Yabancı annelere devlet napyor?

Valla kanka afedersiniz ama bu yosmalar mağduru çok iyi oynuyor.

Yalan yani 2 yıl tedavi görmüş ama adamın evli olduğunu bilmiyormuş da neymiş...bu metreslerin hepsi aynı 5yıl birlikte yaşasalar bile beni kandırdı derler.

Evli değilsen yardımı var mı bilmiyorum. Ama çocuk var arada doğumdan sonra belki bir yardım alabilirsin. Hamilelik boyunca da annelik hakkı var devlet hastanelerinde. Sigortan yoksa da ücretsiz herşeyine bakıyorlar hamileliğini takip ediyorlar..
Boşanmadan keşke hamile kalmasaydın..
adam daha boşanmamış neden yapıyorsunuz bunu kendinize? Bende yabancıyım ama hiç bir zaman böyle birşey cazip gelmedi,ki evli erkekler de karşıma çıktı üstelik. O evliliğin yıkılmasında ki sebep sen isen eğer boşanması zor zaten.

Öyle bir kanun malesef yokSigortanız yoksa hiç bir hakkınız olamaz.Doğumunuz ücretli olur her masrafı ödersiniz.Sadece süt parası vardı tek seferlik 90₺ .Ben nikahtan dolayı oturumum vardı yine hiç bir şey almadık.Mecbur baba bakacak,doğan çocuk türk vatandaşı olacak ama eğer babası nüfusuna alırsa.Hala evli olduğu için o kısmını bilemiyorum.Siz kaçak çalıştığınız için hiç bir hakkınız yok malesef.

Boşanmamış adamın koynuna gir kapanlamak için birde bebe sonra hem adam suçlu hem karısı hem memleketimizin bürokrasi işleri .
Peki siz nasıl olsun isterdiniz hanımefendiciğim ???

Hadi diyelim evli olduğunu bilmeden düğün yaptın da nikahsızken zorla çocuğu neden yaptın ?

Eğer gerçekten bahsettiğin gibi çocuğunu düşünseydin asla resmi olarak babasından gelen haklarını kazanmadan zorla çocuk yapmazdın. Amacın çocuğu doğurup evli barklı adama iyice kapağı atmak.

Suriyeli değilim diye özellikle parantez yapanedek filancalıyım deyiverseydiniz ya neydi ki soyunuzu sopunuzu saklamaya iten sizi .Suriyeli oluşunuz mu ???

Peçeleriniz altından hangi ara ayarlayıverdiniz adamları ?Güzel ülkemizin içine s.çtınız .Bulduğunuz adama yamandınız hastaneler Suriyeli hamilelerle dolu Türk'ten çok .Aman boş durmayın bol bol çoğalın .Sizin gibi sözde müslümanlar yüzünden peçeli ahlaksızlar geliyor artık insanların aklına .

Yemin ederim tam ortasına s.ctilar. hastaneye gittik suruyle ordalar. Birde ücretsiz muayene ve ilaç Allah im olecegimm. Hepsininde karnı burnunda maşallah. Ama suç onlarda değil suçun kimde olduğu belli de işte neyse

Nikah olmadığı için çocuğu istediği yere götürebilir eğer evlilik varsa ozaman muvafakatnamesiz sınır kapılarından çıkaramaz çocuğu.

İkide bir Suriyeli lafı geçiyor , tamam TC Devleti’nin verdiği hakları suistimal edenler illaki olabilir, topluma rahatsızlık verici de olabilirler ama eğer savaştan kaçmadıysanız “sığınma,çaresizlik,umut” gibi kelime oyunları yapmayın lütfen.
Sizin evdeki hesap çarşıya uymamış belli ,Allah da kimseyi düştüğünüz duruma düşürmesin,hamile olmasanız inanın daha ağır yorumlar gelir çünkü siz genlerimizi pek beğenmeseniz de bu ülkenin kadınları merhametlidir..

Aynen katılıyorum

Sokakta Suriyeli bir anne açım dese bizimkiler ellerinde ne varsa verirler

Konu sahibesi mesajının başında suriyeli değilim mülteci değilim yazmış artık övünmüş mü ne anlamadım. İnsan insandır suriyeli olmamanın neresi övünmelik ayrı hikaye

Önceki mesajımda da yazdım ya bu mağdur edebiyatını afedersiniz en iyi bu yosmalar yapıyor. İşlerine gelince ben suriyeli vb değilim işlerine gelmeyince mağdurum

Alamazsin arkadasim. Kendi ulkenin konsolosluguna git. Bu ulke malesef oyle seyleri henuz kaldirmiyor. Sen dua et hastane de cocuguna iyi baksinlar. İnan ki cok fena devlet hastaneleri.

Bizi milliyetçilikle suçladı ama ilk mesajında Suriyeli olmadığını belirterek asıl ırkçılığı kendisi yapıyor.Özellikle belirtti, çünkü daha önce genlerimize laf ettiği başka bir konuda 5 dil bilen bir yabancı olduğunu söylemiş, rusça da küfretmişti kendisi..
Dittir dit gibi bişeydi

Neyse ya dediğim gibi zaten dertli daha da üzmenin anlamı yok...

Yok diğer konusunda rusça bir şey yazdığını biliyodum da küfür oldugunu şimdi öğrendim
Benimle bu konuda kavga etti önceki sayfalarda banlandım
Rus muymuş hiç şaşırmadım
Nedense bu tip konularda hep rus bayanları çıkıyor
Hiç bakmıyolar adam evli mi çocupu var mı yuvası var mı
Neyse kınamıyorum ama acımıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…