Yabancı biriyle gelecek … Ben mi çok abartıyorum ?

Anlayamadim. Bizden farkli neleri olabilir ki ? Hemen de değil aslında 5 yıllık bir ilişki bu
Burada bir konuda yazılmıştı; bir üyenin eşi mısırlıydi ve ailelerin bizim kadar her şeye müdahil olmadığını söylemişti Yani bence aranızdaki sorunları halledersiniz çok takılmayın derim. Yalnız ne kadar fazla yabancı damat var. Bugün açılan ikinci konu bu hayırlı olsun. Yalnız adamı boğmayın lütfen.
 
Ben anlayamadım, çocukları İstanbulda olan aile Bursa'da ne arıyor tam olarak?? Yani başka ülkeden geliyorsan zaten İstanbula inersin, çocuğun da ordaysa onu görüp nereye gideceksen öyle gidersin. Çocuğunu görmeden başka şehre geçip sonra çocuğun oraya gelmesi saçma. Katardan gelip Bursaya gitmek zaten ayrıca saçma, çocuğunun evinde kalır İstanbulu gezersin. Haydi tamam Bursaya gittiler, dönüşte zaten Katara dönmek için İstanbuldan geçmek zorundalar, seninki oraya kalkıp gideceğine neden gelmelerini beklemiyor? Bu iş toptan saçma geldi bana kafamda tutturamadım.
Bursa işi bana yalan geldi. Hatta ailesinin gelme işi de bana yalan geldi, başka bir şeyler çeviriyor olmasın?

Çocuğun iletişim kurma biçimi de sıkıntılı , fevri ve çok kaba saba ... bence iyice düşün evliliğe hemen acele etme.
 
Ben açıkçası böyle şüphe duyduğum bir durum olduğunda o an engellemektense direkt salağa yatıp olur demeyi tercih ediyorum. Mesela sizin yerinizde olsam iyi yolculuklar hayatım der sonra gittiğinde çat diye görüntülü arardım. Madem gelemeyecek bir şekilde tanışmak istedim derdim -gerçekten anane geldiyse- gelmediyse zaten ne yaptığı belli olur.
Şimdi uzak kaldınız bir şey yapmışsa bile sizin haberinizin olması çok zor.
 
Bana siz sorun çıkarıyorsunuz diye yalan söyledi gibi geldi
 
Belki yalnız kalmak istemiştir ailesi ile vakit gecirmeyi ozlemistir duruma gore sizin aileniz ile toplanip gorusuluyor sıklıkla ama onun ailesi yurt dışında olduğunu düşünürsek haklı yani kırılmayın diye boyle bir yalana basvurmus olabilir
 
Annesi değil anneannesini gormeye gidecekti ama zaten Bursa dan sonra İstanbul a da geleceklerdi.Yalan soylemesinin nedeni İstanbuldan sıkılmis olmasi diye düşünüyorum ama yalana basvurmasi bana asiri itici geldi
Ya şöyle bir şey okumuştum. Erkekler hiç bir sebep olmasa bile yalan söyleyebiliyor.
Senin yapıcı olacağını düşünüyorum. İlişkine sahip çık.
 
Oooo katarlı matarlı Burcu ne eniştenin . Ailesi için gelselerde gormicem demesini komik buldum ne alaka yani. Türk kızı asil ve gururludur dönme bırak merak etsin ben birde suna takıldım gercekten ailesimi geliyor suan ailesi yanında mı
 
Dayıları ve anneannesi geliyormuş yani yakınlıklarını bilemem ama onun ziyarete gitmesi daha doğru olabilir. Yalnız annesi gelenlerin İstanbul'da kalacaklarını söylemiş; belki bunu unutmuştur ya da unutmasa bile süreyi uzatmamak adına bir an önce görmek istemiştir. Bence arayın ve açıkça konuşun. 5 yıllık ilişkide sudan sebeplerle birbirinize küsmeyi aşmış olmanız gerekirdi.
 
Bursa da olduğunu gidip orada günübirlik ziyaret edeceğini söyledi ve ben de o an hayatım zaten İstanbul a gelecekler sen neden Bursa ya gidiyorsun
İyi de Bursa farklı, İstanbul farklı bir şehir, siz hiç mi erkek arkadaşınızla farklı yerler gezip görmüyorsunuz?
O da ailesiyle birlikte Bursa'da gezip, onlarla vakit geçirmek istemiş olabilir.
 
Anlayamadim. Bizden farkli neleri olabilir ki ? Hemen de değil aslında 5 yıllık bir ilişki bu
Neleri benziyor diye sorsanız daha doğru olur....5 yıllık öğrenci ilişkisiyle , evlilik birliği içine girildikten sonra gelenek, hukuk, kültür ..vs birbirinden paralel evrenler kadar uzak ilişkilerdir. Hiç mi merak edip olasılıkları araştırmadiniz?
 
Vallaha ben seni haksiz gördüm konu sahibi. Böyle basit bir konuda (ve söz konusu aile arkadas felan da degil) yalan söylemesi ortada iletisim problemi oldugunu gösterir. Bana esim ayni seyi söylese ve beni de beraber gitmeye zorlamiyorsa ortada özel bir gün yoksa karismam. Bosuna uzatmis iki taraf. Ama günlerce evi terk etmek benim icin bu kadar uzun bir iliskide ciddi sorgulamalara sebep verir..evlendikten sonra da her kavgada evi terk eder diye düsünürüm
 
Klasik ortadogu erkegi zihniyeti. Ne bekliyordunuz ki ? Harcadigi paranin lafini da eder, hesap vermekten hoslanmaz, cunku siz bir kadinsiniz. O erkek olarak sizden üstün. Ne de olsa 4 kadina kadar yolu var. Biraz medeniyet gördü diye bu mantaliteden kurtulabilecek mi saniyorsunuz?
 
Ay ister Bursaya gider görür ister Katar a. Size ne ya? Ne hadle ne hakla karışıyorsunuz? Yularını sıkı bağlayın madem. Süs köpeği mi bu adam? At mı? Ne demek gitme görme. Size ne ya?
 
Şimdi siz durduk yere niye millete yükseldiniz ki? Bekleyeydiniz yazaydık önce. Pek de öyle dediğiniz gibi yazan olmamış.
 
Görsün annanesini
Niye itiraz ediyorsunuz ki
Evlenecek olgunlukta görmedim sizi
 
bence başka iş çevirdiği için iletişimi kesti . kızgınlıından değil rahat gezip tozmak için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…