panik yaptım çok kötüyüm ezberleme yöntemleriniz neler?
Şimdiden sağolun
Bilmem komik gelir mi ama ben sınavım olduğunda sessiz bi odaya geçer dizerdim önümede ayıcıkları sanki canlı birine ders veriyormuş gibi oyun oynar gibi hem kitaptan okur sonra anlatırdım aklımda kalıyordu o şekilde

bütün öğrenciliğim boyle gecti

benimde ezber prblemim vardı..araştrma yapmştm baya bi çok şey denedim bana en uygun olan şuydu..gece uyumadan önce tekrar etmek ve direk uyumak ardından sabahın en erken saatinde kalkıp tekrar tekrar etmek...zihin temiz oluyor alıyor hemen..

benim de ezberim sıfırdır.öğrenmem gerekenleri bi kere okurum önce, sonra sanki karşımda birisi/bir sınıf vs varmış gibi odada ayağa kalkıp,dolaşarak, yazı tahtamı kullanarak boşluğa ders anlatma şeklinde anlatırım 2-3 defa tekrar tekrar.sesli bi şekilde.

Ay inanın komik değil hem de hiç işe yarayabılır

Bir yerde okumuştum ama denemedim kendinize zihin odası yapın diye birseydi merdivene bir cümle onu ezberle kapı onu paspasinda birşeyler ezberle anahtarla kapıyı açarken kapıyı kapatırken içeriye girerken baktığımız hali sehpa televizyon sırasıyla ama hepsi sonra gözünde canlandır inşallah ise yarar bol şanslar allah kolaylik versin

Ben şarkı sözü gibi uyarlayıp, kendimce melodi uydurup, birkaç kere tekrar ederek ezberlerdim bazı şeyleri. Size uyar mı bilmem. Ama, buda benim uyguladığım bir yöntemdi. Yıllar geçsede halen aklımda kalan konular vardır bu yöntemle.

Aaa
aaa hepsını denıcemö

Ah ah hahah ezberleyecgım sey o kadar çokki baya buyuk oda ce esyalı

Zihin haritasını biliyor musunuz ?
Ne ezberleyeceksiniz bilmiyorum ama matematikten edebiyata her türlü ders için kullanılan bi yöntem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…