Canım kendi aile yapın ile ilgili bir durum. Bu nedenle nasıl tepki vereceklerini önce senin kestirmen lazım. Ancak 2 yıllık bir ilişkiyi ailenden gizlemekle iyi yapmamışsın. Sonuçta ister Alman olsun ister Amerikan insan olduktan sonra sorun yok.
Aileni en iyi sen tanırsın.Şöyle derler böyle derler diyemem.Ama sevgilin ilişkinizden bahsetmemene bozulduğuna göre ciddi düşünüyor.2 yıl da uzun bir süre,seviyorum diyorsun ee daha ne bekliyorsun? Aşkın dili,rengi,ırkı,dini olmaz.
Yaşımız küçük olmasına rağmen evet ciddi düşünüyor çok olgun biri zaten kesinlikle senin gibi düşünüyorum belki de dediğim gibi beni ilk kez söylemek korkuttu.
Çok teşekkürler kızlar
Bunda saklanacak bir şey yok.Annelerimiz babalarımız aşık olmadı mı sankiAksine yere daha sağlam basarsın.Daha çok gençsiniz.
Nedense Avrupali , Amerikali olunca baska asya ulkelerinden olunca ayri muamele gorebiliyorlar. Bu benim dusuncem degil, cevremde edindigim izlenimdir. Alman olduguna gore sorun cikmayabilir.
Canım daha küçüksün çok. İlişkini gizleme derim ben.
Daha çok küçüksün 2 yıllık ilişki için. Söyleyşnce ne olacak hemen evlenecek misiniz? Bir de yurtdışında mı yaşıyorsunuz nerden buldun 17 yaşındayken almanı merak ettim açıkçası :26:
Ailen tepki verebilir. Ayakların yere basmadan böyle bir fikirle karşılarına çıkman zor. Yine de önce annene çıtlatmak zorundasın artık. 2 yıl olmuş. Büyük bir şey saklaman yanlış..
Canım, benim sevgilimde Orta Asyalı aslen. Abimde Orta Asyalı biriyle evlendi. Ailenin yapısını en iyi sen bilirsin. Ailenle en azından annenle açıkça bunları konuşmanı öneririm. Anlayış gösterirler umarım. Aşkın dil,dini,ırkı yoktur.
sadece iki kişi evlenmiyo malesef
ailelerin uyumu önemli ki sizin ailelerin arasında uçurum olcak
kendinizi ve ailenizi yıpratırsınız zamana bırakmalısın
sen nasıl açmıştın konuyu tavsiye istesem?
hayır evlenmeyeceğiz ama onun ailesi bana karşı çk yakın davranıyor bütün ailesini tanıdığım için arada onlar yanımdayken sizinkiler ne diyor diye sorduklarında bilmiyolar demem ortamda ister istemez bir bozulma yaratıyor. yurtdışında okuyorum ailem Türkiyede.
Ayni yastayiz. Benimde sizden biraz daha uzun ilişkim var ben ilk babama söyledim benden önce o ailesine söylemişti biz Bulgaristan gocmeniyiz erkek arkadasim Trabzonlu babam ilkten sadece göçmen olsaydi daha iyi olurdu demişti aile yapinizi kendiniz bilirsiniz ama benimkiler hep başkasından duymak yerine benden duymak taraftariydilar o şekilde de oldu ben söyledim baskasi henüz görmedi bizi ama yinede sülale duymuş oldu bence yadirgarlar ama atlatirlar. Eğer gerçekten guveniyosaniz iliskinize o zaman söyleyin zaman içinde aile bilmesi çok sorumluluk yukluyo ve gerektiriyo
Biz de aynı sorunu yaşadık. Göçmen ve geleneklerine bağlı bir aile. İçanadolulu damat. Çok bozulmuşlardı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?