Yabancı biriyle gelecek … Ben mi çok abartıyorum ?

asenamrp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
10
9
1
28
Merhaba biraz uzun olabilir şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için.
Ben ve erkek arkadaşım ikimiz de 26 yaşindayız . O Katarlı ve ilişkimiz üniversitede başladı 5 yıl kadar önce . O şuan son sınıf mühendislik öğrencisi ben de yüksek lisans yapan bir bankacıyım. Aynı evde yaşıyoruz ve yaklaşık on gün önce bana anneannesi ve dayılarının Dubai den Türkiye ye geleceğinin söyledi ben de aa çok güzel falan dedim . Daha sonra bana gelip onların Bursa da olduğunu gidip orada günübirlik ziyaret edeceğini söyledi ve ben de o an hayatım zaten İstanbul a gelecekler sen neden Bursa ya gidiyorsun ben çalışıyorum gelemem buraya geldiklerinde buluşuruz dedim . Bana İstanbul a ugrarlar mi bilemem dedi ki bu mümkün olamaz . Ben dedim annen Taksim de gecen sene kaldiklari otelde kalacaklarini söyleyedi nasil gelmiyor olabilirler buraya senin aklin aliyo mu dedim . Bana birden yükselmeye başladi ailemin yanina gidicem uzatiyorsun da anneannem ölse ve onu senin yüzünden goremezsem seni affetmem falan sacma sapan seyler soyledi . Ben de iyi git dedim . Ben gitmiyorum tamam buraya gelseler de görmicem onlari dedi . Sonra bana senin aileni sürekli gezdiriyorim tatillere götürüyorum dedi ?? Ben de benim ailemin ihtiyacı mi var bunlari lütuf gibi söylüyorsun sana bir kere dedim mi onlari goturelim diye senin laf yapacağıni bilseydim asla onlara söylemezdim dedim. Sonra da evi terk ettim yaklasik 10 gun oldu beni aramadi sormadi . Her yerden engelledi beni ve ben de onu. Bugün kardeşimi aramis ve kardesim telefonu bana verdi ben de konustum nasil oldugumu sordu iyi oldugumu söyledim kapattim . Ona cok sinirliyim mart gibi nişan yapmayi düşünüyoruz ama hala ufacik sorunlardan kavga edip birbirimizden günlerce uzak kalıyoruz . Bilmiyorum ben mi cok abartiyorum yoksa bu tartismalar normal mi ? Kalbim kırık bilmiyorum su an nişanda hangi kiyafeti giyicem onu düşünmem gerekirken sürekli ufak seylerden bile kavga etmemizin sacmaliklarini düşünüyorum. O şuan bir kez aradı ya benden devamini bekliyor taniyorum onu ve ben nasıl bir yol izlemeliyim emin değilim.

Buraya gelip olumsuz konuşan ve sanki kendi hayatında hiç sorun olmuyormuşcasına size gemileri yakmanızı ,ayrılmanızı söyleyen insanlar olacak. Lütfen içinizi bu insanların sözleriyle karartmayın demekle başlamak istiyorum. Diğer yandan bence de o yalana gerek duyması çok rahatsız edici. Alın karşınıza benim senin ailenle bir problemim yok, ben bu davranışına takıldım diye konuşun. Kızınca küsüp konuşmayarak sağlıklı bir iletişim kuramaz ve ilişki yürütemezsiniz. Eminim o da sizin yapıcı tavırlarınız karşısında sakinleşecektir. Ek olarak burada aktardığınız sık kavga meselesini de dile getirin ve neden olabileceğini irdeleyin birlikte. Ilişki iki kişilik. Kendi içinizde hükümler vermeyin. Konuşun ve dinleyin. Sevgiler

Neden yalan söylüyor peki? Bursa'ya annesini görmeye gitmiyor ise kimle nereye gidiyor?
Annesi değil anneannesini gormeye gidecekti ama zaten Bursa dan sonra İstanbul a da geleceklerdi.Yalan soylemesinin nedeni İstanbuldan sıkılmis olmasi diye düşünüyorum ama yalana basvurmasi bana asiri itici geldi

Abartmışsınız. Sevgiliyken böyle bir günün lafını ediyorsanız evlilikte nasıl olabileceğinizi öngörmüş olabilir. Hemen ailenize yaptırdığı tatili öne sürmesi de çok ilgnç. Ya çok görgüsüz ya da takıldığı başka başka konular var. İnsan bu kadar mevzudan küslüğü o kadar uzatmaz çünkü.

Teşekkür ederim yapici yorumunuz için su an hala adim atmadim bekliyorum bakalim…

Evet aileme yaptigi küçücük seyleri soylemesi bana da cok gorgusuzce geldi zaten evden gitmemin nedeni oydu . Ben yalan söylediği icin uzattim yoksa tabinki gorsun ailesini buraya geldiklerinde zaten onlarla bende zaman gecirmek istemiştin

Siz yalana takılmışsınız ama bence o yalanı da sizin sorun çıkarma ihtimalinize karşı söylemiştir. BBence kesinlikle siz haksızsınız, erkek arkadaşınız istediği yere gidebilir siz neden sorun yapıyorsunuz ki? Ki bir de ailesi yani, bence haddinizi çok aşmışsınız.

Gelip gelmeyeceklerini sormak zor olmamalı.neden sormuyor?ayrıca dubai den gelirken zaten istanbul a iniş olmuyor mu?,yani istanbul dan bursa ya geçerler o zaman.oyle ise istanbul da görüşülmedi mi?kusura bakmayın ama evli insanlar bile ailelere verdikleri paranın hesabını yaparken dış kapının dış mandali bir insan hayli hayli yapar.

Annesi değil anneannesini gormeye gidecekti ama zaten Bursa dan sonra İstanbul a da geleceklerdi.Yalan soylemesinin nedeni İstanbuldan sıkılmis olmasi diye düşünüyorum ama yalana basvurmasi bana asiri itici geldi
Gidip kafa dagiticam sıkıldım dese hayır mı dersiniz siz genelde? Sikiyo musunuz adamı acaba yapma etme gitme diye

Evet yalan söylemesi çok itici ama mevzu oralara gelmemeliydi. Yani ben 1günlüğüne aileme Bursa ya gidiyorum dedikten sonra yetişkin bir bireyin ekstra bir mazeret, açıklama yapma gereği duymaması lazım. Yani üzerine belki de gelmezler ondan falan diye açıklama yapmak zorunda olmamalı. Bu kadar sıkmayın birbirinizi. Yalan yalandır tabi oradaki tepkinize bir şey diyemem.

Sonra gidebilecegini tabi ki ama yalan soylemesine gerek olmadigini söyledim. Kendisi uzatti ailemi katti annennesi olse goremezse beni suclayacagini söyledi gereksiz sekilde

Onlar önce İstanbula gelip havalimanindan Bursaya geçtiler direkt biz karsilamaya gitmedik . Ben çalışıyorum zaten erkek arkadaşım da stajdaydi . Ben mutlu oldum ailesinden birileri geldi

Sizi çok iyi tanımış ki yalan söylemiş. Biraz kontrolcüsünüz galiba. O da sizden çekiniyor belki bazı şeyleri fazla büyütüyor olabilirsiniz. Öte yandan aileni tatile götürüyorum konusu son derece seviyesiz olmuş. Bu cümlesinden hiç hoşlanmadım.

Detaylara takıliyorum ve sevmiyorum bu huyumu da . Evet keske söylemeseydi bu gereksiz tartisma uzamasaydi bu kadar çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…