- Konu Sahibi breakingbadd
-
Breakingbadd fake üye miymiş...
Ne kadar aklı başında yorumlar yapıyordu oysa ki...
Höömmmmm teşekkür ederim Carrie 'ciğim gözlerim ağrıdı vallaHicbirsey. Incicinin açtığı konu
konuyu kapatılsın diye bildirim aldım. ama eski konuları ve konu sahibinin isteği doğrultudaki ve bdv kurallarına uymayanları kapabiliyorum. bu yüzden bu konuda kararsız kaldım.
konu sahibinin kendisi itiraf etti hoş ama bilemedim şu an. o yüzden kimse neden kapanmadı demesin lütfen. mune yada kazene bıraktım bunu
Erkek arkadaşım yabancı , annemin tepkisi ne olur diyor konuda , konuya binaen yazdım , bana evlatlık olduğunu söylemişti .Ne alaka
canım,biz editörler göremiyoruz ama adminler görüyor. yeni üyelik alırsa adminler bulurlar.Opycim şimdi başka bi üyelik alsa siz anliycakmisiniz?
IP sine bakamiyormusunuz
norvecteyim demişti, ip Türk ip si. Adminler ip leri goruyor die biliyorum
Rica ederim pepek.Höömmmmm teşekkür ederim Carrie 'ciğim gözlerim ağrıdı valla
üyelik iptal ama benim kapamam kural dışı. mune yada kazen kapatabilir. bekleyeceğiz geldiklerinde kapatırlarVay be biz burda yalansiz dolansiz yorumlar yapalim, ban alalim. Konu sahibinin konusu ve uyeligi aktif kalsin, o kadar yalanlarina ragmen.
Justtt hala inanamıyorumkonu sahibi fake yazmasaydın boşuna
canım,biz editörler göremiyoruz ama adminler görüyor. yeni üyelik alırsa adminler bulurlar.
canım,biz editörler göremiyoruz ama adminler görüyor. yeni üyelik alırsa adminler bulurlar.
Rica ederim pepek.
Güya 17 yaşında sisko ve çirkin bi kız olduğunu itiraf etmiş
şahsen erkek olduğunu düşünüyorum
bu konuyada bakılırsa direkt erkek organindan girmis
onlar doğrusu neyse yapacaklardır justcığım..bir de bir şey diyeceğim şimdi adminler görse ne olacak ki üyeliğini
sonuçta evet hikaye uydurdu ama mune abla kendi isteğiyle banladı onu
yani geri gelse de kuralalr bazında hata yapmadığı için banlamazlar ki
ben o yüzden tedirginim
Erkek arkadaşım yabancı , annemin tepkisi ne olur diyor konuda , konuya binaen yazdım , bana evlatlık olduğunu söylemişti .
onlar doğrusu neyse yapacaklardır justcığım..
Banli o şimdiVay be biz burda yalansiz dolansiz yorumlar yapalim, ban alalim. Konu sahibinin konusu ve uyeligi aktif kalsin, o kadar yalanlarina ragmen.
mune yazmış ya,kendini ispat edersen ki bu kazene olacaktır,cinsiyetini kimliğini olur diye.evet ama mantıken banlamayacaklarını düşünüyorum gelse de, neyse bakalım
daha temkinli oluruz yeni üyelere artık
bir de bir şey diyeceğim şimdi adminler görse ne olacak ki üyeliğini
sonuçta evet hikaye uydurdu ama mune abla kendi isteğiyle banladı onu
yani geri gelse de kuralalr bazında hata yapmadığı için banlamazlar ki
ben o yüzden tedirginim
Banliyken ikinci hesabı açmak yasak. 2 ci üyelik banlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?