- Konu Sahibi seviyorumseni
-
Canım anlıyorum seni. O görüntü çok sinir bozucu ama içini ferah tutmaya çalış çünkü ben de yaşadım gerçekten inceliyo. Şimdi revizyon olmam lazım malesef tekrar yaşicam o durumu. Ama eskisi kadar paniklemem heralde.
Nasıl oldun canım flasteri çıkarınca neler gördün bakalım umarım şu an çok iyisindir merak etme burnun daha çok şiş olduğu için istediğin gibi birşeyle karşılaşmaşsanda moralini bozma hemen....:)
neden revizyon oluyosun canım şimdiki sorun ne burnundaki ..Allah yardımcımız olsun yaa çok zor
Hem üst kaş arası hem de burun sırtı inanılmaz genişti. Dükkanlara falan giremedim uzun süre.
Kemik (yani burun sırtı ve kavisli kenarlar) ödem indikçe inceliyor. Ben de inceleceğine inanamamıştım ama inceldi. 1 ayda normale yakın bir görünüm aldı 4-5 ayda nerdeyse tamamen indi
anneminde o kadar canını sıktımdı ama o kadar anlayışla beni motive etmeye çalışıyor ki güldüğünü göriyim biraz dünyanın sonu değil bence güzel ama bir daha olursun:)
evet bende işime başladım çoktan ve anormal bir durum yok ama biraz daha özen gösterebilirdi doktor diye düşünüyorum en azından beni böyle mutsuz etmemeliydi. öyle işte. gerçekten ameliyat olduğun doktorundan beklentilerin nasıldı bilemem ama yüzüne çok yakışmış:)
Evet canım Gökhan beye bende mail attım ben aynı zamanda çene stetiği de olmak istiyorum kendisi çok güven veren ve mantıklı bir mail attı bende kendisine teşekkür ettim bakalım antalyaya bir gidebilsem kendisiyle mutlaka görüşeceğim. Diyeceğim başka doktorlar gibi değil bir tane doktorla görüştüm burada beni narsist olmakla suçladı istediklerimi anlattığımda böyle doktorlarda var tabiiki kendine güvenmek bence çok önemli ama sebepsiz yere değil Gökhan beyin nedeni ise karşımızda seviyorumseni burnun aslında neden güven duyduğunun en büyük kanıtı aynı zamanda....:)
Canım en son fotolarını kaldırmıştın şimdiki durumun nedir yeni fotolarını görebilecek miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?