- 12 Ekim 2016
- 190
- 141
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kardeşimin çalıştığı şirkette de oluyor ama bana çok saçma geliyor ne alaka yani.konu sahibine gelince ben olsam rahat edemezdim çok abuk subuk kıyafetlerle en sadesini seçmeye çalışirdim.biraz korkunç bir makyaj yap ve uzun kollu upuzun bir siyah elbise giy.tabi sırtı açık olabilir ya da yaka kısmı açık.tirnaklarina da takma tırnaklar tak mor ojeli.Saçlarını da konsepte uygun birşeyler yapabilirsin.mor bir peruk da olabilirTürkiye de yaşayan bir Türk olarak hiçbir fikrim yok da merak ettim bizim ülkemizde böyle ilginç partiler oluyor mu ki?? takip edeyim bakalım.
Benim kardeşimin çalıştığı şirkette de oluyor ama bana çok saçma geliyor ne alaka yani.konu sahibine gelince ben olsam rahat edemezdim çok abuk subuk kıyafetlerle en sadesini seçmeye çalışirdim.biraz korkunç bir makyaj yap ve uzun kollu upuzun bir siyah elbise giy.tabi sırtı açık olabilir ya da yaka kısmı açık.tirnaklarina da takma tırnaklar tak mor ojeli.Saçlarını da konsepte uygun birşeyler yapabilirsin.mor bir peruk da olabilir
ben antalyada yaşıyordum orda her yıl kutluyorduk. şimdi eskişehire geldim burda da oluyor. ve cadılar bayramı için istanbula da özel olarak gittiğimiz de oldu.Türkiye de yaşayan bir Türk olarak hiçbir fikrim yok da merak ettim bizim ülkemizde böyle ilginç partiler oluyor mu ki?? takip edeyim bakalım.
yoo ben başka şehirlerde de katıldım. ki uyuşturucu da korktuğum/kullanmadığım bi şey olmamasına rağmen hiç karşıma çıkmadı. bence siz eğlenmeyi bilmiyorsunuz, her şeyin altında art niyet arayan birisiniz.Bu parti türkiyede oluyorsa illa bir bit yeniği olur diye düşünüyorum.
Tabi kastım taciz veya tecavüz değil uyuşturucu gibi
yoo ben başka şehirlerde de katıldım. ki uyuşturucu da korktuğum/kullanmadığım bi şey olmamasına rağmen hiç karşıma çıkmadı. bence siz eğlenmeyi bilmiyorsunuz, her şeyin altında art niyet arayan birisiniz.
kötü niyetle yazdı demedim. her şeyin altında kötü niyet arıyor dedim. böyle partilerde illa seks/uyuşturucu olacak diye bi şey yok. önyargılı yaklaşılmaması gerekir.Kötü niyetle yazmamış ki...
iyi de bu gibi kıyafet ve aksesuarlar nerde satılıyor ben hiç görmedim buralarda :/
Kostüm satan mağazalarda vardır.iyi de bu gibi kıyafet ve aksesuarlar nerde satılıyor ben hiç görmedim buralarda :/
Bulamazsan siyah bol bi etek al böyle zigzaglı kes altına bi muz çorap üstüne de siyah badi giy kollarını ayrı takabilirsin saçaklı bi kumaşla. Şapkayı da bulursun elbet.iyi de bu gibi kıyafet ve aksesuarlar nerde satılıyor ben hiç görmedim buralarda :/
Ne alaka?Bu parti türkiyede oluyorsa illa bir bit yeniği olur diye düşünüyorum.
Tabi kastım taciz veya tecavüz değil uyuşturucu gibi