Yabancı şarkı merakı olanlar ? Bu yabancı şarkıyı bilen var mı Allah aşkına?Çatlıcam.

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Kızlar Merhaba , ben bu şarkıyı yazdan beri bir türlü bulamıyorum !!! Kafayı yicem.
Yazın o kadar eğlendik bu şarkıda . Ama yok . Bulamadım. Shazam'a bile dinlettim , bana mısın demedi.

şarkı bu videoda. 2.00da ürkütücü bir gülüşle başlıyor. Sonra 15-20 sn çalıyor bitiyor. Söz de yok. Ama belki yabancı şarkı merakı olanlar bilir.

[video]https://www.acunn.com/video/yetenek-sizsiniz/omer-ucar-ve-haci-mertin-ikinci-tur-performansi/4358[/video]

telefonum servisde ama sony xperia telefonlarda track ıd diye bir program oluyor. Müziği dinletiyosun o sana şarkının adını söylüyor. Xperia telefonu olan birisi ile deneme yapabilirsin sanırım

telefonum servisde ama sony xperia telefonlarda track ıd diye bir program oluyor. Müziği dinletiyosun o sana şarkının adını söylüyor. Xperia telefonu olan birisi ile deneme yapabilirsin sanırım

Çevremde hiç Xperia telefonu olan yok canım ya :S bizdekiler hep samsung

Yok kuzum değil. Yani bence değil. Bilemedim ki benzetemiyorum. Müzikleri çok benziyor ama değil

Ouf ya insan 6-7 aydır bulamaz mı ?

Aslında bilcek biri var. Ama ona ölsem sormam. Küsüz.
ortak bi arkadasınız varsa ona söyle güzelim o sorsun

Programdan bulayim dedim ama video acilmadi bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzelim belki amatör bi grubun remizi olabilir benim telefonda tanımadı dayanamayıp baktım kaç kere

Herhalde :/ Ama bulucam inanıyorum Sağol canım, teşekkür ederim yardımların için . Uğraştın sağolasın.

Canım sexy bitch bu şarkı sen değil diye yazınca açtım şarkının orjinalini dinledim o yani :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sexy bitch bu şarkı sen değil diye yazınca açtım şarkının orjinalini dinledim o yani :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bana o dediğin videoyu atar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…