yabancı kadın ilgisi

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
kızlar erkek arkadaşımın listesinde yabancı kızlar var rus mu artık ingiliz mi bilmiyrm var işte neden bu erkeklerin böyle kızlara ilgisi var.böyle adamdan koca olmaz dimi?

Arkadaş listesinde rus kızlar olan koca olmuyor muymuş? Ne alakası var.

Demek istediğiniz kızların cinsi başka cinsse o zaman zaten yapmanız gereken belli.

insanın listesinde neden yabancı bir kız olur anlamlandıramıyorum ben gerçekten

Arkadaşlarsa böyle birşey düşünmek doğru olmaz.
Aralarındaki samimiyet derecesine göre tam yargıya varabilirsiniz.

Arkadaş da olabilirler belki ingilizcesini geliştirmek istiyordur sadece kız mı var hiç erkek yok mu ?

Benim de listemde fransız hollandalı erkekler var, gideyim boğaz köprüsünden atlayayım o zaman kimse benimle evlenmez ben eş olmaz diye :KK53::KK53:

Ben ingilizcemi geliştirmek için tanışmıştım şimdi çok iyi arkadaşız :KK51:

:KK53::KK53:
bunu nasıl soru,

yabancılara benzerliğin var mı bari

Benim listemdede yabancı çok kişi var.Bazılarını tanımam hatta.Belki bir oyun oynuyordur oyun için ekleniyor bazen.

sevgilinse ve onlarla samimiyse evlilik planlarınız varsa bunu sorgula koca olurmu olmaz mı bunu sen biliceksin

ama normal erkek arkadaşınsa kafana takma

Aslında eğer telefonu sosyal medyadaki bazı siteler ile senkronize etmişse eklenmeleri doğal olur.
Bende de var mesela.Hiç tanımıyorum hiç bir sohbetim yok ama telefonu senkronize ettiğimde otomatik olarak nereden olduğunu bile bilmediğim insanların adresleri kaydoldu duruyor hala.

bir değil bi sürü kız var bu durum beni rahatsız etti.neden bi erkek böyle birşey yapar diye.ingilizcesini geliştrmek istiyordur diye okadar masumca düşünemiyorum. 28 yaşında.

Kesin sen yabancılara 'Gavur, işe yaramaz' gözüyle bakıyorsundur. Maksat önemli.

Eger yurt disina ciktiysa ordan arkadassa "seviyeli"amenna yok netten bulmus dil gelistirecem diyosa alakasizca yada sanal arkadassa ben sıkıntı cikarirdim

Back
X