Yabancı annelere devlet napyor?

Rus muymuş hiç şaşırmadım
Nedense bu tip konularda hep rus bayanları çıkıyor
Hiç bakmıyolar adam evli mi çocupu var mı yuvası var mı
Neyse kınamıyorum ama acımıyorum da
Hele adamın karısı minyonmuş çocukları kısa diye dediklerini okusan şok olursun
Engellisin deformesin demiş top gibisin demiş neler neler
Evli adamdan da 2 sene tedaviyle zorla çocuk yapmış bile bile
Ne beklersin işte

Ayy kompleksli
Devedede boy var
Ama akıl ??
Adam bunu hamile bırakmış karısına dönmüş buda sinirden kudurmuş yazık
Elalemin kocası için eşim diyor bide..

Ayy kompleksli
Devedede boy var
Ama akıl ??
Adam bunu hamile bırakmış karısına dönmüş buda sinirden kudurmuş yazık
Elalemin kocası için eşim diyor bide..
akıl firar...

Oo yabancıysan kısa keseyim o zaman. Da poşla tı na xuy. Anlarsın nede olsa sabah sabah kimseyle uğraşamam eyvallah

Rus mu bilmiyorum azeriyim dedi ama rusça küfür etmiş başka konuda
Canım ırkçılık yapmak istemiyorum ama
O bölge kadınları çok tuhaf
Ünverste mezunu sözde hepsi ama doğru düzgün işte çalışanını görmedim
Sürekli bir tane zengin saf bulayım kendimi kakalayım derdindeler
Geçen bir cafedw oturuyırum
Bi bayan rus yada ukraynalıydı sanırım
Bir adama soru soruyor falan
Adamla muhabeete başladı
Adam buna kartını uzattu
Buda cilveli cilveli güldü aldı
Adamın parmağında yüzük vardı
Yani diyecek birsey yok
Kendi düşen ağlamaz..

Yazdığındanda birsey anladım da neyse
Allah boy vermiş gerisinide koy vermiş
Zaten bu uzun boylular nedense kendini dünya güzeli sanıyor
Boyla olmuyor işte demek ki
Kalıveriyorsun bebeğinle ortada milletin kocasıyla yatıp kalkıp eşim demeklede olmuyor
İnsan olsunlar okusunlar meslek edinsinler bekar bir adam bulup onu sevsinler bunlar zor işler değil ..

evet hepsi ünv mezunu gerçekten. ama iş bulamıyorlar. aslında onlarınki de bir insanlık yaşam savaşı. oralarda perişan olacağına burda bir adam kancayı takarım bir de çocuk yaparım rahat rahat çocuğumun annesi olurum diyorlar. bir de adamlara öyle bir kölelik yapıyorlar ki hayatta kalabilmek için.bizim adamların sürekli dilinde. ruslarla evlenmek harika işte türkler çok nazlı çok kaprisli bilmemne. standardı yükseltiyorlar. ama ahlak sıfır o ayrı. erkeklerin de işine gelyor eve gelince gıkı çıkmayan her işi görülen (yatak dahil). kendi ailesine dahil kul köle olan kadın.

Kul köle olduklarını sanmıyorum ben
Türk kadınları daha fedakar
Tabi öyle olanlarıda vardır ama
Bilmiyorum
Genelde avrupalı koca bulma derdinde ama avrupalılar kendi standartında istediği için bunlarda türkiyeye geliyor
Olay bu yani
Daha iyisini bulsalar burdakilere bakmazlar bile
Kendini geliştirmiş iş güç sahibi rus kadınlarda var tabi hepsi aynı değil..

tabiki arz talep meselesi. kendi ülkelerinde bulamadıkları için buraya geliyorlar. bizimkiler de bayıla bayıla gidiyor işte.

Nie normal evli türk kadını doğum dönemnde çalışmasa da para alyor.

Cunku cocugunun babasiyla yasal olarak evlenmis olup esinin daha once maasindan kesilen parayla ucretsiz saglik hizmeti alma hakki kazaniyor. Nasil ki sokaktaki bir insan rastgele birini gosterip bu benim annem deyip haklarindan faydalanmaya kalkismiyorsa siz de o adama kocam deyip haklarindan faydalanamazsiniz. Yasal olarak sokaktaki kadinsiniz cunku.

Zaten 2 senelk klomentedaviyle yapdm çocuğu. Kira değişir annemi getirirm herhalde.

Ha bir de tedavi oldun... Cocugun icin cok uzuldum.

O senin kocan degil ki. Ayrica yasin buyuk ogretmensin calisacak kadar akli melekelerin yerinde. Ben kesinlikle magdur olduguna inanmiyorum. En fazla adam hakkindaki planlarin ters tepmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…