Yaasn Hamileyim... Eyvah Libidom Yksek :))

lazanyam aslım...
nazanım canım..
aslında olaya birde şölle bakmak gerekki...CADIARZU
şimdi biz daha taze konumundayız...ama gel gör bu azgınlar falofoş durumundalar...
hihohhoyyyyyyyy....:roflol::roflol::roflol:

kiz Allah iyiligini versin, iyi guldurdun beni, koptum he :roflol::roflol:

ooyy oyy herkes buraya tasinmis, masallah:roflol: ne kadar dertli varmis ya megersem :roflol:

ne var ya bunda,Allah vergisi istekler bunlar..heralde ki karsilanacak yani, karsilanmadiginda da bu tarz cigliklarin duyulmasi normal:roflol: yalniz erkeklerin bu kadar duyarli olmasina sasirdim,ama gereksiz bir duyarlilik haberiniz olsun..cünkü bilhassa adam akilli bir iliski-sinirlari iyi cizilmis yani- sikinti olmadigi gibi kadin icin faydaliymis bile...dogumu kolaylastiriyormus....:teytey: aa acaba gülsahin diyecegi sey bu muydu yoksa kolay dogum yapmak icin..."sevisin gitsin" :roflol::roflol::roflol:

kiz Allah iyiligini versin, iyi guldurdun beni, koptum he :roflol::roflol:

siz böyle pismis kelle gibi siritin lülülülülülü
enisteler size bön bön bakiyordur.. yaklassa neylerine size..
ama bizimkiler .. usulca, yumusak yumusak..
ee essek hosafdan ne anlar
gamyoncuiremsu

susayim dedim ama..
camur at izi kalsin.. ayip be ayip :mymeka:
kocalarimizin gönüllerini hos tutuyoruz biz :icecream:
siz ne anlarsiniz
:delphin:

sanki biz tutmuyoruz..
başka yolları var kocayı hoş tutmanın..şutarafagitti
değişiklik oluyor hem..hihoyyyt
ama siz banalsiniz şekerim..banal....sengözlerimebaksanab

ooyy oyy herkes buraya tasinmis, masallah:roflol: ne kadar dertli varmis ya megersem :roflol:

ne var ya bunda,Allah vergisi istekler bunlar..heralde ki karsilanacak yani, karsilanmadiginda da bu tarz cigliklarin duyulmasi normal:roflol: yalniz erkeklerin bu kadar duyarli olmasina sasirdim,ama gereksiz bir duyarlilik haberiniz olsun..cünkü bilhassa adam akilli bir iliski-sinirlari iyi cizilmis yani- sikinti olmadigi gibi kadin icin faydaliymis bile...dogumu kolaylastiriyormus....:teytey: aa acaba gülsahin diyecegi sey bu muydu yoksa kolay dogum yapmak icin..."sevisin gitsin" :roflol::roflol::roflol:

yok şekerim bu değildi..:ecrin_bebek:
ayrıca ne tarafta olduğuna karar ver litfen ona göre seviyemi koyacam...:delphin:

gülsümcüm gülsahin önerce sey kesinlikle bu degil..
adim gibi eminim..
kendi yapmiyorki.. mayistan beri pühehehe
:roflol::roflol:

sanki biz tutmuyoruz..
başka yolları var kocayı hoş tutmanın..şutarafagitti
değişiklik oluyor hem..hihoyyyt
ama siz banalsiniz şekerim..banal....sengözlerimebaksanab

sen öyle avut kendini..
hey yavrum hey.. sen gelirken ben dönüyordum beh
:lepi:

kizim war ya siz delisiniz..yiktiniz beni bilgisayar basinda...:roflol::roflol: walla azimli arkadaslari tebrik ediyorum..harikasiniz, diyecek birsey bulamiyorum:roflol: ben sizin ki kadar caliskan degilim:roflol: ama normale göre tembellesen benim:roflol: sanirim ben tamamen ayri bir yerdeyim:roflol::roflol: aslinda hani hevessiz degilim ama ne bileyim birseyler frenliyor beni, ben de anlamadim..ben esimle rüyalarimda birlikte oluyorum:roflol::roflol:

al iste tanim bu, sen beni siniflandir gülsah :roflol:

gülsümcüm gülsahin önerce sey kesinlikle bu degil..
adim gibi eminim..
kendi yapmiyorki.. mayistan beri pühehehe
:roflol::roflol:

walla belki de tam performans göstermek icin büyük maca hazirlaniyordur:roflol::roflol::roflol: akilli kadin o ben cözdüm onu :roflol::roflol:

canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer gülşahın sırrı bu olamaz başka bişeydir lülülülülülülülülülülülü

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

Allah iyiliğinizi versin sizin....her yer çamur oldu atmaktan.....sırnaşık şey

kötü içerik butonuna basmassam bana da böcük demesinler...:delphin:
şikayet ediciim sizi...kötükedihüso
mart annleri olarak rezil ettiniz ayol bizi...:dilcikar:

Saruboceq, almagester06, aymeh, ayshınce, Boddim, cerez+, EgeDenizi, fencidmlrms, gonca2206, nınım, tebessüm22, xnazanx

alttakiler siz napıyonuz orda bacılarım???

Back
X