• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yabanci kokenli erkek arkadasa karsi anneye pembe yalan yanlis mi ?

dışarıdan bizler sende suçluluk duygusu oluşur mu oluşmaz mı bilemeyiz. sen daha doğru yönlendirirsin kendini.
ama fikrimce, buraya konu açtığına göre bu duygu başlamış bile gibi.. yoksa önemsemez es geçerdin..
sonucuna gönüllü olacağımız işi üstlenmeliyiz.

dışarıdan bizler sende suçluluk duygusu oluşur mu oluşmaz mı bilemeyiz. sen daha doğru yönlendirirsin kendini.
ama fikrimce, buraya konu açtığına göre bu duygu başlamış bile gibi.. yoksa önemsemez es geçerdin..
sonucuna gönüllü olacağımız işi üstlenmeliyiz.

sakın ailene yalanla bir ilişkiyi kabul ettirmeye çalışma. sonra yalan içinde bulursun kendini. kendi attığın düğümlerle başın derde girer.

ne yapayim o zaman ben hic bir zaman kimseyle kicip gorusemezmiyim ?
sirf oglandir diye...
o zaman nasil sevebilirim arkadaslar ?
yardim lutfen...

yalan söyleme annene..

ortaya çıkması ayrı,başına gelen musıbet ayrı..ben anneme yalan soylesem başıma hep bişey gelir..

ikna etmeye çalış..yaşın kaç bilmıyorum ama tercıhın sana ıt olacağını,senı desteklemelerını ıstediğinı belirt..

bunları denemeden yalana başvurmak en baş kendıne saygısızlık olur..kötu bişey yapmıyorsun kı..

the tudors

ikna etmeye calistim ama birlikte sadece gezmemize bile karsi cikiyor...
daha 19 yasindayim...zaten ciddi bir sey dusunmuyorum..
bu yuzden bu sorulari soruyorum...

annem kou oglan uldumu kesinlikle hesapsiz yok diyor...arkadasca dezmeye bile...

simdi ne yapayim?

the tudors

ikna etmeye calistim ama birlikte sadece gezmemize bile karsi cikiyor...
daha 19 yasindayim...zaten ciddi bir sey dusunmuyorum..
bu yuzden bu sorulari soruyorum...

annem kou oglan uldumu kesinlikle hesapsiz yok diyor...arkadasca dezmeye bile...

simdi ne yapayim?

ciddi değil se ne bukadar sıkıntı yapıyorsun dışarı kızlarla buluşcam dee çık :34:

ciddi değil se ne bukadar sıkıntı yapıyorsun dışarı kızlarla buluşcam dee çık :34:

oylemi yapayim gercekten ? sen oyle soyleyip ciktinmi hic ? Eyer cevabin evet ise, bu kucuk yalan yüzünden sucluluk duygusu his ettinmi pardon telefonum yapti.

Son düzenleme:
Back
X