yaa :( siirt le ilgili bilgi istiyorum sizdeN ?

asker yolu bekleyen arkadaşlar ben jandarma eşiyim 2004-2005 yıllarında siirtin şirvan ilçesinde görev yaptık eşlerinizi, sevgililerinizi merak etmeyin inanınki rahatlar şuan d.bakır dış krkoldayız ben penceremin karşısında askerleri görüyorum hergün hafta sonları tlfonla çok rahat istedikleri kadar konuşuyorlar köy krkolunda olanlar daha rahat merkezlere göre... akşama kadar boya-badana-tamir vs.bu gibi işler yapıyolar.. sadece nöbet yorar biraz oda uyku bakımından içiniz rahat olsun askerlik artık eskisi kadar zor değil tabiki başındaki üstlerin anlayışlı olmasına bağlı...eşim asker artık başı ağrısa rahatça söylüyor bize diyor....umarım bekleyenleri rahatlatmışımdır biraz....sağ salim sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyle....

benim kardeşimde 2006 yılında kırkağaça gitmişti ordanda siirt aydınlarda komando oldu
bazen pervari filan gidiyolardı
1 ay dağda kalıyolardı
hatta köylüler ekmek filan veriyomuş yemiyolarmış filan
neyse askerliğim süper geçti diyo
badileriylede hala görüşüyor

bu arada komutanı çok iyiydi bizi özel telden bile arıyordu görüştürüyordu hatta askerliği bitti komutanıyla devamlı msn den konuşurdu

kızlar birde ben erzurumdan ona cevizli sucuklar pestiller yollardım diyodiki dağda yiyoduk abla arkadaşlarım yine istiyo diyodu bende yollardım çok üzülüyodum

sağolun kızlar biraz içimi rahatlattınız..yerim iyi diyor ama,sonuçta asker insan rahat edemiyor..

evett canım bak için rahat olsun hem daha sen 90/1 sin. 90/2 ler veya 90/3 ler gitsinn okadar rahattt olucak kii :D sen inanamıcaksın. bak benimkii şuanda okadar rahatkii 89/3 .. yat uyu tv isle yemek ye her gün arıo en 2 kere . maasları da var. sen merak etme herşey zamanlaaa yerine oturcak tatlımm icini ferahh tut opuyorumnanaktan

evett canım bak için rahat olsun hem daha sen 90/1 sin. 90/2 ler veya 90/3 ler gitsinn okadar rahattt olucak kii :D sen inanamıcaksın. bak benimkii şuanda okadar rahatkii 89/3 .. yat uyu tv isle yemek ye her gün arıo en 2 kere . maasları da var. sen merak etme herşey zamanlaaa yerine oturcak tatlımm icini ferahh tut opuyorumnanaktan
çok sağol didemcim.şuanda çok rahatım diyor ama ne bileyim işte.bizde hergün konuşuyoruz çok şükür.:nazar:
ilerde daha rahat oluruz inşallah.böyle gitse bile razıyım çok şükür..
çok sağolun kızlar..a.s.

evet canım suanda rahat zaman ilerledikceee daha cok cok rahat olucak :) kötü düşünme lütfen dualarımızla zaman gelip gecicek..kaydirigubbakcemile2

Back
X