- Konu Sahibi seviyorumseni
-
ya doktor alçımı çıkardı bugun hadi burnuna bak dedi aaaaaaaa bide ne göreyim burnumun üstü önden bakınca sanki düz gibi duruyo .burnum gercekten böylemi yoksa alçı baskı yaptıgı içinmi böyle duruyo sizede böyle oldumu....şimdi inceliyorum ama bantlardan bişiy belli olmuyor...
bu arda nefes alman nasıl düzelmiş mi canım?
o bantlar çıktıktan sonraki burun bile çok değişecek korkma =). hatta en yakın 1,5 yılda görebiliyorsun tam şeklini, kişiden kişiye değişiyor ama aşağı yukarı böyle.. benim bantlarım çıktıktan sonra yamuk yumuk domuz burnu gibi bi burnum vardı şişlerden dolayı.. 15 günde düzeliyor. yani 25. günde baya düzgün bir burun olacak.. tabii gittikçe güzelleşiyo değişiyo. tam sonucunu 6. 7. aydan sonra görmeye başlıyosun.
benim alçım ilk çıktığında da avatar daki yaratıklar gibi dümdüz geniş bi burnum vardı. şok geçirmiştim. 1 ay içinde yavaş yavaş düzeldi.
canım geniş derken üst kaş arası falan oralarmı düzdüü ? ya benmde öle 22 gün oldu hala öle sert kemik ve geniş oralar incelicekmi ? tabi bant cıktıktan sonra inceldi biraz 22 gün oldu daha incelirmi gözlük girmicek kadar kalın burnum şuan
Hem üst kaş arası hem de burun sırtı inanılmaz genişti. Dükkanlara falan giremedim uzun süre.
Kemik (yani burun sırtı ve kavisli kenarlar) ödem indikçe inceliyor. Ben de inceleceğine inanamamıştım ama inceldi. 1 ayda normale yakın bir görünüm aldı 4-5 ayda nerdeyse tamamen indi
evet canım aynen bende burun sırtından bahsediyorum dümdüz şok oldum görünce .yarın flasteri çıkarıcam ama elim varmayacak sanırım bi süre üstünde bişiler yapıştırıp gezsem sanki daha mutlu olucampazarteside annemin günü var amanııınnnn ilk yorumları hanımteyzelerden alıcam bakalım :hulya: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?