Anlayamadim. Bizden farkli neleri olabilir ki ? Hemen de değil aslında 5 yıllık bir ilişki buBu Arapların evlilikleri gelenekleri farklı oluyor hemen atlama evliliğine
Burada bir konuda yazılmıştı; bir üyenin eşi mısırlıydi ve ailelerin bizim kadar her şeye müdahil olmadığını söylemiştiAnlayamadim. Bizden farkli neleri olabilir ki ? Hemen de değil aslında 5 yıllık bir ilişki bu
Ya şöyle bir şey okumuştum. Erkekler hiç bir sebep olmasa bile yalan söyleyebiliyor.Annesi değil anneannesini gormeye gidecekti ama zaten Bursa dan sonra İstanbul a da geleceklerdi.Yalan soylemesinin nedeni İstanbuldan sıkılmis olmasi diye düşünüyorum ama yalana basvurmasi bana asiri itici geldi
İyi de Bursa farklı, İstanbul farklı bir şehir, siz hiç mi erkek arkadaşınızla farklı yerler gezip görmüyorsunuz?Bursa da olduğunu gidip orada günübirlik ziyaret edeceğini söyledi ve ben de o an hayatım zaten İstanbul a gelecekler sen neden Bursa ya gidiyorsun
Neleri benziyor diye sorsanız daha doğru olur....5 yıllık öğrenci ilişkisiyle , evlilik birliği içine girildikten sonra gelenek, hukuk, kültür ..vs birbirinden paralel evrenler kadar uzak ilişkilerdir. Hiç mi merak edip olasılıkları araştırmadiniz?Anlayamadim. Bizden farkli neleri olabilir ki ? Hemen de değil aslında 5 yıllık bir ilişki bu
Ay ister Bursaya gider görür ister Katar a. Size ne ya? Ne hadle ne hakla karışıyorsunuz? Yularını sıkı bağlayın madem. Süs köpeği mi bu adam? At mı? Ne demek gitme görme. Size ne ya?Merhaba biraz uzun olabilir şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için.
Ben ve erkek arkadaşım ikimiz de 26 yaşindayız . O Katarlı ve ilişkimiz üniversitede başladı 5 yıl kadar önce . O şuan son sınıf mühendislik öğrencisi ben de yüksek lisans yapan bir bankacıyım. Aynı evde yaşıyoruz ve yaklaşık on gün önce bana anneannesi ve dayılarının Dubai den Türkiye ye geleceğinin söyledi ben de aa çok güzel falan dedim . Daha sonra bana gelip onların Bursa da olduğunu gidip orada günübirlik ziyaret edeceğini söyledi ve ben de o an hayatım zaten İstanbul a gelecekler sen neden Bursa ya gidiyorsun ben çalışıyorum gelemem buraya geldiklerinde buluşuruz dedim . Bana İstanbul a ugrarlar mi bilemem dedi ki bu mümkün olamaz . Ben dedim annen Taksim de gecen sene kaldiklari otelde kalacaklarini söyleyedi nasil gelmiyor olabilirler buraya senin aklin aliyo mu dedim . Bana birden yükselmeye başladi ailemin yanina gidicem uzatiyorsun da anneannem ölse ve onu senin yüzünden goremezsem seni affetmem falan sacma sapan seyler soyledi . Ben de iyi git dedim . Ben gitmiyorum tamam buraya gelseler de görmicem onlari dedi . Sonra bana senin aileni sürekli gezdiriyorim tatillere götürüyorum dedi ?? Ben de benim ailemin ihtiyacı mi var bunlari lütuf gibi söylüyorsun sana bir kere dedim mi onlari goturelim diye senin laf yapacağıni bilseydim asla onlara söylemezdim dedim. Sonra da evi terk ettim yaklasik 10 gun oldu beni aramadi sormadi . Her yerden engelledi beni ve ben de onu. Bugün kardeşimi aramis ve kardesim telefonu bana verdi ben de konustum nasil oldugumu sordu iyi oldugumu söyledim kapattim . Ona cok sinirliyim mart gibi nişan yapmayi düşünüyoruz ama hala ufacik sorunlardan kavga edip birbirimizden günlerce uzak kalıyoruz . Bilmiyorum ben mi cok abartiyorum yoksa bu tartismalar normal mi ? Kalbim kırık bilmiyorum su an nişanda hangi kiyafeti giyicem onu düşünmem gerekirken sürekli ufak seylerden bile kavga etmemizin sacmaliklarini düşünüyorum. O şuan bir kez aradı ya benden devamini bekliyor taniyorum onu ve ben nasıl bir yol izlemeliyim emin değilim.
Şimdi siz durduk yere niye millete yükseldiniz ki? Bekleyeydiniz yazaydık önce. Pek de öyle dediğiniz gibi yazan olmamış.Buraya gelip olumsuz konuşan ve sanki kendi hayatında hiç sorun olmuyormuşcasına size gemileri yakmanızı ,ayrılmanızı söyleyen insanlar olacak. Lütfen içinizi bu insanların sözleriyle karartmayın demekle başlamak istiyorum. Diğer yandan bence de o yalana gerek duyması çok rahatsız edici. Alın karşınıza benim senin ailenle bir problemim yok, ben bu davranışına takıldım diye konuşun. Kızınca küsüp konuşmayarak sağlıklı bir iletişim kuramaz ve ilişki yürütemezsiniz. Eminim o da sizin yapıcı tavırlarınız karşısında sakinleşecektir. Ek olarak burada aktardığınız sık kavga meselesini de dile getirin ve neden olabileceğini irdeleyin birlikte. Ilişki iki kişilik. Kendi içinizde hükümler vermeyin. Konuşun ve dinleyin. Sevgiler
Niye üzerinize alındınız ki?Şimdi siz durduk yere niye millete yükseldiniz ki? Bekleyeydiniz yazaydık önce. Pek de öyle dediğiniz gibi yazan olmamış.
Konuya 4.mesajı yazmışsınız, bu kadar emin haliniz tuhafıma gitti.Niye üzerinize alındınız ki?
bence başka iş çevirdiği için iletişimi kesti . kızgınlıından değil rahat gezip tozmak içinBen anlayamadım, çocukları İstanbulda olan aile Bursa'da ne arıyor tam olarak?? Yani başka ülkeden geliyorsan zaten İstanbula inersin, çocuğun da ordaysa onu görüp nereye gideceksen öyle gidersin. Çocuğunu görmeden başka şehre geçip sonra çocuğun oraya gelmesi saçma. Katardan gelip Bursaya gitmek zaten ayrıca saçma, çocuğunun evinde kalır İstanbulu gezersin. Haydi tamam Bursaya gittiler, dönüşte zaten Katara dönmek için İstanbuldan geçmek zorundalar, seninki oraya kalkıp gideceğine neden gelmelerini beklemiyor? Bu iş toptan saçma geldi bana kafamda tutturamadım.
Bursa işi bana yalan geldi. Hatta ailesinin gelme işi de bana yalan geldi, başka bir şeyler çeviriyor olmasın?
Çocuğun iletişim kurma biçimi de sıkıntılı , fevri ve çok kaba saba ... bence iyice düşün evliliğe hemen acele etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?