Yabancı sevgili ve aile

:)) bizimkiler çok bozulmadi ben neden bilmiyorum kucuklugumden beri hep ben gocmenle evlenmicem diyodum ne güzel evlenmissiniz Rabbim yuvanizi hayirli mutlu kılsın inşallah huzurunuzu daim kilsin darisi basimiza

Evlendik valla nasıl olduğunu ne sen sor ne ben soyliyim. Neyse ki kabullendiler de seviyolar şimdi. Önyargıyla yaklaşmamayı öğrendiler. İçanadolu insanını kaba buluyolar, bu konuda daha farklı hakarete varan sözleri oluyordu. Çok inciticiydi. Atlattık

Darısı senin de, konu sahibinin de başına inşallah :)

cnm bana göre yabancı olması sorun değil.. ama ailen ne der,az cok tahmin edersin.
ayrıca tanıstırırsın bi bakarlar görürler iyi biriyle bence onlarda razı gelir sen mutlu ol yeter derler

Aminn :)) baya zor olmuş belli ki :)) benim erkek arkadasimda sağolsun çok kirar bazen hep kizarim bu konuda ben senle en uygun kelimeleri seçerek konuşuyorum sen hatir hutur konuşup kiriyosun derim inşallah bizde atlatiriz :)

bizim hanzo erkeklerdense avrupalı erkek daha makbul bence imkanım olsa bende avrupalı bir erkekle birlikte olurum tabii kültür yaşam farkı çok olabilir ama değişime açıklar onlar sana diyeceğim en kısa zamanda ailene açıkla eğer kabul etmezlerse erkek olsan kabul edecek bir aile gibidir o zaman yani kız olunca farklı erkek olunca farklı.. sen gerçekten mutluysan onlar da zamanla anlayıp sana hak verirler.

cnm bana göre yabancı olması sorun değil.. ama ailen ne der,az cok tahmin edersin.
ayrıca tanıstırırsın bi bakarlar görürler iyi biriyle bence onlarda razı gelir sen mutlu ol yeter derler

umarım :)

herkese genellemek yanlış olur ama gerçekten bazı farklılıklarla baş edebilirseniz size davranışları sevgileri o kadar güzel ki belki ben ona çok aşığım diye böyle bilemiyorum

bence annene solemende fayda var.. babana o yavas yavas alıstırır gıbıme gelıyor ama mutlaka annene solemelisin

dansmarue'nin size ilk ve sonraki soylediklerine katılıyorum.
zaten kararınızı da o dogrultuda vermissiniz.

ayrıca ne kadar ciddi dusunuyor olsalar da hayatınızda egitim vb seyleri bir sıraya koyun ve buna gore kararlarınızı verin.
ailelerin bilmesi de hemen evleneceginiz anlamına gelmiyor.
size tavsiyem; yaşınız kücük acele etmeyin, her seyi agırdan almaya calısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…