- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Off bilmiyorum nolacak.İşin çok zor , morelini bozmak istemem fakat yumuşatabileceğini sanmıyorum .Anlattıklarına bakılırsa ailenin bu konuda ki fikri çok net..
Evet canım öylede erkek arkadaşım olmamış şimdi ben koskoca adama nasıl sünnet ol diyeceğim?sünnet olması için müslüman olmasına gerek yok
bugün birçok dinden insan çocuğunu sünnet ettiriyor
Off bilmiyorum nolacak.
Evet canım öylede erkek arkadaşım olmamış şimdi ben koskoca adama nasıl sünnet ol diyeceğim?
Belki sünnete tamam der ama göstermelik müslüman olmaya tamam diyeceğini düşünmüyorum.Yani o ateistlik düşüncesini söyler ve tüm çevresi biliyor ailemin de onu kabullenmesini istiyor.Canım bu arada sünnet konusunda ben de senin gibi düşünüyorum ama yani bu zamana kadar yapmamış sonuçta çok mahrem bir konu karışmam uygun olurmuki?bir kere sağlık açısından iyi bir şey sünnet
ekstra olarak görüntü olarak da daha iyi olsun bence de hafiften konuyu açsan ne der acaba
göstermelik müslüman olsun madem ne fark edecek ki zaten inanmıyor :)
Belki sünnete tamam der ama göstermelik müslüman olmaya tamam diyeceğini düşünmüyorum.Yani o ateistlik düşüncesini söyler ve tüm çevresi biliyor ailemin de onu kabullenmesini istiyor.Canım bu arada sünnet konusunda ben de senin gibi düşünüyorum ama yani bu zamana kadar yapmamış sonuçta çok mahrem bir konu karışmam uygun olurmuki?
Bu konuda azıcık gurur yapıyor diye düşünüyorum.ben yabancı biriyle evlenecek olsam isterdim çünkü öbür türlü hem enfeksiyon riski var hem de çok çirkin duruyor ya o ne öyle
sanırım türk aile yapısını tanımıyor o halde ama düşünüyorum benim sevgilim ailem hristiyan olmanı istiyor dese olmuş gibi yapardım nasılsa her koşulda inanmıyosun
Bu konuda azıcık gurur yapıyor diye düşünüyorum.
Canım ateistlik din değil Tanrıya inanmamak oluyor.Ayrıca evet ben de kestirmeyeceğini düşünüyorum.:)onun dini de din sonucta. 1 senedir cıkıyorsunuz ve hiç sorgulama geregı duymamıs müslümanlıgı.
demek ki kendı dinine düşkün biri.
ben olsam inanc konusunda azıcık bilgiler verırdım bu zamana kadar ve onun dinini de bılmek ısterdım.
inanclı bırıyse bişi diyemezdım heralde
olmadı müslüman oldu deyıp anamı kandırırdımyeter ki o sussun dıye...ama sünnet konusuna bişi diyemıyorum
kaç yasına gelmıs, çükünü kolay kolay kestırmez bence : D hele ki kendı inanclarına baglı bırıyse : D
Açıkçası ben bu konuda aileme göre daha geniş biriyim sevgilim gerçekten iyi biri ve iyi bir baba olacağını düşünüyorum.Ateist olan biriyle imam nikahı yapmam bir şeyi değiştirmez zaten inanmadığı için geçersiz sayılır herhalde.Allahı kandırmak gibi olur...ataist olması senin için sorun değil mi yani ?
imam nikahın olmayacak
bütün çocuklarını nikahsız dünyaya getireceksin
çirkin ve korkunççç
ben ateistlikten bahsetmıyorum ki : D ateist olan kardesın degıl mıydı yahu ? ben sevgılının müslüman olmamasından bahsedıyorum : DCanım ateistlik din değil Tanrıya inanmamak oluyor.Ayrıca evet ben de kestirmeyeceğini düşünüyorum.:)
Açıkçası ben bu konuda aileme göre daha geniş biriyim sevgilim gerçekten iyi biri ve iyi bir baba olacağını düşünüyorum.Ateist olan biriyle imam nikahı yapmam bir şeyi değiştirmez zaten inanmadığı için geçersiz sayılır herhalde.Allahı kandırmak gibi olur...
