yaaaa burnumun üstü yassı gibi düz duruyoo .......

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
46
Diğer
ya doktor alçımı çıkardı bugun hadi burnuna bak dedi aaaaaaaa bide ne göreyim burnumun üstü önden bakınca sanki düz gibi duruyo .burnum gercekten böylemi yoksa alçı baskı yaptıgı içinmi böyle duruyo sizede böyle oldumu....şimdi inceliyorum ama bantlardan bişiy belli olmuyor...

Son düzenleme:

canım yokmu yeni foto ona gore yorum yapalım

alçıdan dolayı öyledir .benim alçı çıkınca da tuhaf olmuştum. üstü dümdüzdü. korkma düzeliyor sonra. biraz da havasız kaldığı için burun rengi falan garip oluyor. geçmiş olsun.

şimdi albmüne baktım. gayet hoş görünüyor. kalkıklığı falan iyi .endişelenme .güzel olacak inşalalh.

canım henuz burnunu acık acık goremıyorum o yuzden bahsettıgın yassılık ıcın bır sey soyleyemıyorum ama burnun gayet guzel gorunuyor.
benım oncekı topıgımı okursan ılk gunlerde bu kadar panık yapıp burnunun seklını suan ıcın takmaman gerektıgını anlarsın canım cunku aynı panıklerı ben de yaptım ama ınan bant cıkarıldıktan bır hafta sonra bıle burnum degıstı.
gecen haftalarda begenmıyordum hatta amelıyat olduguma pısmandım ama suan bu dusuncelerım gectı canım...
sabırlı ol lutfen ve bantlar cıktıktan sonra en az 2 hafta panık yapma tatlım benım gıbı bosu bosuna...

inşallah dediğin gibi olur canım .şuanda keşke yaptırmasaydım moduna girmek üzereyim ama kafamı dagıtmaya çalışıyorum burnuma odaklandıkça sinirleniyorum .inşallah ben abartıyorumdur .pazar akşamı flasteri çıkarıcam kendim .bakalım o zaman ne olacak...

o bantlar çıktıktan sonraki burun bile çok değişecek korkma =). hatta en yakın 1,5 yılda görebiliyorsun tam şeklini, kişiden kişiye değişiyor ama aşağı yukarı böyle.. benim bantlarım çıktıktan sonra yamuk yumuk domuz burnu gibi bi burnum vardı şişlerden dolayı.. 15 günde düzeliyor. yani 25. günde baya düzgün bir burun olacak.. tabii gittikçe güzelleşiyo değişiyo. tam sonucunu 6. 7. aydan sonra görmeye başlıyosun.

bu arda nefes alman nasıl düzelmiş mi canım?

hayır canım henüz düzelmedi burnumun içi acayip kabuklanıyor ve benim burnumdamı bilmem hepsindemi böyle açık teknik oldugu için içi çok fazla dikiş dolu bu dikişlerde üstü yara oldu onlarıda temizleyemiyorz dikişler zarar görmesin diye o yaralar iyileşince inşallah daha iyi nefes almayı umuyorum .

inşallah canım dediğin gibi olur ..off yazılarınızı okuyunca birazcık sakinleşiyorum yoksa kafamda kurmaktan kendi kendimi tüketiyorum :):):kedi:

Ben burnumdan estetik ameliyat olmak istiyorum ama ankaraya 4 saat uzaktayım, bir gün içinde sadece iki doktorla görüşebilirim. Ferruh Bingül ile Tunç Şafağı düşünüyorum başka bir önerisi olan ya da bu doktorlar hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi? Çok korkuyorum...

benim alçım ilk çıktığında da avatar daki yaratıklar gibi dümdüz geniş bi burnum vardı. şok geçirmiştim. 1 ay içinde yavaş yavaş düzeldi.

benim alçım ilk çıktığında da avatar daki yaratıklar gibi dümdüz geniş bi burnum vardı. şok geçirmiştim. 1 ay içinde yavaş yavaş düzeldi.

canım geniş derken üst kaş arası falan oralarmı düzdüü ? ya benmde öle 22 gün oldu hala öle sert kemik ve geniş oralar incelicekmi ? tabi bant cıktıktan sonra inceldi biraz 22 gün oldu daha incelirmi gözlük girmicek kadar kalın burnum şuan

Hem üst kaş arası hem de burun sırtı inanılmaz genişti. Dükkanlara falan giremedim uzun süre.
Kemik (yani burun sırtı ve kavisli kenarlar) ödem indikçe inceliyor. Ben de inceleceğine inanamamıştım ama inceldi. 1 ayda normale yakın bir görünüm aldı 4-5 ayda nerdeyse tamamen indi

evet canım aynen bende burun sırtından bahsediyorum dümdüz şok oldum görünce .yarın flasteri çıkarıcam ama elim varmayacak sanırım bi süre üstünde bişiler yapıştırıp gezsem sanki daha mutlu olucam pazarteside annemin günü var amanııınnnn ilk yorumları hanımteyzelerden alıcam bakalım :hulya: :1shok:

Nasıl oldun canım flasteri çıkarınca neler gördün bakalım umarım şu an çok iyisindir merak etme burnun daha çok şiş olduğu için istediğin gibi birşeyle karşılaşmaşsanda moralini bozma hemen....:)

Canım anlıyorum seni. O görüntü çok sinir bozucu ama içini ferah tutmaya çalış çünkü ben de yaşadım gerçekten inceliyo. Şimdi revizyon olmam lazım malesef tekrar yaşicam o durumu. Ama eskisi kadar paniklemem heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…