Yabanci ulkede yasayanlar erkek bebek ismi

RedRobin19

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
74
9
296
California
merhaba
Ben london da yasiyorum, esim turk . Erkek bebegimiz olucak isim bulamiyoruz. Onerisi olan varmi? Her dilde kolayca soylenen bir isim lazim . Tek isim olucak, iki isim sevmiyoruz yanyana. Arapca istemiyoruz , genelde hep ayni isimler donup dolasip goruyorum forumda da. Varmi akliniza gelen yurt disinda yasayanlardan da oneri bekliyorum tesekkurler

İsim Türkçe olacaksa
Volkan/volcano
Bir ara ekşi sözlükte Everest isminden bahsedilmişti. Sadece bir kişide vardı ama çok kullanışlı denmişti.
Alp ismi hem Türkçe hem de eski Türk Kağanlarının ön ismi hem de alp dağları var. Benzer bir şekilde Teoman/teo
Belki evrensel olan doğadan isimleri seçebilirsiniz.
R RedRobin19

Son düzenleme:
Bir de şu linki inceleyin isterseniz
https://eksisozluk.com/cocuga-yurt-disinda-kullanisli-isim-koymak--533749

Benim de oğlum olcak kısmetae türkiye’de yaşıyorum ama ben de bir türk bir yabancı isim koydum..
milan
Robin
Alvin
Bunlar heryerde kolay söylenen erkek isimleri düşünebilirsiniz..

Can ismi nasıl?

Alp
Can
Cem
Kerem

Ayrica bikac kiside Danyal, Mikail falan duydum. Aslinda Turkiye'de cok yaygin degil ama burdaki Turklerin koyduguna sahit oldum. Yabancilar da kolay soyleyebiliyor.

Son olarak esim Turk demissiniz, siz Turk degilsiniz sanirim o zaman. Ama Turkceniz cok guzel tebrik ederim

Aynı sorunu bir arkadaşım yaşıyordu uzunnn düşünme araştırma sürecinden sonra alp koydular

Kenan olabilir (Conan derler)
Sami olabilir ( sam veya samy seklinde derler)

Bende Amerikadaym ama oglum olursa Mustafa koycam. Burda yasayan ailelerden ornek veriyim size. Necmi, Suleyman , Fatih, Kayra. Ben ulkeme geri doncem ama bunlar burda temelli kalcak olan arkadaslarin cocuklarinin isimleri. Belki fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…