Yok canım sevgilim ateist,kardeşim yokki benim.:)ben ateistlikten bahsetmıyorum ki : D ateist olan kardesın degıl mıydı yahu ? ben sevgılının müslüman olmamasından bahsedıyorum : D
Arkadaşlar benim 1 senedir ilişkimi sürdürdüğüm bir erkek arkadaşım var.Neredeyse her konuda birbirimize uyumluyuz ve çok iyi anlaşıyoruz.Ve ben son zamanlarda durumun ciddileştiğini hissetmeye başladım.Yani olur ya,hissedersiniz,konuşmalarımız o yönde ilerliyor.
Sorun ise şu,annem aslında ilişkimizden haberdardı ama pek fazla umursamıyordu ama ben ciddi yönde ilerlediğini söylediğim zaman konuyu kestirip atmaya başladı.Tanıştırmak istiyorum istemiyor.Benim erkek arkadaşım Norveçli yani neredeyse kültürel olarak taban tabana zıt.Annem evlenmek istiyorsa sünnet olup müslüman olsun diyor,erkek arkadaşım ise ateist.Bunu anneme söylesem kalp krizi geçirir ateist olmak annemin gözünde şeytanlık gibi bir şey. Ve ben son zamanlarda bu konuyu takmaya başladım.Şimdi erkek arkadaşımla konuştum ve yine aklıma düştü.Bu konuda anne babamı nasıl yumuşatabilirim görüşlerinizi bekliyorum.
tamam ya o kısmı kardeşim olarak gördüm. ya ateist olabilir, bunu herkes bılmek zorunda degıl kı?Yok canım sevgilim ateist,kardeşim yokki benim.:)
allah sabır kolaylık versin konu sahibesi, işin gerçekten zor.. onun iyi yönlerinden bahsetsen mesela sürekli?Arkadaşlar benim 1 senedir ilişkimi sürdürdüğüm bir erkek arkadaşım var.Neredeyse her konuda birbirimize uyumluyuz ve çok iyi anlaşıyoruz.Ve ben son zamanlarda durumun ciddileştiğini hissetmeye başladım.Yani olur ya,hissedersiniz,konuşmalarımız o yönde ilerliyor.
Sorun ise şu,annem aslında ilişkimizden haberdardı ama pek fazla umursamıyordu ama ben ciddi yönde ilerlediğini söylediğim zaman konuyu kestirip atmaya başladı.Tanıştırmak istiyorum istemiyor.Benim erkek arkadaşım Norveçli yani neredeyse kültürel olarak taban tabana zıt.Annem evlenmek istiyorsa sünnet olup müslüman olsun diyor,erkek arkadaşım ise ateist.Bunu anneme söylesem kalp krizi geçirir ateist olmak annemin gözünde şeytanlık gibi bir şey. Ve ben son zamanlarda bu konuyu takmaya başladım.Şimdi erkek arkadaşımla konuştum ve yine aklıma düştü.Bu konuda anne babamı nasıl yumuşatabilirim görüşlerinizi bekliyorum.
Canım hergün böyle 100 tane çözüm yolu düşünüyorum kafamda ama sanki sevgilime ihanet ediyormuşum gibi geliyor.Sevgilimle biz ingilizce anlaşıyoruz.Ailem ing bilmiyor.Ama onun dediklerini yanlış çevirirsem güvenine ihanet etmiş olmazmıyım?Piyuuuww işin zor cicim. Göstermelik bir şeyler yapmasını isteyemezsin. Sünnet oldu deyip geçsen ne olur, kontrol edecek değiller heralde. Sevgilinle ailen birbirlerini ablayabilirler mi? Sen tercüman olacaksan arada kafana göre çevirirsin konuşmaları. Evlendikten sonra öğrenselerde bişey olmaz zaten
Canım ateistlik din değil Tanrıya inanmamak oluyor.Ayrıca evet ben de kestirmeyeceğini düşünüyorum.:)
Açıkçası ben bu konuda aileme göre daha geniş biriyim sevgilim gerçekten iyi biri ve iyi bir baba olacağını düşünüyorum.Ateist olan biriyle imam nikahı yapmam bir şeyi değiştirmez zaten inanmadığı için geçersiz sayılır herhalde.Allahı kandırmak gibi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?