- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi Aygun kazimova
-
Hele adamın karısı minyonmuş çocukları kısa diye dediklerini okusan şok olursunRus muymuş hiç şaşırmadım
Nedense bu tip konularda hep rus bayanları çıkıyor
Hiç bakmıyolar adam evli mi çocupu var mı yuvası var mı
Neyse kınamıyorum ama acımıyorum da
Rus mu bilmiyorum azeriyim dedi ama rusça küfür etmiş başka konudaRus muymuş hiç şaşırmadım
Ayy kompleksliHele adamın karısı minyonmuş çocukları kısa diye dediklerini okusan şok olursun
Engellisin deformesin demiş top gibisin demiş neler neler
Evli adamdan da 2 sene tedaviyle zorla çocuk yapmış bile bile
Ne beklersin işte
akıl firar...Ayy kompleksli
Devedede boy var
Ama akıl ??
Adam bunu hamile bırakmış karısına dönmüş buda sinirden kudurmuş yazık
Elalemin kocası için eşim diyor bide..
Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
benimkocam daha önce evliydi. 2 çocuğu var boşanmış ve cocukları da karısı da minyon annesine çekmiş. Kocamın ailesinde de en yüksek olan kocam zaten. Hamileyim eşim bana diyor ki çocuğun benimkilerin yanında yaşı küçük olsa da kocaman olcak ve cocuklarımı kendinden utandəracak yanı. Çocuklarının özgüveni düşecekmiş. Daha doğmayan bebeye bunu söyleyene ne cevap veriym? Kıçın kadarı almasaydın çocuklarn da adam gibi geni olsaydı dedim bende. Şimdi kim kaba allah aşkına
Oo yabancıysan kısa keseyim o zaman. Da poşla tı na xuy. Anlarsın nede olsasabah sabah kimseyle uğraşamam eyvallah
Canım ırkçılık yapmak istemiyorum amaRus mu bilmiyorum azeriyim dedi ama rusça küfür etmiş başka konuda
Yazdığındanda birsey anladım da neyseakıl firar...
Rus muymuş hiç şaşırmadım
evet hepsi ünv mezunu gerçekten. ama iş bulamıyorlar. aslında onlarınki de bir insanlık yaşam savaşı. oralarda perişan olacağına burda bir adam kancayı takarım bir de çocuk yaparım rahat rahat çocuğumun annesi olurum diyorlar. bir de adamlara öyle bir kölelik yapıyorlar ki hayatta kalabilmek için.bizim adamların sürekli dilinde. ruslarla evlenmek harika işte türkler çok nazlı çok kaprisli bilmemne. standardı yükseltiyorlar. ama ahlak sıfır o ayrı. erkeklerin de işine gelyor eve gelince gıkı çıkmayan her işi görülen (yatak dahil). kendi ailesine dahil kul köle olan kadın.Canım ırkçılık yapmak istemiyorum ama
O bölge kadınları çok tuhaf
Ünverste mezunu sözde hepsi ama doğru düzgün işte çalışanını görmedim
Sürekli bir tane zengin saf bulayım kendimi kakalayım derdindeler
Geçen bir cafedw oturuyırum
Bi bayan rus yada ukraynalıydı sanırım
Bir adama soru soruyor falan
Adamla muhabeete başladı
Adam buna kartını uzattu
Buda cilveli cilveli güldü aldı
Adamın parmağında yüzük vardı
Yani diyecek birsey yok
Kendi düşen ağlamaz..
Kul köle olduklarını sanmıyorum benevet hepsi ünv mezunu gerçekten. ama iş bulamıyorlar. aslında onlarınki de bir insanlık yaşam savaşı. oralarda perişan olacağına burda bir adam kancayı takarım bir de çocuk yaparım rahat rahat çocuğumun annesi olurum diyorlar. bir de adamlara öyle bir kölelik yapıyorlar ki hayatta kalabilmek için.bizim adamların sürekli dilinde. ruslarla evlenmek harika işte türkler çok nazlı çok kaprisli bilmemne. standardı yükseltiyorlar. ama ahlak sıfır o ayrı. erkeklerin de işine gelyor eve gelince gıkı çıkmayan her işi görülen (yatak dahil). kendi ailesine dahil kul köle olan kadın.
Kul köle olduklarını sanmıyorum ben
Türk kadınları daha fedakar
Tabi öyle olanlarıda vardır ama
Bilmiyorum
Genelde avrupalı koca bulma derdinde ama avrupalılar kendi standartında istediği için bunlarda türkiyeye geliyor
Olay bu yani
Daha iyisini bulsalar burdakilere bakmazlar bile
Kendini geliştirmiş iş güç sahibi rus kadınlarda var tabi hepsi aynı değil..
Nie normal evli türk kadını doğum dönemnde çalışmasa da para alyor.
Zaten 2 senelk klomentedaviyle yapdm çocuğu. Kira değişir annemi getirirm herhalde.
Pilanlasığım gibi gitmedi. Ben gerçekten karısının ezdiği haklı biri zannediyor can yakıyor ekonomi yapıyordum yeterki destek oliym kocama zor dönemde yanında oluym diyordm ama adam gayen memnun muş. Zaman geçmedikce nasıl anlardım. Bana zaman tanı ev alıym her şey bitecek diyordu işte. Üstüme gelmeyin ya. Kayınbabam annesi falan sülalesi beni tanıyordu sonra tık diye karı çıkdı sonra tık die herkes başıma dökülüb ikna edib az sabret dedi inandm işte
Ay gitsinlertabiki arz talep meselesi. kendi ülkelerinde bulamadıkları için buraya geliyorlar. bizimkiler de bayıla bayıla gidiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?