Yabancı Ev Arkadaşımla Sorunlarım var lütfen yardım :(

Ben bu yaz ingiltereye gidiyorum ama Cambridge'e boyle şeylerle karşılaşmamak icin maalesef uc hafta icin 15 bin lira para ödeyeceğim. Daha onceden acı tecrube.. :(

Aslinda oda bulsan bile ulasim pahali biliyorsun. Yinede odalara bak internette gum tree de filan. Belki sansin acilir oralarda bulursun.
ay bi kere gumtree den buldugum bır odadan benı dolandırmaya calıstılar o yuzden cok korkuyorum ama yıne de bakarak oluyorum cevreye ya bu deveyı guducem ya bu dıyardan gıdıcem artık napıyım :(

canım ben de yurtdışında yaşıyorum ama neyse ki benim ev arkadaşlarım çok temiz insanlar, başka türlü olsaydı herhalde hemen herşeyi bırakıp geri dönerdim, inşallah sen de benim ev arkadaşlarım kadar temiz ev arkadaşları bulursun..

canım ben de yurtdışında yaşıyorum ama neyse ki benim ev arkadaşlarım çok temiz insanlar, başka türlü olsaydı herhalde hemen herşeyi bırakıp geri dönerdim, inşallah sen de benim ev arkadaşlarım kadar temiz ev arkadaşları bulursun..
canım benım durumunda bırı ıcın bırakıp gıtmek hıc kolay degıl hangı ulkede yasıyorsun bılmıyorum ama burada ben okuldan burs aldım da geldım aksı takdırde zaten aılem bunu karsılayamazdı aylık da 500 poundla gecınmeye calısıyorum 300 u kıra zaten hıc bır yere gıtmıyorum ınanır mısın arkadaslarım her hafta partılere baska sehırlere gıdıyorlar ben daha hıc bır yer gormedım gormeyeyım onemlı degıl keske evde huzurum olsaydı :(

canım gercekten de cok uzuldum haline :( keşke bir iş bulabilsen, belki o zaman her şey daha kolay olur. ben ingiltere'de değilim, o yüzden orayı çok fazla bilemiyorum. Ama orada yaşayan tanıdıklarım vardı, geri döndüler, umarım sen kalabilirsin, her yerde çok fazla türk var. Eminim orada da öyledir. Kendine türk arkadaşlar bul, hiç değilse yalnız kalmazsın, derdini anlatabilirsin.

canım gercekten de cok uzuldum haline :( keşke bir iş bulabilsen, belki o zaman her şey daha kolay olur. ben ingiltere'de değilim, o yüzden orayı çok fazla bilemiyorum. Ama orada yaşayan tanıdıklarım vardı, geri döndüler, umarım sen kalabilirsin, her yerde çok fazla türk var. Eminim orada da öyledir. Kendine türk arkadaşlar bul, hiç değilse yalnız kalmazsın, derdini anlatabilirsin.
inşallah canım, cok sagolasın.

off o temizlik olayının problem olması çok kötü, bilirim. walla ben ev değiştirmiştim, bence sen de ne yap ne et kurtull, sonunda kendi psikolojin bozuluyo, canın sıkılıyo, değmezz

çok üzüldüm durumuna
sabredeceksin, başka yolu yok bu aşamada..
kendi odanda yaşa, onun bulunduğu ortamlara fazla girme
ara ara rahatsızlıklarını da söyle
sifon meselesine dikkat etmeye başlamış
demek ki insanlığa aday

bir de part time çalışma imkanın olmaz mı?

malesef hem pisler hem de rahat.. degismeleri de imkansiz gibi birsey.

ama insana deger vermeyi saygi göstermeyi bilirler, bu yüzden onunla cok cok rahatsiz olduhun birkac seyi
rahatsizliklarini dile getirerek konusursan, dikkat eder.

eger unuttugunu bahane ederse, belli yerlere not asmayi öner. mesela wc.de klozetin oralara ünlem isaretli kagit gibi.

hani kendince en cok igrendigin 2-3 sey belirle.

buzdolabi icin kendine kutu alip, kendi yiyeceklerini onun icinde tut. kabini kacagini odanda ya da mutfakta ayri rafta tut.

onun esyalarini olabildigince kullanma. böylece onun bulasiklarini yikamak zorunda kalmazsin.

ve bursun gercekten azmis canim. part time is bulmaya calis.

disarida bebek bakiciligi, mc donalds gibi yerlerde calismak istemezsen de okulda bulabilirsin.

mesela doktora ögrencileri, genelde kendilerine yardimci olacak master ögrencileri arar.

raporlarin düzenlenmesi, sunumlarin ilk taslaklarinin hazirlanmasi gibi... öyle birsey de arayabilirsin.

pislik herif çok sinirlendim allah kolaylık versin hiçmi arkadaşın yok okulda falaln o çevrede oturan biraz ısrarcı olup onların yanına geçsen bide kira ucuz diyosun ama 300 pound birde o pis herif bence çok pahalı babsına söylesen desen bu şerefsiz oğlun beni rahatsız ediyo gece gitar çalıp filim izliyo diye anası yokmu bunun yaa çok kızdım valla

Back
X