Yabancı Biriyle Olan İlişkiyi Aileye Açıklama

Ateist olması demek aslında kararsız olması demek ama maalesef günümüzde Müslümanların yaptığı katliamlar basında fazlasıyla göze çarpıyor sen de aslında biz Müslümanlar böyle değiliz bunlar Müslümanlıkla bire bir ters Müslümanlıkta hoşgörü var vs deyip Tanrının varlığına ikna edebilirsin en basitinden tavuk-yumurta olayı yani illaki bir yaratıcının olduğundan söz etmelisin biraz kafasını kurcala derim.

nayırrrr nolamaz yine hortlakkkk kaçınnnnnnnnnnnnnnnnn ....................

Şizofren de olabilir. Hemen erkek diye etiketlemeyin.

Ben de erkek olduğunu düşünmüyorum. Üslubundan kadın olduğu çok belli bence. Çok şaşırdım ya, hala şoktayım.
Abazan erkek olsa zaten cinsellik topiclerine takılırdı. Gerçi her şey olabilir.

kesinlike katılıyorum erkek değil bencede. Ama çok ciddi problemleri var, bu kadar sağlam kurguyu yapabilmek ciddi hayal gücü gerektirir..

Dün gece son yazdıklarını gördüm. Ben söylediklerine inandım neden bilmiyorum. Belki %100 doğruyu yazmıyor ama doğruluk payı var bana kalırsa. Niye bilmiyorum bana öyle geldi.

Bencede erkek degil.....

kesinlike katılıyorum erkek değil bencede. Ama çok ciddi problemleri var, bu kadar sağlam kurguyu yapabilmek ciddi hayal gücü gerektirir..

2 ayda kadinlar forumunda cok aktif olabilecek bir erkek dusunemiyorum. Bir iki cinsel icerikli konu acar giderdi. Bence kadin ama sizofren...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…